local-stats-pixel fb-conv-api

Kivičs: «Es nekad nebiju domājis, ka atbildēšu tādiem idiotiem kā tu!»30

55 3

Kivičs beidzot ir atbildējis uz Neida izaicinājumu boksa mačam. Lai gan daudzi uzskatīja, ka arī šis Neida mēģinājums ies Andrim gar ausīm, tomēr čalis trāpīja mērķī - viņš apvainoja Lieni, ko Andris nespēja ignorēt.

«Es nekad nebiju domājis, ka atbildēšu tādiem idiotiem kā tu, kuri grib dabūt slavu pieskaroties tādiem džekiem kā es. Bet tu esi izdarījis lielu kļūdu - tu esi pieminējis Lieni un tu esi aizskāris viņu. Es teicu, ja tu aiztiksi Lieni, tu dabūsi pa muti.»

 

Arī Neids, kurš noteikti sajūsmā spiedza, kad ieraudzīja to, ka pats Kivičs ir viņam beidzot atbildējis un veltījis pat veselu video, nekavējās un sniedza vēl vienu atbildi. «Piekrītot cīņai, tu esi pieļāvis ļoti sāpīgu kļūdu, bet esmu priecīgs! Es joprojām saku, ka tu gulēsi uz zemes jau pirmajā raundā.»

55 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Mani fascinē frāze - " pieskaroties tādiem džekiem kā es." Nezinu kāpēc, bet izklausās jautri emotion

0 0 atbildēt
Nedrikst aiztikt tadus dzekus ka debiloids Kivics,dzerajs,mazais krans,zirga gimis.Pats sevi mil paslavet smerdelis.Neko izcilu dzive nav sasniedzis iznemot visu laiku no jauna atrodot savu muza milestibu un pametot ieprieksejas sievietes.
0 0 atbildēt
Tas neids tik tiešām ir nožēlojams izdzimtenis, paskatieteis uz viņa primāta seju, tur tak viss ir skaidrs, ja var tādus melus publicēt netā, Kiviča fans ar neesu, bet šoreiz esu par Kiviču, lai ieslāna tā kārtīgi, pelnījis tas sūds ir!
0 0 atbildēt