local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas lielākais FAIL137

Sveika tauta! Šoreiz no manis nevisai iepriecinoša ziņa. Kopš pēdējā raksta, kuru liku par Ukrainas-Krievijas tēmu, daudz kas ir mainījies uz slikto pusi. Nu tad sīkāk par to rakstā.

Lai labi lasās! emotion



625 14 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

Jā, interesanti cik daudz reizes tava galva tika dauzīta pret tualetes vāku, ka var izdomāt tik krutu komentāru :D

Varbūt tomēr Austrālija ir vainīga, vai Kuba? :D

Bet aij, nu ko tev tur stāstīt, ka tavā galviņā piedzēries mērkaķis šķīvīšus dauza: https://www.youtube.com/watch?v=MtObrnaovrI

5 0 atbildēt

Man patīk putni. emotion

3 0 atbildēt

reku arī būs manis sludinātās Urlistānas beigas...

4 1 atbildēt

Pasaulē ir tikai viena valsts, kura ar savu tautiešu aizstāvēšanu nodarbojas tikai un vienīgi citu valstu teritorijās. emotion

3 0 atbildēt

Ja putins nomirtu . . .  emotion

Nu kāda velna pēc jānotiek vēl kaut kādam 3. pasaules karam. Vispār, kāpēc nevar visi dzīvot saticībā, obligāti ir jākaro. Vienkārši stulbums. Ja tā sūda grabaža putlers nosprāgtu, būtu labāk, galvenais lai vietā nenāk vēl lielāks mēsls.

Izejot uz ielas dzird vien apkārt krievus, brīnums, ja kādu latvieti arī dzird. 

3 0 atbildēt

Krievijas tanki ieradušies nelielā Ukrainas pilsētā Novosvitlivkā, kas atrodas netālu no Krievijas robežas, un apšaudīja visas mājas. Un viņiem bija nospļauties, ka tur pārsvarā vieni krievi dzīvo. Tāda, lūk, tautiešu aizsardzība.

3 0 atbildēt
Atentāts ,pret Putinu un viss. Miers un dievs. Neviens,neko neies darīt.
2 1 atbildēt

Drīz būs 18, tagad jau apsveru doties uz kādu drošāku vietu, piemēram, Angliju vai Vāciju. Es domāju ja Putins gribēs tad noslaucīs Latviju dienakts laikā.

0 0 atbildēt

labāk jau būtu, ja tiem lielajiem sankciju ieviesējiem pašiem nebūtu pilna pakaļa ar interesēm Krieviju pārāk neierobežot. Parastie mirstīgie cilvēki ir tikai vienas lielas trollēšanas objekts tādiem Putiniem, Merkelēm un Obamām. gudra tiršana ir viņu vienīgā politika, bet intereses diemžēl pretējas. un ne jau nu viņi vēl ies karot ar Krieviju kkādas Ukrainas vai Baltijas dēļ. Sapņojot vajag aizvērt acis. 

0 0 atbildēt

piss dirst tos okupantus

0 0 atbildēt

latviski lasīt mākiet?-ja jā,tad laikam ar izpratni/sapratni Jums tā čābīgiemotion

0 0 atbildēt

domāju,ka lielākā daļa no normālām pasaules valstīm gribētu palīdzēt Ukrainai,bet tur tā lieta,ka tam mazajam šizofrēniķim(Putins) ir pirksts,kurš ir uzlikts uz sarkanās pogas....un nedod Dievs,ja šim notrīcēs roka un piespiedīsies podziņa....tad būs tāds Āmen,ka....

*tāpēc neviens nezin ko darīt ar to.....

**jo ja nebūtu tā šiza ar podziņu,tad piem.NATO alianse jau sen būtu nolikusi mazuli pie vietas...,bet kamēr pie dzīvības būs tas fašists,tikmēr...

0 0 atbildēt

krievijas lielakais FAIL IR PUTINS

0 0 atbildēt

2. pasaules karā krievi "vinnēja" un iesprūda gadsimtu vēlāk nekā Vācija, kura zaudēja karā, bet tagad ir ļoti attīstīta valsts. Varbūt tāds ir Putina mērķis - uzsākt vēl vienu karu, lai šoreiz varētu tiešām zaudēt un cerēt, ka šādā veidā Krievija būs tik pat attīstīta kā Vācija.

Jebkurā gadījumā ceram, ka tas viss nenonāks tik plaši, lai izveidotos trešais pasaules karš, kā arī jācer, ka tas drīz beigsies, jo žēl ukraiņus, kas viena garīgi nelīdzsvarota cilvēka dēļ cieš.

0 0 atbildēt

Situācija ir diezgan interesanta, ja tā paskatās tad ukraina tiek rauta uz divām pusēm - uz ES un krieviju. Tā itkā parakstot kārtējo eiropas pārdales paktu Ukraina palikusi zem jautājuma zīmes un tagad abas puses zemiskiem plāniem cenšas iegūt savu teikšanu.

 

Spriedelēt var bezgalīgi, bet mēs nezināsim kā ir īstenībā un katrā viedoklī ir daļa taisnības. Krievija rīkojas nepareizi pielietojot spēku dēļ kā cieš arī mierīģie. Bet eiropa stāvot malā arī nekādu labumu nerada, - redz iestājoties EU Ukrainai būtu labāk. Tāpat kā Latvijas veiksmes stāstā, kur tiekam baroti ar "augstākajiem kāpumiem", "ātrāko ekonomisko augšupeju" Bet patiesība diemžēl ir tāda ka jebkura veidota savienība jebkad sabrūk, vienmēr ir parazīt valstis kas pārtiek no jaunpiesaistītajām donoru valstīm, viss beidzas brīdī kad nav vairs jaunu muļķu ko piesaistīt.

0 0 atbildēt

Krievu bumbvedēji un kara kuģi pie latvijasemotion viņu kuģi brauc pa sauzemi?

0 0 atbildēt
Tu kļūdies par to, ka Krievija sāka ww2,tie tomēr bija Friči. (Neesmu putina piekritējs ) Agrāk krievi pirmie nekad neuzsāka karu. Šoreiz gan redzam vainīgo
0 0 atbildēt

Tik man vēljoprojām nesaprotami ir tas, ka kā tad tā Ukraina tik vēsi un mierīgi, bez pretreakcijas laiž krievus robežai pāri, ar bruņumašīnām un ieročiem? Tas man liekas tāpat , kā zagli labprātīgi ielaist dzīvokli, lai neizsit stiklus un durvis...

1 1 atbildēt

krievija vēl nav nofeilojusi

0 1 atbildēt

kur tad ir mūsu varenie sabiedrotie ? obama piemīza bikses un pasūtija na*** ukraiņus kaut arī pats tur miljardus iegrūda lai maidanu sarīkotu. ukraina asv ir daudz svarīgāka nekā latvija un jūs vēl domājat, ka asv kaut pirkstu pakustinās lai mūs aizstāvētu ? nevienam pat nav nemazākās nojausmas kā te kaut ko aizstāvēt krievijas iebrukuma gadijumā.

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »