local-stats-pixel fb-conv-api

Labākās pērles no «Atbrīvojies no lietām Rīgā»34

440 21

Facebook'ā ir daudzas grupas “atbrīvojies no lietām”, kurās cilvēki aktīvi piedāvā pārējiem bez maksas atdot šādas tādas sadzīves preces vai mēbeles, kas pašiem nav vajadzīgas. Ja lielākajā daļā gadījumu piedāvātās lietas tik tiešām ir pilnīgi OK un šajās lapās var atrast daudz noderīgu mantu, tad daļa lietotāju tomēr nav sapratuši lapas būtību un cenšas tajās tikt vaļā no sūdiem, kurus pašiem slinkums aiznest uz miskasti. Lūk, daži šodienas atradumi.

440 21 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Par olu kastēm gan lieki uzbrauci. Tiem, kas tur vistas un olas pārdod, tas ir mūžīgais deficīts.

102 0 atbildēt

14. olu iepakojumi, nelielo vistu fermu īpašniekiem - tā ir dāvana no dieva.. - kur saliksi savāktās olas - klasiski - pītajā groziņā? - savulaik arī krāju, un tad uz laukiem prom.  Vienveidīgas iepakojuma bundžas - arī ir izmantojamas- ja vien ir pietiekami daudz (gabali 20- 100+)  Veca sekcija - zini - tā ir vērtība - cilvēki tādas uzpērk- restaurē un pārdod... - Nedarbojošs - fotoaparāts - a varbūt viņam iekšējā bača nosprāgusi - 2 EUR - un pats kādreiz viņu vel nopirksi....  galu galā - optika tad vesela.. 

Tas saplīsušais dīvāns - nu kādā garāžā - vel varbūt gadus 20 kalpos, va arī - uz restaurāciju - un prom - no Latvijas - kā retro mēbele... 

 Par tām etiķetēm - zini ir dīvaiņi kas par kādu senāku būs spējīgi samaksāt daudzus desmitus tūkstošu.. 

70 1 atbildēt

Citi autora komtāri ir daudz stulbāki par sludinājumiem. Bet ja ņem vērā, ka daudzi sludinājumu nemaz nav tik stulbi... tad paliek tikai autora šaurais skats uz dzīves uztveri

42 1 atbildēt

Es neiebraucu. Pērles, uh, kādas tur vēl pērles? Puse no tām lietām citiem ļoti reāli var noderēt, otra puse faktiski arī izmantojamas, tikai specifiskākām situācijām. Olu kastes, c'mon. Un orhidejas daudzi cilvēki vienkārši neprot uzturēt un te, piemēram, mēģina atrast kādu, kas prot un panāktu, ka augs atdzīvojas.  Bet nu, tas tā, mans subjektīvais viedoklis.

29 0 atbildēt
Vispār diezgan skumji,kā tev šis viss liekas smieklīgi. Redz,ir arī cilvēki,kuriem nav slinkums nofocet un ielikt sludinajumu. Prieks par šo cilvēku labajam sirdīm,par dalīšanos.
25 1 atbildēt

Daļa lietotāju patiešām nav sapratuši lapas būtību un cenšas tajās tikt vaļā no sūdiem, kurus pašiem slinkums aiznest uz miskasti.

Ja neskaita pēdējo piedāvājumu - nihroma stieples spirāli - tā ir laba manta! emotion

22 0 atbildēt

īstenībā diezgan pozitīvi, ka cilvēki uzreiz nemet laukā, bet piedāvā cilvēkiem uz pirmo acu uzmetienu šķietami nevajadzīgas lietas. Nav jau liela māksla nopirkt jaunu. Un neaizmirstam, ka mēs cilvēki no mūsu plānētas, kura mums ir viena jau tā ņemam resursus 3,4 X vairāk kā drīkstētu. MUMS PLANĒTA IR TIKAI VIENA !!!

16 1 atbildēt

Olu kastes ir labs skaņas izolācijas materiāls. Draugs ir bundzinieks un pagrabā telpu bij izlīmejis ar olu kastēm, rezultāts vienreizējs, pats neticēju tikmēr nedzirdēju.

14 0 atbildēt
Raksts labs. arī esmu ievērojusi ka daži lai pašiem nav jastiemj uz miseni vai izgāztuvi. Īpaši tas ir ar mēbelēm uc.
13 0 atbildēt
Kuras bija tās pērles? Lielako daļu daaaudzi meklē ar uguni. Tas ka Tu nemeklē nenozīmē ka citi nemeklē.
13 1 atbildēt
Dīvānam nav ne vainas, Ikea dīvāniem var nedārgi nopirkt speciālu pārvalku, un pa 20/30 eiro esi ieguvis labu dīvānu, jauniešiem, kuri iegādājas pirmo mājvietu un nav lieku 300e jauna iegādei noteikti noderēs.
11 0 atbildēt
Runājot par veco dīvānu,kāpēc maksāt kādam lai aizvāc veco krāmu, ja atradīsies kāds, kurš pa brīvu savāks.
10 0 atbildēt

Visam šeit redzamajam vieta miskastē. Man to visu arī par velti nevajag, pat ja atgādās uz mājām.

11 4 atbildēt

17. Nu tur gan tulkošanas problēmas tev Dzerbudist emotion Tur cilvēks vienkārši ir ielicis "sludinājumu" ja tā drīkst izteikties, ka ir atradies tents vai tenta daļa no mašīnas piekabes? kuru kāds ir pasējis pie VID emotion nu gluži kā "atrastas atslēgas tur un tur" - neviens necenšas tikt vaļā no tā zilā sūda emotion

5 0 atbildēt
olu kastes piemēram noder kādam, kas tirgo lauku olas. ir redzēts, ka pat meklē.
5 0 atbildēt

labs.

4 0 atbildēt
Mani vecaki ari neko nemet āra. Kādreiz kaut kas noderēs.
3 0 atbildēt
Es nespēju melot. Savāktu sekciju. Izskatās, ka labi būtu ar ko kurināt emotion
3 0 atbildēt
Raksts smieklīgs, it īpaši komentāri. Un jā, daudzas lietas tomér noderīgas, pati nesen pieméram mekléju tukšās kastes priekš pārvākšanās, lai ir kur sapakot lietas. emotion
2 0 atbildēt

Sūds ir nevis atdodamāš mantas, bet raksta autors, kam ir pārak īsa iztēle, lai saprastu, ka, piemēram, maizes etiķešu kolekcionāru, Latvijā pietiek, taisa arī izstādes. Utt. Neizdevies raksts

4 2 atbildēt