local-stats-pixel fb-conv-api

Logans Pols nācis klajā ar dokumentālo filmu par to, ka Zeme ir plakana12

50 3

No sākuma neveiksmīgs sižets par «Pašnāvības» mežu Japānā, pēc tam safabricēts boksa mačs ar KSI, pa vidu vēl dokumentālā «filmiņa» par pašnāvībām Amerikā, bet tagad - dokumentālā filma par to, ka planēta, uz kuras mēs dzīvojam, ir plakana. Jā, tas ir Logans Pols, draugi!

20. martā visiem cilvēkiem un Logana Pola atbalstītājiem būs tā unikālā iespēja redzēt dokumentālo filmu, kas tapa pāris mēnešu laikā. Viss sākās ar teoriju un beidzās ar pilnīgu iesaistīšanos «Plakano» komūnā.

Noskaties filmas reklāmas rullīti un izsaki savas domas par to komentāru sadaļā.

50 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Re kā pelēkā masa tiek zombēta! Vajag tikai kādu vadoni un oratoru vienā personā un iestāstīs ka d...sā rudzi aug!!! Plakanā domāšana!!!
10 0 atbildēt
Te atkal jāprasa... Kas ir Logans Pols?
8 0 atbildēt
Mix avatarsMix

Cilvēks cenšas ar visu šito paplašināt savu popularitāti...

7 0 atbildēt

Starp citu, kas tas Logans Pols ir, ar ko ievērojams, ja neskaita šos te "palkanos" murgus? Acimredzot kaut kāds patērētāju sabiedrības kulta elks, kura uzdevums ir zombēt domāt nespējīgo pūli. Izskatāš, ka "Plakanās zemes" projektiņs ir radīts lai diskreditētu sazvērestības teorijas kā tādas, jo dažā laba sazvērestības teorija pauž patiesību, varas elitei bīstamu patiesību.

6 0 atbildēt

Labs veids kā sev pacelt reitingu .

4 0 atbildēt

Kas ir Logans POLS. Nekad neesmu dzirdējis .Bet es zinu kas ir ANDRIS KIVIČ.

3 0 atbildēt
Nav brīnums. Viņam tač smadzenēs ir caurumi 😂
3 0 atbildēt
Katrs pelna savu maizi, kā prot.🤔😂 Bet jā, no vienas puses tas ir stulbi, bet no otras viņš vismaz pelna ar to.
2 0 atbildēt

Zeme bez variantiem ir plakana .Gandrīz viss ko māca skolā ir jums sarakstīta vēsture un nepatiesība. Oficiālā zinātne  gandrīz neko nevar izskaidrot ,jo nav neviena pierādījuma ,ka zeme ir apaļa ,toties ir neskaitāmi pierādijumi plakanai zemei-protams bez vaļiem un ziloņiem. p.s. kosmosā neviens nelido -tas ir viens liels globāls feiks

3 1 atbildēt
Mačs ar KSI nebija safabricēts muļķi.
2 0 atbildēt
Varat likt vinu mieraa vienreiz? Vins ir taads pats cilveeks kaa juus, bet vins domaa un riikojaas savaadaak.. pasakat, ka juus kaadreiz neesat izdariijusi kaadu tragisku kluudu. Pasakat ka juus kaadreiz neesat ticeejis kaut kam, par ko paareejie smejas.. nesaprotu, jums tik atrast, kaadu slaveniibas kluudu un tad visu laiku baazt aciis.. iedomaajieties pasi sevi vina kermenii, kaa vins juutas, vai juus gribeetu lai pret jums taa iztureetos? Es gribeetu redzeet kaa juus tam tiekat paari, jo sobriid pie katra siikumina juus aizdegaties un saakat par visu dirst virsuu.. domaajat tacu ko darat.. juus esat gudraaki par so!
2 1 atbildēt