local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši dzīvo TIKAI KREDĪTOS?2

54 0
Latvieši dzīvo TIKAI KREDĪTOS?

54 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nenoskatījos līdz galam. Šis tas  - patiesi tā ir, kā saki.Bet šis tas - nē. Par kādu dzīvokļa sakrāšanu 30 gados var būt runa, ja 30 gadu (no šodienas) laikā nauda ir mainījusies 3 !!! reizes? Un būsim godīgi - šodien savākt (atlikt/sakrāt) pirmajai iemaksai priekš hipotēkas var ne katrs. Piedevām vēl tāda opcija, kā stabilitāte - daudzus attur no pirkšanas kredītā tieši tas, ka viņi galīgi nejūtas tik stabili savos ienākumos, ka spēj riskēt uz krītu 15-25 gadu garumā. Toties no īrēta dzīvokļa var jebkurā brīdī aiziet uz lētāku, ja gadījumā kas. Nezinu, vai atceries treknos gadus un to brīdi, kad viņi beidzās - bija ne viens vien, kurš mašīnā (vēl bankas neatņemtā) lēja degvielu par 2 latiem. Domāju, ka šodien ir ne mazums cilvēku, kuriem ir kredīts uz auto, ar kuru brauc uz darbu, lai nopelnītu priekš auto kredīta.

Ja vergs strādāja un viņam par to deva ēst, drēbes un kur dzīvot, tad šodien ļoti lielai daļai ir viss tieši tas pats, tikai viņiem maksā naudu par darbu, par kuru sanāk tieši tikai manis nosauktais.

5 0 atbildēt

šoreiz labi un trāpīgi,man ,piem. ir pilnīgi vienalga ,ko par mani domā citi,baraucu ar 18 gadus vecu auto,dzīvoju padomju laiku dzīvoklī,kas sen nav remontēts,taču ja gribētu varētu paņemt jaunu auto salonā,samaksājot pilno cenu,protams,saprāta robežās,ne jau luksus vai biznesa klases auto..bet man to nevajag.labāk ,lai ir bankas kontā uzkrājums un vienalga ,aks notiek,es nepalieku pie sasistas siles,man ir drošības spilvens..

3 0 atbildēt