local-stats-pixel fb-conv-api

Ko pieaugušie bērnībā domāja par SEKSU.32

Reklāma
« 1  2  3 »
459 7 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 32

0/2000

Arī es piederu tai paaudzei, kurai tika stāstīts, ka brālīti vai māsiņu atnes stārķis. Protams vecmāmiņa maniem bērniem arī iestāstīja, ka stārķis , ja to palūdz, atnesīs vēlamo. Un tā kādu dienu mani mazie , dēls un meita, staigāja  pakaļ stārķim un, salikuši rociņas, lūdzās. Meitiņa ,protams, māsiņu, bet dēliņš- brālīti. Mazie ienāca strīdēdamies istabā un noraudājušies, ka stārķis nav uzklausījis viņus, jo laikam viņš divus nevarot panest. Tā kā dēlam bija 4 gadi, bet meitai 3, tad neuzdrošinājos vēl runāt par šo tēmu.

 Kas attiecas uz pīpēšanu un dzeršanu, tad jāsaka, ka tas arī ir atkarīgs no audzināšanas, jo viena daļa vecāku bērnus gan ir radījuši,taču izskatās, ka viņu uzskats - bērnu vajag apģērbt un paēdināt un viss, bet pārējo pats apgūšot un gan jau pasaule izmācīs. Nu tad tā pasaule arī māca.

0 0 atbildēt
Es jau esmu aizmirsusi kā es uzzināju visu šito ,bet domāju ka to uzzināju ,kad sāku mācīties par organismu cilvēka un pubertāti. Labāk lai bērni jau zina tagad tādas lietas ,nekā Japānā viena sieviete iebāza kartupeli savā čurā ,jo redz māte teica ka tā var izvairīties no grūtniecības ,bet galu beigās aizbrauca uz slimnīcu no lielām sāpēm vēdera lejasdaļa un no viņas čuras izvilka jau iesakņojoušu kartupeli ,viss beidzās labi,izvilka arā kartupeli ar visām saknēm. Bet par pīpēšanu un dzeršanu (ko te daudzi piebilda) jau ir cita runa ,jo tā jau iz izlaišanās ,nevis zināt jau bērnam būdamam visu savu organismu un kā rodas bērni un kā var radīt bērnu.
0 0 atbildēt