local-stats-pixel fb-conv-api

Kaķis tevi "masē" ar ķepiņām? Lūk, ko tas nozīmē!7

123 1

Sveiki!

Teju katrs cilvēks, kam ikdienā ir saskare ar kaķiem, būs ievērojis, ka kaķis iemīļojis dažus cilvēkus "mīcīt" vai "masēt" ar savām priekšķepiņām! Ko tas īsti nozīmē?

Izrādās, speciālisti izvirzījuši vairākas versijas, kāpēc mīlulis tā dara, bet skaidrs ir viens - ja kaķis tevi "masē", tas nozīmē, ka viņš tevi tiešām mīl!

123 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Īsti kas tie par speciālistiem, gan jau soliņtantes Ņina, Ausma un Gaļa emotion Man pašam šī pūkainā, mīlīgā un vienkārši foršā dzivnieciņa nav toties māsai ir. Viņai ir runcis, esmu pamanījos ka viņam patīk masēt savas ķepiņas pret māsas galvu palēnām iesaistot arī gurnu kustības....ja laikus nepārtrauksi viņa mazos prieciņus, tad vari uzskatīt, ka tava galva ir tikusi izvarota, jo pēcāk paliek smirdīgi lipīgs šķidrums matos un šaubaus, ka tas šķidrums nāk no viņa ķepiņām, kā tas tika minēts raksta 2. Variantā!
12 1 atbildēt

Man patik ja mase, galvenais lai bez nagiem.

11 0 atbildēt

Tā ir seksuālas dabas darbība....

9 0 atbildēt

Kaķītis kārumnieks... emotion kurš runčuks gan negribētu pamasēt tik tvirtu dupsīti.  emotion 

10 3 atbildēt
Mans iepriekšējais runcis ( lai vieglas smiltis ) man tā darīja vienīgajam un pēc ļoti ilgas uzticības gūšanas - leca uz krūtīm, apgūlās un sāka rūkt kā traktors un spaida man vēderu ar savām lauvas ķepām... Tagad to sāk darīt arī nesen iegūtā kaķenīte. Pirmo reizi viņa tā mazliet spaida man plecu, kad ieguļās padusē. Un arī - man vienīgajam. Lol. Laikam, esmu kaķu iemīļots. emotion
5 1 atbildēt
Arī izbaudu tādas mīlestības izpausmes no kaķenes puses. Labi, ka ne no perversiem runčiem, kā te pieminēja. emotion Foršas sajūtas vismaz pēc smagas dienas- gan man, gan kaķenei patīkami. emotion Parasti, ja pietupsties vai nogulies kaut kur, tad jūti, kā astaina katapulta ieskrienas un uzlec uz muguras, sākot savas mīlestības izpausmes. emotion Vajadzēs samīļot savu veco, spalvaino Kosmodisku. emotion
1 0 atbildēt