local-stats-pixel fb-conv-api

Ko sēsi to pļausi.2

52 0

Tā pat kā lauksaimniecībā tā arī dzīve ,mēs nesaņemsim to, ko paši nebūsim iestādījuši. Jau vairākas reizes teicu, ka mēs nepiesaistām to, ko vēlamies, bet gan piesaistām to, kas esam. Es personīgi nekad neesmu dzirdējis ne no viena zemnieka, ka viņš būtu izaudzējis tomātus iestādot kartupeļus. Ja tu iestādi kartupeļus, tas nozīmē, ka tie izaugs par kartupeļiem. Ja tu iestādi tomātus, tad tie izaug par tomātiem. Tas ir dabas likums. Sēkla, kas tiek iesēta zemē, nevar izaugt par neko citu kā vien par to kas tā ir.

Tieši tas pats princis darbojas ar domām. Tu nevari visu laiku domāt negatīvi un saņemt kaut ko pozitīvu. Atkal tas ir dabas likums. To neesmu izdomājis es vai valdība, vai kāds cits, to ir izdomājusi māte daba un viņa pie šī principa arī pieturās un ja viņa to nedarītu, tad pasarg Dievs, man bail būtu iedomāties, kas notiktu un kāds būtu haoss. Turpinot runāt par domām. Negatīvas domas un negatīvas emocijas vienmēr radīs negatīvus notikumus, situācijas un piesaistīs negatīvus cilvēkus. Savu kārt pozitīvas domas un pozitīvas emocijas vienmēr radīs pozitīvus notikumus, situācijas un piesaistīs pozitīvus cilvēkus. Atceries, mēs nepiesaistām, ko vēlamies, mēs piesaistām to, kas mēs esam.

Tā pat arī es neesmu ne redzējis ne dzirdējis, ka kāds lauksaimnieks paņemtu un nolaistītu ar indi, kas var kaitēt ražai, uz tikko iesētajām sēklām. Tieši otrādi, lauksaimnieks ies un skatīsies, vai viņa ražai viss ir kārtībā, vai nekas netrūkst, vai tā aug un attīstās. Šīs sēklas, ko lauksaimnieks iestāda un uzpasē, var attiecināt arī uz mūsu domām. Iedomājaties, ka viena no tām sēklām ir mūsu mērķis. Un ja mēs gribam sasniegt savu mērķi, tad mēs lolojam un ļaujam tai augt, respektīvi mēs domājam par savu mērķi un attīstām to. Bet lieta, kas bieži notiek ir tas, ka mēs ar savām domām savu mērķi nogalinām, precīzāk sakot ar savām negatīvajām domām.

Ļaujiet man paskaidrot, ko es domāju ar vārdiem negatīvām domām. Tātad mums prātā parādās ļoti laba ideja. Naudu, slavas nesoša ideja, kas liks tev aizmirst visas problēmas. Šī ideja mūs iedvesmo, mēs esam gatavi iet un darīt, augt un attīstīties kopā ar šo ideju. Bet kad mēs saskaramies ar pirmo problēmu, mēs metam plinti krūmos un uzskatām, ka tā bija stulba ideja un tik un tā nebūtu sanākusi. Vai vēl ļaunāk, mēs atmetam šai idejai ar roku jau pēc pāris stundām, jo nespējam noticēt paši sevi. Domājam, ka neesam gana gudri, gana veiksmīgi, gana bagāti, lai varētu visu šo uzsākt. Starp citu, tas neattiecas tikai uz biznesu. Tas attiecas arī uz mīlestību un paaugstinājumu darbā vai uz jeb kuru tavu dzīves mērķi.

