local-stats-pixel

Kuri ir tie 9 ārzemju zīmoli, kurus latvieši gribētu visvairāk redzēt Latvijā62

265 2

Pēc aptaujas rezultātiem divos sociālajos portālos apkopoju tos zīmolus, kurus Latvijas iedzīvotāji vēlas redzēt Latvijas tirgū. Starbucks, Walmart, KFC, H&M, Sportsdirect, ASDA, McDonalds, Tesco, Subway, Morissons, Burger King, Target, Puffs, IKEA u.c.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
265 2 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 62

0/2000

es visus gribētu 

0 0 atbildēt
Haha, paldies Dievam man ir vielmaiņa - ēdu ko gribu, tauki aiziet garām.
0 0 atbildēt
Lidl ir labs. Holandē gāju tikai uz to.
0 0 atbildēt
Ikea, oo jaa, kapec gan ne, un vel tadu ka Vacija Freiburga,tur ir gandriz uz visam precem muza garuma atgrieshanas garantija un sanjem tieshi tik pat daudz naudu atpakal cik samaksaji par preci. Noperc divanu, gultu, skapi, aizskarus... iekarto visu dzivokli, pec gada, diviem vai 10 gadiem apniik, nes mebeles atpakal, sanjem naudu un perc atkal jaunas kadas velies..
0 0 atbildēt
Mahimu ārā, un Lidl vai Albert Hein iekšā.
0 0 atbildēt

Burger King ir dārgāki un mazāk garšīgi burgeri kā MD's emotion . ASDA labs veicis, bet neticās, ka pie mums kādreiz varētu būt. Drīzāk ienāks riebīgais Tesco emotion

0 0 atbildēt
Real's arī nebūtu slikts tieši apjoma ziņā.
0 0 atbildēt
Lidl ir netikai vācijā, bet daudzās citās valstiis ari. Un Vācijā Lidl nav no tiem labākajiem veikalu tikliem, varetu teikt, ka tas pats kas Maxima. Partikas preces ir nekvalitativas, daudz kas ir negarsigs. Tad jau labāk tādi veikalu tikli kā Rewe vai Konsum. Un taisniba par Burger King ari, cilvèki labāk izvèlas McDonald, jo Burger King nav nekas ipašs.
0 0 atbildēt

atskatoties uz komentāriem , sapratu , ka mūsu mazajā valstī dzīvo tikk daudz atsaldēto.... jums visu šo huiņu vajag , bet jūs pat nezinat kam jums to visu vajag .... emotion

0 0 atbildēt
Es ļoti gribētu Starbucks, IKEA, Walmart un Dunkin Donuts..
0 0 atbildēt

vajag asda lidl ikea un  primark 

0 0 atbildēt
Es gribu virtuļus! Daudz, daudz virtuļus..
0 0 atbildēt

No visiem veičiem es vēlētos redzēt Latvijā vienalga kādu datorpreču veikalu, kuri pārdotu detaļas bez 100eu uzcenojuma! nezinu nevienu nosaukumu, bet gan jau, ka jebkurā amīšu lielveikalā tas ir pieejams.  Mums pārsvarā visus lielveikalus pārvalda žīdi, kuri zin, ka var normāli uzvārīties uz letiņiem!

0 0 atbildēt

Starbucks ir laba kafija, bet Baresso(Dānijas brends, labāka) . Ikea ir labs dizains , bet nav savas razotnes. pat tirdzniecības letes kuras atrodas pašā Ikea veikalā ir ražotas Latvijā. Walmarts iespējams iznīcinātu Maxsimu un Rimi.

0 0 atbildēt

Lidl vien var pielidzinat musu lielveikaliem tik tur vel ir automati kur plastmasas pudeles var nodot,bet mums Latvija to neredzeet emotion

0 0 atbildēt
Vajag NANDOS.
0 0 atbildēt
Biju vācijā un tur bija lidl. Tas bija tik zemas cenas salīdzinot ar citiem veikaliem . Starbucks gribētos latvijā un labāk siguldā , bet tas tikai manas domas
0 0 atbildēt

Vismaz būtu konkurence LV esošajām veikalu ķēdēm, lai sāk domāt pie cenu politikas un kvalitātes, kā arī darbinieku labklājības. 

0 0 atbildēt
Mīlu lielāko daļu no šiem. Bet te pa £ ir lētāk nekā € xdd
0 0 atbildēt
Prkols tads. Ka LV nekas nebus lets..
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »