local-stats-pixel

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

Reklāma
Reklāma
4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 572

0/2000

ko lai saka.... Mūsdienu jaunatne .. emotion

1 0 atbildēt

Pat tad, ka pati neesmu baigi vecā uzskatu, ka tas ir vnk stulbi sabojāt sev dzīvi un tad kad ir 20 gadi ar plaušu vēzi un pohām uz ielas būs lūk šāda reakcija: Oh god why? Bet, ja ir tās cepures un skeit dēļi tas vel nav nekas tāds traks 

1 0 atbildēt

tak tie alkaani smird nonstopaa un izskataas peec suuda, :) 

1 0 atbildēt

Esmu tik pat vecs cik šajā rakstā pieminēts bet... Vārdu sakot tā ir taisnība mūsdienās "sīkie" jeb tā saucamie 13padsmit gadnieki lecās baigi) Vārdu sakot ++ Par rakstu)

1 0 atbildēt

pašam ir 16 gadu. nožēloju ka sāku pīpēt. emotion

1 0 atbildēt

es laikam esmu atpalicis no viņiem.

1 0 atbildēt

Man ir 12 un vismaz nepīpēju, nedzeru, nepērku nekādus skeitus jo priekškam man tādi vajadzīgi.. Pašai arī besī sīkie, visbiežāk 1.klasnieki 2.klasnieki u.t.t Kad dzirdu ka skolotāja pajautāja vieņiem mācību stundā ''Ko tu vakar darīji ka mājasdarbus neizpildīji? niknā balsī, bet sīkais jau sāka stāstīt un aiz katra otrā vārda pielietoja okupantu (krievu) žargonus (b**d p****c j****ā u4**e p*****m u.t.t.) emotion

1 0 atbildēt

14 gadiigie staigaa apaart dzerdami, man 17, es eedu kelogsus un seezju pie pc :D

1 0 atbildēt

Daļai jauniešu nav nākotnes. 

1 0 atbildēt

Tie sīkie vnk nodzer vecāku naudu..un pirmdienas rītos ar klasesbiedriem apspriež cik forši tas bija, vnk neaizdomājas kā vecāki to naudu dabū un nodzer, un pēctam pēc pāris gadiem staigā ar nodzertām sejām un nopīpētām balsīm bez nākotnes....

1 0 atbildēt

5. Par to iedomājies kāds noiets skrituļdēļu ražotājiem. Pie kam var ietaupīt uz kvalitāti, jo jau iepriekš zināms, ka pircējs ar to dēli reāli nebrauks.

1 0 atbildēt
True story bro, un nākotnē šādus raxtus raxtiis par 10 gadīgajiem nevis 14. :|
1 0 atbildēt

Sīkie kropļi.

4 3 atbildēt

Man jau liekas,ka tieši tagad sāk pienākt tas laiks,kad cilvēki aizdomājas,ka tieši nepīpēt ir stilīgi.  emotion 

1 0 atbildēt
Nezinu kāda runa par mūsdienu bērniem. Man ir 31 un nekas nav mainījies emotion
1 0 atbildēt

cik bļa var rakstiit vienu un to pašu?

1 1 atbildēt

Riebjas, ka uzspiežot TAB pārlec uz neviss Komentēt podziņu bet Jaunākie. Enīvej - manuprāt rakstā minētās problēmas (it īpaši ar dzeršanu un tusiņiem, kas nu jau ir viens un tas pats) ir aktuālas ne tikai starp pusaudžiem, bet arī starp jauniežiem kam jau kādu brīdi ir gadu skaits, kas sākas ar ciparu divi (divdesmit un uz augšu).

0 0 atbildēt

Pag,pag.. viņi rupjos vārdus neaizstāj ar zvaigznītēm. ;d

0 0 atbildēt

Man par to 2. attelu> man bija tads gadijums, ka es ''ķipa' eju uz veici un redzu 5 sikie nak es netisam pagruzju vienu un vinjam izkrit ciga vins "ahu*el" pa galvu gribu es to kas kasas es tam "bum" pa seju un vins sak raudat un  parejie sāk man skriet pakal es aiz stura aizskrienu un tur mani 3 čomi un tiem pa purnu sadevu :D:D:D Vispar vini tadi, lo*i !

0 0 atbildēt

jo šie tevi nodirš? :D

0 0 atbildēt
« 12  13  14  15  16 »