local-stats-pixel fb-conv-api

Latviju uz lielās Eirovīzijas skatuves pārstāvēs duets «Carousel»14

39 5

Sestdien, 16. februārī, norisinājās «Supernova 2019» konkursa fināls, kā laikā tika noskaidrots, ka mūsu valsti lielajā Eirovīzijas konkursā pārstāvēs duets «Carousel» ar dziesmu «That Night».

Kopumā šā gada konkursā piedalīsies 42 valstis, no kurām 36 sacentīsies divos pusfinālos, kas notiks šā gada 14. maijā un 16. maijā, savukārt fināls ir plānots 18. maijā Telavivā, Izraēlā. Latvija startēs otrajā pusfinālā 16. maijā. Vieta finālā automātiski nodrošināta tā saucamajam «lielajam pieciniekam» - Francijai, Vācijai, Itālijai, Spānijai un Lielbritānijai, kā arī 2018. gada uzvarētājai Izraēlai.

 

Noklausies uzvarētāju dziesmu!

39 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

 emotion Man kaut kā vienalga...

11 1 atbildēt

kuru,tas interesē..

9 0 atbildēt

Tur jau vienalga, kuru no šiem sūta. Rezultāts zināms! BET... man tāda sajūta, ka žūrija un LTV prosucente Jansone ir aizsēdējušies Eirovīzijā. Rezultāts 0! Tas nozīmē, ka žūrija un producente no visas tās muzikantu kaudzes neprot atrast talantu. + vēl tur ir interešu konflikts, jo piem., kā dj rud var kritizēt un komentēt mūziķu darbus, ar kuriem pats sadarbojas un šos producē. Žūrijai ir jābūt tādai, kuri paši kaut ko ir sasnieguši kā piemēram tas soms, kas finālā. Bet ko tāds dj rud ir sasniedzis, eilands un kas tur vēl bija. Latvijā pat knapi kaut ko spēj, bet gudri, lai izvēlētos Eiropas līmeņa zvaigznes. CIRKS! Somija saprot, kas par pasākumu ir eirovīzija un nemaz neiespringst uz tiem konkursiem, un naudu netērē. Šie izvēlējās šogad Darude, kuram pat vēl nav dziesma priekš Eirovīzijas. Tā ir īstā attieksme pret šo pasākumu!

9 1 atbildēt

Tāda nedzīva tā dziesma, bez enerģijas.

5 0 atbildēt

Nav slikta dziesma, bet arī nekas - vau! Šova arīdzan nav, tā kā uz godalgotām vietām necerēt. Lielākas iespējas uzvarēt būtu Andrim ar Lieni vannā uz skatuves, nodziedot kādu no Andra hītiem.

5 0 atbildēt
Nopietni?
4 1 atbildēt

Vai tas ir bāls mēģinājums atdarināt Furtado - Waiting For The Night? Pirms gadiem 15 - 17 viņi gan pārsteigtu pasauli.

2 0 atbildēt
Ļoti riebās žūrija. Īpaši Linda Leen. Nemitīgi bojāja garīgo. Markusam būtu 30% tikt finālā, bet šai šūpuļdziesmai ir reāla iespēja būt pēdējai, 1% par finālu. Paldies nederīgā žūrija. Liekas, skatītāji varēja nebalsot, viss bija izlemts.
1 0 atbildēt

Dziesma ir tiešām skaista!

0 0 atbildēt