local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Valentīna diena ?2

Kas ir Valentīna diena?
Citiem tas ir murgs, jo esi viens pats. Citiem tā ir laime, jo beidzot ir ar ko svinēt. Citiem tā ir īpaša diena.
*Bet te būs nelieli ieteikumi kā pavadīt šo dienu, ja esi viens.

^^Nav ko bēdāt, skaties uz augšu. Tu neesi viens, jo pasaulē ir vairums vientuļnieku, kas pavada svētkus šādi.

^^Tu vari ieslēgt TV un skatīties Titāniku un izraudāties no sirds. Neviens tevi neredz. Neviens neredz Tavu notecējušo tušu, kā arī neviens neredz kā Tu, puisi raudi.

^^Šodien vari veltīt laiku sev. Sakopt nadziņus, paspēlēt iemīļoto datorspēli, sēdēt un lasīt internetā kaut visu nakti interesējošās lietas. Šajā dienā darīt tas, kas Tev pašam ienāk prātā.

^^Satikties ar sen neredzētiem draugiem un paziņām. Noteikti, ka draugu lokā ir kāds vai kādi vientuļnieki, kas nevēlas pavadīt šo dienu vieni. Aiziet! uzaicini uz kādu klubiņu. [bet zināms, ka tur būs pasākumi pāriem]. Tad jau labāk uzaicini uz vietu, kur nesatiksiet smaidošus, mīlošus pārus. Piemēram kāda kafejnīca nomaļā vietā.

^^Šajā dienā vari uzaicināt jebkuru meiteni/puisi uz randiņu un nebaidīties, ka kāds būs greizsirdīgs. Var jau tikai aprunāties, tā sakot pa draugam.

^^Aiziet gulēt, ja esi noguris/nogurusi. Neviens nepārmetīs Tev par to, ka nenoskatījies Titāniku vai kāds/kāda netika pie kārotā erotiskā vakara.

^^Vari izbaudīt laiku vienatnē, lai beidzot izlasītu savu iecienītāko grāmatu [īpaši, ja Tev šajā dienā tiešām ir brīvs].
^^Sapirkties našķus, uztaisīt vakariņas, saģērbties ērti jo ērti un neuztraukties, ka kāds Tevi pamanīs šādā paskatā.

^^Aiziet uz balli un dejot ar ko vien vēlies.

^^Piedzerties un izbaudīt šo vakaru. [nedaudz dīvains ieteikums, bet citiem patīk]

^^Aiziet uz savu iecienītāko sporta spēli un izbļaustīties kā traks/traka.
Daudz labuma, ja esi viens pats, bet nu…vislabāk jau ir ar kādu pavadīt šo laiku. Pietiek ar Titāniku un vienkāršām vakariņām, lai vakars būtu izdevies.

15 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Un vēl citiem ir vienalga par šo dienu.

3 0 atbildēt

Kā jau Twitterī biju lasījis - Citi sūdzas, ka viņi Valentīndienā būs vieni, bet citiem mātes dienā, nav mamma blakus un tēva dienā, nav tētis blakām.

0 0 atbildēt