local-stats-pixel fb-conv-api

“Klusums pirms vētras”: Pāvels Globa pastāstījis, kurās zodiaka zīmēs dzimušajie1

18 0

Pāvela Globa astroloģiskā prognoze sola visai mierīgu visu nākamo nedēļu no 2021. gada 1. novembra līdz 7. novembrim. Bet, lielākais daļai zodiaka zīmju pārstāju, vislabvēlīgākās dienas būs tuvāk nedēļas vidum.

Nedēļas sākumu visiem zodiaka zīmju pārstāvjiem ieteicams pavadīt mierīgi, jāizvairās arī no liekiem konfliktiem, piektdien - vajag rūpēties par savu veselību, bet svētdien veltīties saviem mīļajiem un veikt mājas darbus.

Auns

Tāpat kā lielākajai daļai zodiaka zīmju, arī Auniem nedēļas vidus būs īpaši labvēlīgs. Trešdien un ceturtdien veiksme uzsmaidīs it visā – radošumā, darbā, kā arī personīgajā dzīvē.

Ir tikai svarīgi laikus pamanīt pazīmes un sekot savai intuīcijai. Pašā nedēļas sākumā būs iespējamas biznesa problēmas, taču tās ātri atrisināsies. Nedēļas beigās labāk atlikt visas savas darīšanas un veltīt laiku savai veselībai.

Vērsis

Nākamā nedēļa būs ļoti bagāta dažādiem notikumiem un panākumiem profesionālajā darbībā. Vērsis sagaidīs uzmundrinājumu no priekšniekiem un arī daudzus citus patīkamus pārsteigumus.

Šī nedēļa būs stimuls izrādīt paaugstinātu degsmi darbā, taču arī nepārslogojiet savu organismu, jo jādomā par savu veselību. Nedēļas beigās jau būs iespējamas patīkamas pārmaiņas personīgajā dzīvē.

Dvīņi

Visu nākamo nedēļu Dvīņiem vajadzētu izvairīties no konfliktiem ar partneri un rūpēties par attiecību veidošanu. Tas var palīdzēt harmonizēt ne tikai personīgo dzīvi, bet arī profesionālo sfēru.

Ir pienācis laiks dvīņiem, kuri ir aizņemti ar uzņēmējdarbību, izstrādāt jaunu stratēģiju, kas vēl vairāk palīdzēs tālākai attīstībai. Arī tam labvēlīgs laiks pienāks nedēļas beigās.

Vēzis

Vēžiem daudz vairāk vajadzētu ieklausīties draugu un kolēģu viedokļos, tas veicinās panākumus visu mērķu sasniegšanā. Tāpat neaizmirsti par savu personīgo dzīvi, līdz nedēļas beigām centies īpašu uzmanību pievērst savai otrajai pusei.

Lauva

Lauvām ir jāstrādā pie sevis un jāpārtrauc izrādīt pārmērīgu egoismu, lai normalizētu visas attiecības ar mīļajiem. Nedēļas beigās vēlams atpūsties un atrast laiku atslābināties.

Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nedēļas sākumā vairāk uzmanības jāpievērš pašizaugsmes lietām. Līdz nedēļas beigām mēģiniet atpūsties un doties kopā ar saviem mīļajiem pie dabas.

Svari

Svariem labvēlīga nedēļa profesionālajā jomā - viss ritēs diezgan stabili, un viss jaunais tiks apgūts un iegūts ārkārtīgi viegli. Brīvdienās jums ir labi jāatpūšas un jācenšas pietiekami gulēt.

Skorpions

Ja Skorpionam ir kādas būtiskas izmaiņas profesionālajā darbībā vai pāreja uz jaunu amatu, tagad ir īstais laiks šādus plānus īstenot. Centies nekonfliktēt ar saviem mīļajiem, viņu atbalsts tev šobrīd ir ārkārtīgi svarīgs.

Strēlnieks

Strēlnieku personīgajā dzīvē valda pilnīga harmonija, taču tas nav iemesls atpūsties. Mēģiniet izvēlēties laiku savam mīļotajam.

Mežāzis

Gaidāmā nedēļa Mežāzīs var sākties ar kādu ļoti svarīgu notikumu, taču tam nebūs negatīvas nozīmes. Kopumā viss izdosies ļoti labi, ja izvairīsities no piedzīvojumiem, kas tieši attiecas uz finanšu sektoru.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīri, pateicoties savai atvērtībai un labajai gribai, uzvarēs visās dzīves situācijās. Līdz nedēļas beigām tev vajadzētu pievērst uzmanību savai otrajai pusei un sarīkot romantisku vakaru.

Zivis

Nedēļas vidū Zivīm ļoti nepieciešams atlikt visas lietas un veltīt laiku attiecību veidošanai ar mīļoto. Arī šonedēļ jāizvairās no konfliktiem ar kolēģiem.

18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt