local-stats-pixel fb-conv-api

Kurzemē - te ir interesanti! Un garšigi!26

153 1

Šodien ka pie svētdienas neliels rakstiņš par lauku gardumiņiem !

Ceru ka visi spēs kontrolēt savus siekalu dziedzerus ,

emotion

153 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Ja tu vēl būtu pielicis klāt marinādes recepti pirms kūpināšanas - rakstam būtu super vērtība! emotion

16 0 atbildēt

kruti

9 0 atbildēt
Garda delikatese!!!
7 0 atbildēt
Abet kur kaķs?
5 0 atbildēt
Man kaut kā tie karpoviči nepārāk garšo. Es labāk pamielotos ar kūpinātu breksīti vai vimbu! emotion
4 0 atbildēt

A tev tās lapas kūpinātavā rūgtumau gaļai nedod? Es kad kūpināju ar lapām lielākam dūmam, tad gaļas virspuse palika rūgta.

3 0 atbildēt

 emotion 

5 3 atbildēt

Kaut kā po es vispār saldūdens zivis neēdu.

2 0 atbildēt

 emotion 

no tiem kkirshiem nebij ruugtums?

2 0 atbildēt

Pie nākošās zivs - rakstišu pilnu recepti ar visam foto ! 

2 0 atbildēt

kā garās asakas, kas ir no galvas līdz astei, izvilki?

izskatās smeķīgi. Ar ķiplociņa daiviņām, vai ar sieru ar esi mēģinājis?

p.s. cik ilgi un kādos grādos kūpināji?

2 0 atbildēt

Ķiploks ari šoreiz ir virsu ! Tikai šoreiz bija gardumiņš mazberniem , tapec izmantoju nevis daiviņas bet lokus ! 

Asakas ārā nevilku , izgriezu tikai mugurkaulu ! 

Ja paskatisies nopietni bildes - kupinaju grilla ! 100 litru muciņa pargriezta gareniski un ielikta gaisa padeves truba ! 

Temperaturu nepateikšu , bet laika spridis ap stundu ! Vareja ari atrak , bet tad butu sauteti - kupinata !  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

4 3 atbildēt

pacietība to asakaino ķibināt. Es labak lielos asarus un pumpainos gatavoju emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt