local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek McDonaldā patiesībā?145

1775 12

Ir tik daudz mīti, kā ir, kad strādā McDonaldā, kā tur patiesībā gatavo visus burgerus, kādā netīrībā mēs strādājot, ko tik mēs burgeros nebāžam, kādos taukos necepam gaļu.. bet tas viss ir tīrās pupu mizas, nekad nebiju vēl pieredzējusi tādu sterilitāti. Lasi tālāk rakstu, sapratīsi, par ko iet runa.

1775 12 145 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 145

0/2000

interesanti!

4 0 atbildēt
Visi te saka ka Hesīts labāks un tā, bet man ir nācies redzēt kā uz zemes nokritušu kotletīti ieliek burgerā un tad krita vērtējums Hesburger. Uz tādiem fast food vispār reti, kad eju.
5 1 atbildēt

Man nenormāli garšo ābolu pīrāgs. mmmmmmmemotion

4 0 atbildēt

Baigi labi, ka kāds pastāsta savu pieredzi no populāras ēstuves, jo it īpaši ka tas ir kāds spocēns emotion ...vajag kādu aizsūtīt uz Gan Bei emotion lai pastāsta kas tur notiek, zinu ka ļoti augstas klases utt stuff, bet precīzāk kas un kā notiek ^^ lai zinu, kāpēc citreiz tik ilgi nes priekš manis ēdienu, ja neskaita ka vispirms apkalpo citus pirms manis emotion

4 0 atbildēt

 

es tur strādāju, redzu un to pati ievēroju. ieradās kāds pārgudrītis/te, kas neko nezin un ir visgudrākā

3 0 atbildēt

Tas jūsu bekona burgers ir konkrēts sintētisko garšvielu bārstījums :))))) Gaļa tā pati, bet tjipa baigais jaunums :) smieklīgi ;)

3 0 atbildēt

Tūliņ es uzrakstīšu kā strādā horseburgerī HESBURGER,

Principā, ņemot vērā ka darbinieks reprezentē visu uzņēmumu, uzreiz varu pateikt,ka hesburgers ir cūku kūts.

Lietas ,kas man tur nepatīk;

Ļoti bieži smird,

Uz pasauli apvainojušies darbinieki,

Netīrība, netīri galdi, apleiti ar limonādi utt..

Šitā varētu rakstīt cik vien lien, bet tagad tas nenāk prātā, tagad par lietu ko es pats piedzīvoju Hesīti.

Vienu dienu, iegāju HESBURGERĪ nopirkt sev čīzburgeru. Samaksāju par to lietu un izdomāju pastāvhēt pie letes, redzu, kautkāda darbiniece pie kotlešu krāsns ar kailām rokām slauka grīdu ar vizuāli parastu mājas slotu, *****J rokas pat nenomazgā sāk BĻEĢ taisīt man čīzburgeri, maizītes ,salatiņi sieriņš kotlete, viss *****j tiek paņemts ar kailām rokām. Kasiere redz to,ka es pamanīju kā pie viņiem gatavo, uzreiz skatīdamās uz mani ar "smīnu" nosarka. Tā lūk.. mēsls ,neviens mani nepārliecinās vairāk,ka hesis ir samērā normāla ēstuve. Nu nav! Paldies. 

5 2 atbildēt

 

nu tad tev nav tādi rushi kā mums.. man bija pirmā diena un sākās rush. un esmu flegmātiska, tas bij pa traku. Otrā reize bija tieši īpašajā dienā 2autobusi+pilns drive+ pilna zāle+ 316čīzi pasākumam. Vot tad bija traki + man ir ļoti trausli nervi.

3 0 atbildēt

Es kāreiz uzrakstīšu par darbu hesītī! :D īstenībā ja jūs zinātu ko jūs ēdat hesītī!! emotion

3 0 atbildēt

Ak zēļīgā pasaulīt, Mc Donalds tik nevainīgs, kā maza bērna asara. Nu taini vai jāģībst cik šie ir nevainojami. Tik nezin kāpēc ir bijuši tiesu procesi un šie ir bijuši par labu klientiem kas ir kārtīgi iebraukuši auzās. Cik zināms kapitālisma pasaulē nu nevar uzpirkt tiesas kā tas pie mums. Jājautā vai tas rakstītājs nestrādā Mc Donald. Es šo un citas ēstuves neapmeklēju, bet gatavoju mājās un zinu vismaz uz 100% kas manā gatavotā ēdienā ir.

3 0 atbildēt

 

es nezinu, nav gadījies viņu redzēt atlaidinātu. un man jau liekas, ka tas labi, ka neesu redzējusi.

2 0 atbildēt

Viss šis ir tikai pašsaprotami, Mcdonalds ir pārāk liels zīmols lai varētu atļauties huiņas vārīt. Kādreiz kāds saslims ar kaut ko, un būs zaudējumi miljonos, tāpēc arī augša spiež uz menedžeriem visu čekot, bet tie, savukārt, spiež uz darbiniekiem. Mazajās kafejnīcās, kur strādā 1-2 cilvēki var viss kas gadīties, jo ja kafejnīca lēta, tad viņi nevar atļauties izmest ārā vecu desu - iemet to rasolā, bet mcdonaldam, kuram ir apgrozījum miljardos gadā - izmetam pusi ārā, tāpat nopelnam pārsimt miljardus.

2 0 atbildēt

Kāpēc McDonaldā čīzburgera garša atšķiras no Hesburgerā pieejamā? Nav ne jausmas par citiem burgeriem tā jau reti tur iegriežos, bet šiem tieši esmu pamanijis ka ļoti atšķiras.

2 0 atbildēt
Cik tad tur ir tā alga. Vajadzētu laikam drusku piepelnīties.:D Apnicis pusbadā ar ģimeni sēdēt.
2 0 atbildēt

Kādēļ maķīšos bieži vien burgeri ir baigi sausi? (Hamburgers/čīzburgers).

Ja salīdzina ar hesburgeru, tur mērci tik ļoti nežēlo.

Tā ir tāda prasība, vai vnk bieži vien ātrumā taisot noslinko un uzliek mazāk?

2 0 atbildēt

es tach nezinu, kādas ir citu ēstuvju algas, pat Latvijā nedzīvoju :) ja ir normāls cipars, varbūt pat jābrauc atpakaļ un jāiet uz maķīti strādāt :D mani interesē cipars, ja negribi publiski to teikt, uzraksti man privāti :D

2 0 atbildēt

Nostraadaaju tur gadu Skotijaa. Forshas atminjas lasot rakstu. Pirmajaas paaris nedeeljaas nebija dienas, kad tos grillus tiirot neapdedzinaajos ... muuzhiigi zilajos plaaksteros straadaaju. :D Un visa taa putroshanas ar pasuutiijumiem , kad katrs pienaak savaadaaks - citam bez taa, citam bez taa... 

Bet nu jaa, pats tak saproti, ka ar netiiraam rokaam neko negatavosi vai pasarg dievs veel liksi eedienaa kko, kas nokritis uz griidas, pa kuru dienaa staigaa nez cik netiiru apavu. 

2 0 atbildēt

Man vienreiz paveicās strādājot pie grilla, kad apgāzu paplāti ar deviņām bulkām. Vnk. griezos, lai liktu virsū gaļu un viss pa zemi :D Laikam pa tuvu pielika paplāti. Bet nevienu sliktu vārdu nedzirdēju, nekādi pārmetumi, nekas.

2 0 atbildēt

Kā ar big mac nevar nebūt paēdis?4 dienas nebijāt ēduši?

2 0 atbildēt

 Man po*** galvenais ka garšīgs!emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »