local-stats-pixel fb-conv-api

Lasot Korānu mati ceļas stāvus.58

904 3

Iepriekšējā rakstā pastāstīju, kā uzņem un apvārdo mošejā ieklīdušus interesentus. Šoreiz, pārlekšu personīgajai saskarsmes pieredzei un komentēšu izlasīto Imanta Kalniņa latvisko Korāna interpretāciju. Pēc islāma traktējumiem, esmu pilniesīgs to darīt, jo šīs rindas rakstot, es vēl skaitos islāmu pieņēmušais. Tāpat piebildīšu, ka ImKas Korāna tulkojumu ''īsteni ticīgie'' atzīst par visai labu publikāciju. Es pie ''īstenajiem'' laikam nepieskaitos, jo ne tās regulārās lūgšanas daru, un daudz ko citu no rekomendācijām neievēroju. Tomēr, pieņēmis islāmu biju un mēģināju tajā iejusties ar sirdi un dvēseli.

904 3 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Izklausās pēc sātanisma. Bet vai sātanisms vispār nav pat maigāks?

3 0 atbildēt

Labi, ka ''atļaujies'' emotion Raksts taču ir par iespaidiem, kādiem jārodas lasot Dieva uzrunu. Skatīties uz visu kopā un pieņemt, ka viss domats citādi? Nu nē. Es uz to skatos ļoti lineāri - ja Eņģelis runā Dieva vārdā, kā tiek pasniegts Korāns, tātad - tur ir jābūt nešaubāmai patiesībai -i tulko, kā gribi - Katrā vārsmā ir Dieva uzruna. Tu, piemēram, Ziedoni lasījis esi? Un tagad salīdzini - kur runā gaiša būtne, un kur- maniakāls varaskārs visu tiešā nozīmē pakļaut gribošs zombijs?

p.s. Man vispār ir viena Hadīsu izlases grāmata, arī 600+ lappuses. Sastāv no n-tajiem savārsmojumiem par dažādu personu periodiskiem notikumiem un aiz matiem pievilktiem secinājumiem, kāpēc saskaņā ar islāmu ir tieši tā jādara vai nav jadara.

2 0 atbildēt

Aizbrauz uz 3 mēnešiem uz Islāma valsti un atbrauc atpakaļ dzīva. Redzēsim uz tavas mieras kāda ir realitāte par musulmaņiem.

4 2 atbildēt

Kārtējais, kas izvelk no mana komentāra to, kā tur nav! 

1 0 atbildēt

nu jā daudzi saka ka islāms ir miermīlīga reliģija bet kā ja viņi domā šadi "kristieši un jūdas"ir melīgi zaimotāji un meļi""

1 0 atbildēt

 Un ja esmu  lisārs ? emotion

0 0 atbildēt
"Skaistu" propagandas sēriju ciklu tu esi iesācis. Viss ko tu raksti ir uz goda vārda, priekš lētticīgiem cilvēkiem. Ja jau kā tu saki, esi lasījis Korānu, tad vismaz varēji norādīt arī "lapaspusi" kur to visu es pats varu izlasīt, lai būtu drošs ka tu te mums nepūt miglu acīs. Iepriekšējam rakstam nāktu par labu ja tavas sarunas ar islāmticīgajiem būtu apstiprinātas vismaz ar kādu audio ierakstu, citādi ticamības līmenis šitam visam ir = neticams.
3 3 atbildēt

OMG!

0 0 atbildēt
Ja Tavi skaidrojumi ir patiesi - tad visu cieņu. Labāk godīga ticība kā verdzība banku labā.
0 0 atbildēt

Visas reliģijas ir barbariskas, gan islāms, gan svētie katoļi ar krusta kariem. Nemaz tik liela atšķirība nav, tikai kādi 1000 gadi, kad pie mums vazājās krustneši uzspiežot kristietību. Viena reliģija paliek ar laiku liberālāka, cita radikālāka, tas arī viss.

0 0 atbildēt

Nezinu,apgaismo!

0 0 atbildēt

Teikšu, ka Korāns un vecā derība ir vienā maisā bāžami lasāmgabali. Kā vieni, tā otri grupējumi idejas vārdā iekaroja teritorijas, masveidā slepkavoja, ņēma gūstā, paverdzināja un izmantoja (gūstā saņemtās jaunavas tika nolemtas seksa verdzībai) pakļautos.

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt
Es gan esmu dzirdejis , ka nav tik traki. Pa tv, kaut kādā sarnu šovā, ja nemaldos krievu musulmanis, aizstāvēja Korānu. Skaidroja, ka tie visi teroristi ir sakropļojuši ideju. Ka Korānā nav nekāda aicinājuma uz vardarbību, bet tieši otrādi, gan uz draudzību, gan pozitīvu pasaules uztveri. Apmēram tā. Tas fanātisms vellszinkur ir izlīdis. Aptuveni tāpat, kā Hitlers in Staļins, paņēmuši samērā labu Marksa ideju, un uzrīkoja gaļas kombinātu.
4 10 atbildēt