Šāda rīcība ir tā inde, kas iznīcina sēklas un raža tā arī neizaug. Es tiešām neticu, ka kāds lauksaimnieks, to darītu, apzināti ņemtu un izmestu vējā savu darbu, ko bija ieguldījis un ražu, ko nekad vairs neiegūs. Iedomājies, ka tu esi lauksaimnieks, vai tu tā darītu? Nedomāju viss, tu rūpētos, lai tava raža izaug cik vien laba var, lai tu vari lepoties ar to, ko tu esi sasniedzis. Tad ļauj man pajautāt tev vienu jautājumu. Kāpēc tu to dari ar savām domām un idejām? Precīzāk sakot, kāpēc mēs to darām ar savām idejām? Un šeit man ir jāatgriežas pie tā kā mēs esam ieprogrammēti mūsu zemapziņā. Ar to, ka mēs esam agrāk dzirdējuši, kādu sakām, ka l,ai kaut ko sasniegtu vajag naudu un pazīšanos, vai mīlestība ir grūts darbs, vai pie paaugstinājuma tiek tikai tie, kas bučo, jūs paši zināt ko, vai arī vēl ļaunāk mēs esam paši sev to pateikuši, lai kaut kādā veidā mierinātu sevi, par neveiksmi. Jo biežāk, mēs dzirdam šādas frāzes vai paši pie sevis tās atkārtojam, jo ātrāk un vieglāk to iekodējam mūsu zemapziņas programmā. Atceraties to, ka zemapziņa kontrolē 95% mūsu dzīves, bez mūsu palīdzības, mēs pat to neapzināmies, ka tā notiek.

Es vēlos Jums visiem teikt, ka JŪS visi esat gana labi, gana pietiekoši, gana izglītoti, gana zinoši, gana mīlēti. Pietiks sabotēt savu dzīvi un vainot pie tā citus. Ja tev ir mērķis atrast savu sapņu otro pūtīsi, nesaki, ka tavas pēdējās attiecības bija neveiksmīgas un, ka visi vīrieši ir cūkas un sievietes maitas. Tā vietā labāk sāc mīlēt sevi un esi pašpietiekams. Jo tādā gadījumā tu Visumam rādi, ka tev ir mīlestība un tādā gadījumā Visum neko citu izņemot mīlestību nevar sūtīt. Atkal, mēs nepiesaistām to, ko gribam, mēs piesaistām to, kas esam. Ja tavs mērķis ir uzsākt savu biznesu, tad nesaki, ka tev nav zināšanu, ka visi tevi mēģinās apšmaukt, ka nodokļi ir par augstu. Tā vietā esi panākumiem bagāts. Iztēlojies, ka tu esi panākumiem bagāts, iztēlojies veiksmīgas sadarbības ar saviem klientiem. Iztēlojies PANĀKUMUS. Un tad Visumam nekas cits neatliks kā vien tev sūtīt situācijas, notikumus un cilvēkus, kas vairos tavu veiksmi. Un atkal šeit darbojas princips, mēs nepiesaistām to ko gribam, mēs piesaistām to kas esam. Varbūt tu gribi paaugstinājumu. Tad beidz sūdzēties, par to, kas tev ir jādara. Dari vairāk, dari labāk, mācies, kā labāk izdarīt savu darbu. Attīsti pievelkošu personību. Ir vēl viens Visuma likums, kas ir Kompensācijas likums, kas nosaka, ka jeb kurš darbs tiek atalgots. Pat, ja tu nesaņemsi paaugstinājumu savā pašreizējā darbā, tad Visums tev sūtīs notikumus, situācijas vai cilvēkus, kas tev palīdzēs iegūt darbu citā uzņēmuma uz to amatu, uz kuru tu tiecies, vai pat labāku.

Daba mums daudz ko māca. Gan ko sēsi to pļausi principu, gan attīstības principu. Pavēro dabu. Un nevajag iznīdēt sēklas, kas nesīs ražu, jeb domas, kas nesīs panākumus, labāk iznīdē nezāles, kas bojā ražu, jeb beidz domāt par to, ka neesi gana labs panākumiem. Tikai tu pats vari sabotēt savus panākumus. Tāpēc tici sev. Tici, ka tev sanāks. UN ja tev ir mazliet par īsu ticība sevī, tad paņem no manis ticību. Jo es tev ticu, tā pat kā es ticu sev un saviem panākumiem. Un vēl labāk, es tev dodu savu ticību, lai tev būtu vairāk ticības sev. Atceries pamata principus – Domā, Tici, Rīkojies.

52 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

blaaa, domāju, ka raksts būs par dārzkopību...   emotion  

bet nu piebilstot pirmajai rindkopai - "cilvēks jau patiesībā ir tas pēc kā viņš ilgojas būt" 

/citāts no lugas '104 lpp mīlestības/

4 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt