local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ Latvija kļūst par bedri?22

135 1

Man nesen palika 18 gadi, bet kādu laikujau sekoju līdzi tam, kas notiek ar Latvijas valsti, tieslietu sistēmu, saeimu, VID utt. Tādēļ izdomāju uztaisīt rakstu,lai padalītos ar savām domām par to, kas notiek šajā valstī un ko vajadzētu mainīt. Protams, Latvijā ir vēl daudzas lietas, kuras vajadzētu mainīt. Es uzskaitīju tikai dažas.

P.S. Atvainojos par rakstības un gramatikas kļūdām, jo diemžēl latviešu valodā teicamniece neesmu. emotion

Latvijas tiesas spriedumu izskatīšana. 

Bērziņa saruna ar Obamu. 

Filma ''Pēdējais Lāčplēsis'' ieliku ar režisora komentāriem, jo tā ir vieglāk saprast domu. Daudzi noteikti ir redzejuši stadiona ainu, kurā Indra Burkovska jautā ierindniekam - Kā sauc tavu rižo Gaujienas mauķeli?    Smieklīgi, bet apakšā tam visam patiesība ir cits stāsts. 

135 1 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Vēlēt manā uzskatā nav jēgas, tie paši vecie parazīti tikai citā/jaunizveidotā partijā, tad sola, sola viskautko! Par VID vispār nav ko runāt, īpaši nepievēršu uzmanību tiem lopiem, dzīvoju dzīvi tik labi cik var atļauties! Un ziniet, krasi kaut kas mainīsies tikai ar revolūciju, kā tas ir pierādījies vēsturē atkal un atkal!

5 0 atbildēt
Nav iemesla parmest tiem kuri neiet balsot, jo nav nozimes aizejot balsot ja viss tapat sadalisies starp esosajam varas partijam, kaut 100% iedzivotaji nobalsos. Tas vienkarsi neko nemainis, jo nav par ko balsot. Paradiet to godigo un apzinigo partiju kas stradas 100% valsts intereses, attistis ekonomiku, radis darbavietas. Tadu gluzi vienkarsi nav. Mums nesez rezerve neievelets K Ulmanis nr2. Tikpat loti bezjedzigi ir prasit kkadas saeimas atlaisanas. Katastrofali pietrukst politiki (godigi)
3 0 atbildēt
Vēlēšanas ir fufelis ! Politika ir viss netīrākā štelle ,toties ienesīga ! 😎
2 0 atbildēt

Tauta pati pieņem ka tā ir bedre, tapēc arī tā ir bedre!  emotion 

2 0 atbildēt

Par 4.punktu - ja nemaldos Krievijas, Ķīnas, Japānas vadītāji nepārzina angļu valodu. Tas galīgi nav šķērslis reprezentēšanai vai komunikācijai. Gorbačovs arī savā laikā nezināja, bet spēja vest pārrunas starp 2 superlielvalstīm. Tam ir paredzēti tādi tipi kā tulki emotion Par visu pārējo - vajadzētu, vajadzētu, bet nekur nav pateikts kā. To ka "vajadzētu būt godīgiem, patriotiskiem. vajadzētu ievēlēt gudrus cilvēkus ar līdera dotībām, vajadzētu labāk strādāt dienestiem" utt. to jau visi zina. Jautājums kāpēc tā nav un ko darīt, lai tā būtu. Par to rakstā nav ne vārda.

1 0 atbildēt

Vēl viena problēma runājot par saeimu, nosauc man lūdzu kādu partiju, par kuru patiešām būtu vērts balsot! KPV? nosauc kādu!

1 0 atbildēt
Atbilde uz virsraksta jautājumu ! Tapēc ka politiķiem garas rokas un līki nagi 😎
0 0 atbildēt
Lai Latvija varetu normali attistities, nepieciesams valsts velets prezidents ar plasam pilnvaram.
0 0 atbildēt
#nostArAnonīmiemKomentāriem
0 0 atbildēt

tā jau ir.... paši jau palīdzam šo bedri rakt. 

0 0 atbildēt

Viss jau nevar padoties vienlīdz labi emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt