local-stats-pixel fb-conv-api

Manas pārdomas par latviešu youtuberiem.74

381 11

Sveiki Spoki !
Šo rakstu es vēlējos uztaisīt jau ļoti sen, jo man vienkārši gribējās, lai cilvēki sadzird manas domas, jo šis ir ļoti aktuāls temats manu vienaudžu vidū.



381 11 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Iemācies atšķirību starp "ka" un "kad".

2 0 atbildēt

Tas video ir spēcīgs emotion

2 0 atbildēt

Raksts ir vājš, bet video labs. +

3 1 atbildēt

Manas domas ir tādas pašas! Video ir vnk bomba! emotion 

2 0 atbildēt

butu interesanti - tagad visus viņus noliek, a varbut pēc gadiem bus populāri cilvēki un pelnis labu naudu tādejādi  emotion  parasti jau tā ir - tos kurus apdirš tiek arī dzīvē lālāk nekā pārējie  emotion 

1 0 atbildēt

uhtīī, nu jau pat heito cilvēkus, kuri par viņiem fano. emotion paaudzies, puika un pamācies - varbūt dzīvē kaut ko sasniegsi! emotion

0 0 atbildēt

Kāds kupidons?

0 0 atbildēt

Es ar to gribu uzināt.

0 0 atbildēt
Video bija iespaidīgs .
0 0 atbildēt

NO ONE CAAAAAAAAAAREEEESSSSSSSSSS

1 2 atbildēt
pilnībā atbalstu tos youtuberus, kas dara to, kas viņiem patīk, izklaidē savu auditoriju un neaizskar savās izpausmēs skatītājus. Mums, kā latviešiem tādus vajadzētu atbalstīt, jo naudas dēļ viņi to nedara.
1 3 atbildēt

bet pasties, cik tomēr ērti ir mesties un noķengāt "mazās meitenītes", it kā būt mazai meitenītei ir kaut kas šausmīgi slikts. nu lai tak viņas liek mammas smiņķi pa kluso uz ģīmja un publicējās youtube. kādam no tā tiešām sliktāk paliek? (izņemot mammas kosmētikas krājumus)

0 3 atbildēt
Rescpect.
1 4 atbildēt

Visi šie cilvēki, kas spokos liek rakstus par bēgļiem un domā, ka tādā veidā viņi pamodina tautu...N O Ž Ē L O J A M I. Man kauns. Viņš domā, ka ieliekot rakstu, mudinās cilvēkus cīnīties par savu viedokli. Tur jau tā lieta, ka sēžot spkos neko dzīvē nesasniegs...NEKO! Viņš domā, ka ir īsts Latvijas pilsonis, kuram rūp sava zeme. Viņš mudina tautu ar rakstiem par bēgļiem. Paprasi šim cilvēkam vai viņš ir bijis uz kādu ''pret bēgļu'' protestu. Kā Tu domā, kādu atbildi Tu saņemsi? Paprasi vai viņs ir VISMAZ dr.lv izveidojis nelielu domubiedru grupu. Kā Tu domā, kādu atbildi Tu saņemsi? Par to man arī ir skumji!! 

0 4 atbildēt

Saproti...es saku...man tiešām riebja cilvēki, heiteri. Es tādus cilvēkus neciešu! Man riebjas, kad cilvēki čīkst, ka viss ir slikti. ''Latvijā neko nevar sasniegt! Te jau valdība visu ir izzagusi! Par tatutu vispār nedomā'' Uz jautājumu: ''A ko Tu pats esi darījis lietas labā?'', viņi atbild: ''A ko tad es varu darīt? Kāda jēga?'' Tad, kad kāds cenšas kaut ko sasniegt un pierādī, ka arī Latvijā varu ĻŌŌTI daudz sasniegt, tad viņi čīkst, ka visi lohi, visi lohi. Jā, arī Latvijā var kļūt par miljardieri, jā, arī Latvijā aktieris var izsisties HOLYWOOD līmenī, arī Latvijā jebkurš var kļūt par prezidnetu, tikai, ie viena tāda problēma...IR JĀGRIB, IR SMAGI JĀSTRĀDĀ, IR JĀVELTA SAVS LAIKS, VESELĪBA U.T.T. Un, protams, tikai daži cilvēki ir tie, kas to sasniedz, jo lielākā daļa cilvēku izvēlas kā robotam, nostrādāt savu dzīvi, no tas DAUDZ vieglāk, nekā tiekties augstāk un augstāk. Un es saku vēlreiz, es nekad necienīšu tādus cilvēkus!

0 4 atbildēt

Uz šāda veida komentāriem esmu jau atbildējis.

0 4 atbildēt

Atradies vēl viens svīdējs. Vecīt, Tu labi spēlē uz šo ''heiteru'' emocijām liekot šāda veida rakstus un pelnot plusus, bet tas viss, ko Tu šeit sarakstīji parādīja tavu skaudību. 1. Kurš Tev liek skatīties šīs mazās meitenītes? Ja Tu viņas nebūtu skatījies, tad viņu video Tev nemaz neparādītos. UN GALU GALĀ: KO JŪS VARAT ŅEMTIES AR TĀM MAZAJĀM?? LAI TAK VIŅAS DARA KO GRIB...ES NESAPROTU. Ja Jūs čīkstētāji esat pieauguši cilvēki, tad Jums zemāk vairs nav kur krist. Paskatāties uz sevi no malas. Pieauguši vīrieši sūdzas, ka viņu, nabadziņu, YouTube ir pilns ar mazām meitenītēm. C'MOON!! 

4 9 atbildēt

Vienīgie normāli kas ir no LV ir CilvēksarKameru, FunFaceTV un Bizbony.

4 19 atbildēt