local-stats-pixel

Kas vēl jāzin par šodienas zemnieku protestu?0

Tas, ko nedaudzina mediji - zināma lieta...

Protestu, spriežot pēc mediju ziņām, organizē Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP). Saskaņā ar šo Providus pētnieces Daces Akules 2006. gada jūnija rakstu, viena no tobrīd "LOSP sastāvā" esošām organizācijām bija "Zemnieku Saeima". Protesta organizatoru vidū ir "Zemnieku Saeimas" pārstāvji: priekšsēdētājs Juris Lazdiņš, priekšsēdētāja vietnieks Uldis Krievārs, priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja, direktore Rita Sīle.

"Zemnieku Saeima" bija viena no organizacijām, kura parakstīja "Sabiedrības citai politikai" aicinājumu prezidentam atlaist Saeimu, aicināja piedalīties 13. janvāra mītiņā Doma laukumā, un Maira Dzelzkalēja bija viena no šī mītiņa organizatoru publiskajām sejām.

Saskaņā ar šo 2007. gada novembra ziņu, "Zemnieku Saeimas" priekšsēdētājs toreiz bija Valters Bruss.

Bijušais "Zemnieku Saeimas" priekšsēdētajs Valters Bruss 2008. gada 14. aprīlī kļuva par Sabiedrības Citai Politikai lauksaimniecības un lauku darba grupas vadītāju. Saskaņā ar valsts amatpersonas deklarāciju, kas iesniegta beidzot pildīt Tērvetes novada domes deputāta pienākumus, Valtera Brusa māsa ir Sandra Štokenberga - SCP līdzpriekšsēdētāja un Saeimas deputāta Aigara Štokenberga sieva. Saskaņā ar šo informāciju, viņa joprojām ir Parex bankas juridiskās direkcijas vadītāja vietniece, un Latvijas banku lobija, komercbanku asociācijas juridiskās komitejas vadītāja.

Skat. arī: "Kas vēl jāzin par vakardienas zemnieku protestu?"
10 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000