local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas karā ar ASV mira pieci cilvēki Severodvinskā (krievu: Северодвинск)28

324 1

324 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
Negribu lai mani uzskata par trolli, bet meli un propoganda ir visur, ne tikai Krievijā. Area 51 joprojām ir slepenībā. Ķīna grib pārņemt Honkongu un ieviest savus likumus. Lietusmežus dedzina speciāli, lai varētu atkarot zemi. Tāds cilvēks ir - alkatīgs, melotājs, kas grib dominēt pār citiem. Krieviem ir vēlme parādīt ka ir stipri, kaut gan neviens par pilnu neņem viņus. Ķīnai gan neko nsvajag parādīt- no viņiem jau atkarīga visa pasaule.
8 0 atbildēt
Vēl smieklīgāki par aplaudējošiem kremliniem ir tie komentāri kas birs pēc šī raksta,par nozaudētajām ASV kodolgalviņāmemotion
11 4 atbildēt

Cik cilvēku miruši dažādos citos militāros eksperimentos-Krievijā, ASV, Ķīnā? To nebūs uzzināt no pamatotiem avotiem

6 0 atbildēt

Par to radiāciju.. ir ļoti daudz mītu.  Lai nomirtu no tiešā apstarojuma, jābūt ļoti lielai dozai (apsorpacijas doza SI sitēmā greys )..  Pamat problēma ir putekļi, kas tiek ieelpoti, vai apēsti.. tie tad šo nāvējošo dozu sagādā.. 

Tātad, ja izmanto primitīvu resperātoru, un neko neēd, nedzer, tad lai saņemtu nāvējošo starojumu, vajag kā minimums ātommbumbu, vai gandrīz tiešu saskarsmi ar spēcīgu starojuma avotu.. 

Pie tam, lai cik dīvaini nebūtu, cilvēka rokas spēj izturēt ĻOTI lielu radiācijas devu, paņemot rokās plutonija gabalu, nomirsi no tā ka saindēsies, nevis no staru slimības.. 

Tas tā pārdomām.. 

6 0 atbildēt
Gan jau ka tur strādā gudras galvas bet partija kliedz davai,davai un elpo pakausī!!!
4 0 atbildēt

Raksta autoram ir taisnība, ka diez vai kāda no šīm raķetēm, vai jebkurš no stratēģiskajiem ieročiem vai iztrādē esošajiem, diez vai kādreiz bliezīs pa tiem , it kā, paredzētajiem mērķiem... Taču šeit runa iet par zinātnes attīstību... Pīkstēt tur par kautkādiem cilvēku upuriem es domāju ir vairāk demogoģija.. Objektīvi skatoties, tās visas, multenītes ko krievi rādīja par baisajiem pastardienas ieročiem, patiesībā ir izmantojamas kosmosa apguvei.. Ar kodoldegvielu darbināmi raķešdzinēji, tā ir nākotne.. Esmu pārliecināts ka ASV tiek pie tā strādāts.. Ir skaidrs ka  ar benzīnu un uguni tālu neaizlidosi..  Patiesība es esmu par šāda veida sacensību.. Cilvēcei ir jāapgūst kosmoss

2 0 atbildēt

Kāds vēl karš starp Krieviju un ASV? Kas tās par fantāzijām?

0 0 atbildēt

Nebūsu kospiriologs, bet man liekas ka Speciāli tiek saasināta problēma un ta lūk uzskatāms piemērs ar ko mūs baro mediji. Lūk no Apollo 28. augusta ziņas "Par pārbaužu iemeslu kalpojis kādas sievietes ieraksts sociālajos tīklos par vides piesārņojumu, vēsta Krievijas ziņu aģentūra "Interfax". Sieviete sociālajā tīklā "VKontakte" 18. augustā publicējusi vairākas fotogrāfijas ar Kemskas rajona salām. "Piedāvāju apskatīt, kas aug Baltās jūras salās 10 dienas pēc eksperimenta Severodvinskā," rakstīja sieviete. "Neaug pat mušmires, putni nelido, vistenes izzudušas pilnībā - mirusī zona."......

Ko ar to gribēja pateikt? Ka radiācijas izmeši lielāki nekā tas bija Černobiļā, jo par spīti AES avārijai tur ir ne tikai dzīvā radība un fauna bet ir arī putni un kukaiņi. Viss tur dzīvo, dabā lēnām atkopjas. Tāpēc secinājumus izdariet paši.

1 1 atbildēt

kāpēc krievijas karā?

varbūt šis pasākums ir militārās sacensības ar ķīnu, par otro vietu aiz asv, jo jeņķiem tā tehnoloģija kalpo kopš 2010.gada, un tiek izmantots vairākkārtēji izmantojamos kosmosa kuģos, kamēr ķīna un krievija to mēģina vēl tikai iedabūt raķetēs.

0 0 atbildēt
Neviena īsta fakta tikai pieņēmi un propaganda. Krievi bruņojās, jo ja pie tavas robežas ienaidnieki sāktu vilkt militāru spēku, tu vienkārši ņemtu un skatītos? Tas tā pārdomām.
1 3 atbildēt