local-stats-pixel

Ko slēpj sevī zvani11

248 0

Zvani skanējuši gan Senajā Ēģiptē, Babilonijā, Tibetā, Krievzemē... Jaunākie pētījumi pierāda, ka zvaniem piemītot daudzas īpašības.

Zvaniem daudzveidīgs pielietojums jau bijis sensenos laikos, taču mūsdienās jau zinātniski pierādīts, ka zvanu skaņas spēj iznīcināt slimību izraisošos vīrusus un mikrobus. Slimību molekulārās struktūras nespēj izturēt zvanu skaņas un pārvēršas kristālos.

Viens no jaunākajiem atklājumiem, ka zvanu skaņas sagrauj vēža šūnas. 21.gs. uzkrājušies pietiekoši daudz datu par zvanu dziednieciskajām īpašībām. Medicīnā radies radies īpašs novirziens, ko sauc par zvanu terapiju.

2003.gadā Krievijā kādā onkoloģiskajā klīnikā pirmoreiz tika veikts ārstniecisks seanss ar baznīcas zvanu skaņu izmantošanu. Amerikā blakus tradicionālajām ārstēšanas metodēm tika izmantotas Tibetas sudraba zvaniņu skaņas. Rezultāti izrādījās iespaidīgi.

Zvanu skaņas saskalda negatīvās enerģijas, kurām ir zema vibrācija, un veicina to izvadīšanu no cilvēka biolauka. Eksperimentāli pierādīts, ka klausoties zvanus, cilvēka enerģētiskais lauks attīrās, tas kļūst simetrisks un ievērojami palielinās.

Taču daudz kas ir atkarīgs no zvanu vai zvaniņu izgatavošanas materiāla, arī to ietekme ir dažāda.

Tā sudraba zvaniņus iesaka klausīties cilvēkiem, kas ir pārāk aktīvi un nespēj koncentrēties.

Vara zvani rada īpašu harmoniju un attīra telpu no visa liekā un nomācošā.

Bronzas zvaniņu skaņas sapņotājus atgriež realitātē. Bronzas zvaniņus ļoti iemīļojuši japāņi.

Misiņa zvani esot noderīgi cilvēkiem, kas mēdz būt noslēgti un kautrīgi.

Daži pētnieki uzskata, ka zvani jāklausās realitātē nevis ierakstos., jo ultraskaņas un infraskaņas viļņus akustiskās sistēmas nevar atskaņot.

Speciālisti apgalvo, ka stresa un neirozes profilaksei var un vajagot regulāri klausīties zvanus, bet enerģētiskai atveseļošanai kaut reizi gadā cilvēkam vajadzētu pastāvēt īsta dunoša zvana tuvumā.

Un tomēr zvanos joprojām ir daudz noslēpumaina un neizzināta.

248 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
Esmu dzirdējusi zvanu skaņas no konkrētiem zvaniem (baznīcas), kas izraisa lielu nepatiku. Tā ir bijis ne tikai man, bet arī draugiem un vīram. Man personīgi pozitīvas sajūtas izraisa "Tibetas skanošās bļodas". Manai yogas skolotājai ir īpašs komplekts no pašas Tibetas. Viņa bļodas izmanto meditācijas laikā. Tās skaņas ir kautkas īpašs un tās var izjust caur visu ķermeni. Itkā viss ķermenī esošais šķidrums vibrētu līdzi ar trauka izraisīto skaņu, ļoti pozitīva iedarbība. Esmu meklējusi līdzīgas skanošās bļodas, bet nevienas ar tādu skaņu neesmu vēl atradusi.
2 0 atbildēt

"..mūsdienās jau zinātniski pierādīts, ka zvanu skaņas spēj iznīcināt slimību izraisošos vīrusus un mikrobus. Slimību molekulārās struktūras nespēj izturēt zvanu skaņas un pārvēršas kristālos."

Vai būtu iespējams uzzināt kaut ko vairāk par šiem pētījumiem - kas tos ir veicis, caur kādiem eksperimentiem tas pierādīts?

Meklējumi internetā mani noved tikai pie pseido-zinātniskām vai pilnībā spirituālām lapām ar nezinātnisku informāciju.

1 0 atbildēt

Mūsdienu medicīnas jaunākie sasniegumi tasini sastīti ar ultraskaņas dziedināšanu!

0 0 atbildēt

nedomāju ka pašā zvanā tur ir tā sāls. tur jābū vēl kaut kādai sastāvdaļai.

0 0 atbildēt

 emotion +

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt