25

 145  1

Šodien ka pie svētdienas neliels rakstiņš par lauku gardumiņiem !

Ceru ka visi spēs kontrolēt savus siekalu dziedzerus ,

Komentāri 25

0/2000

Ja tu vēl būtu pielicis klāt marinādes recepti pirms kūpināšanas - rakstam būtu super vērtība!

 14  0 atbildēt

kruti

 7  0 atbildēt
Garda delikatese!!!
 5  0 atbildēt
Abet kur kaķs?
 3  0 atbildēt
Man kaut kā tie karpoviči nepārāk garšo. Es labāk pamielotos ar kūpinātu breksīti vai vimbu!
 2  0 atbildēt

A tev tās lapas kūpinātavā rūgtumau gaļai nedod? Es kad kūpināju ar lapām lielākam dūmam, tad gaļas virspuse palika rūgta.

 1  0 atbildēt

  

 3  3 atbildēt

Kaut kā po es vispār saldūdens zivis neēdu.

 0  0 atbildēt

  

no tiem kkirshiem nebij ruugtums?

 0  0 atbildēt

Pie nākošās zivs - rakstišu pilnu recepti ar visam foto ! 

 0  0 atbildēt

kā garās asakas, kas ir no galvas līdz astei, izvilki?

izskatās smeķīgi. Ar ķiplociņa daiviņām, vai ar sieru ar esi mēģinājis?

p.s. cik ilgi un kādos grādos kūpināji?

 0  0 atbildēt

Ķiploks ari šoreiz ir virsu ! Tikai šoreiz bija gardumiņš mazberniem , tapec izmantoju nevis daiviņas bet lokus ! 

Asakas ārā nevilku , izgriezu tikai mugurkaulu ! 

Ja paskatisies nopietni bildes - kupinaju grilla ! 100 litru muciņa pargriezta gareniski un ielikta gaisa padeves truba ! 

Temperaturu nepateikšu , bet laika spridis ap stundu ! Vareja ari atrak , bet tad butu sauteti - kupinata !   

 0  0 atbildēt

pacietība to asakaino ķibināt. Es labak lielos asarus un pumpainos gatavoju

 0  0 atbildēt

  

 2  3 atbildēt