local-stats-pixel fb-conv-api

Kad ome vairs klanu karos nekaro51

439 2

Kad ome vairs aktīvi klanu karos nekaro, vairak laika paliek atmiņu sakārtošanai. Omes vecā galva bieži daudz ko nesaprot un jauno izdarībām nespēj izsekot līdz, tāpēc tā vienmēr daudz ko pieraksta un izdomā kapēc kaut kas noticis tā vai citādi.

Par otro klanu kara nedēļu palika daudz neskaidrību. Labi, ka esmu daudzus kauju momentus piefiksējusi. Nolēmu ar jums, mani mīļie, nu jau bijušie klana biedri, arī visi pārējie draugi un nedraugi, padalīties savās atmiņās par klanu karu otrās nedēļas notikumiem.

Jau pirmajā nedēļā dators mani iedalīja karot Čārmendera klanā. Mūsu vadonis nedēļas nogalē pagura un vairs necīnījās. Par to liecina ieraksta fragments no mūsu sarakstes pirmās nedēļas noslēgumā:

Čārmenders rakstīja:

Ja Tu zinātu, kas viss notika 3 stundas pirms pusnakts... Jā, es tikmēr saldi lasīju grāmatu un gulēju gultiņā. :D

rasiks rakstīja:

Labi, es arī beidzu ar tortēm apmētāt stiprākos. Dīvaini, ka faktiski Tu biji tikai viens aktīvais no augšgala. Mazajiem tārpiņiem tā bija nevienlīdziga kauja. Vabūt kādu publisku paziņojumu tev kā mūsu klana vadonim vajadzēja dot, lai tagad sakurinātie velti nestrādā. No Tavas puses tas būtu zolīds gājiens. Bet dari kā zini, nav jau īsts karš un pie spokiem cita kārtība. Paldies.

Čārmenders rakstīja:

4000 mēs vairs nedabūsim... Es jau Vakar biju padevies... un piekāpjos ar godu.

Ceru, ka mani kāds papildinās, jo visu es pati neredzēju un nesapratu.

Skatāmies dokumentālajos kadros omes noformējumā.

439 2 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Es biju galīgā autā, kad no rīta uzzināju, ka esmu uzvarētāju klanā. emotion

Vakarā tā galīgi neizskatījās emotion. Nu, es gan to ķeksi atstāšu, man netraucē, un šad tad pa rakstam ielieku tāpat- domāju, ka nevienam klanam apgrūtinājums nebūšu.

23 0 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Lieliska bilde

Varēšu saviem mazbērniem rādīt un stāstīt, kā mēs plecu pie pleca cīnijāmies un uzvarējām  emotion 

15 0 atbildēt

Čatā lasiju Rasika motivāciju, bet līdz galam nesapratu. Viņa lūk negrib būt līdere... Kāda starpība, kurš niks rakstās kā klana līderis. Tas tak neuzliek nekdu papildus atbildību!

Kad tārpiņi čakli strādā,

Tie omitei punktus gādā..

Bet omīte parāda vidējo pirkstu,

Un aizlaiž meklēt sazin ko...

14 0 atbildēt
Plus par centību. Un viss. Tikai par to.
13 0 atbildēt

Es pagaidām ķeksi atztāšu, bet karā vairs nepiedalīšos. Pazuda azarts. Kā var šitā izdarīties...

12 0 atbildēt
Ehhh, tiešām žēl, ka izstājies. Ceru, ka nākamnedēļ būsi atpakaļ. emotion P.S. pēdējais teikums ir tiiik jauks. emotion emotion
12 0 atbildēt

Man patīk, ka Stasits deg Čārmendera liesmās!  emotion 

12 0 atbildēt

Godigi sakot, man ar vairs nav interese piedalities.

Labi ka Jacky ir padarijis stingrakus speles noteikumus.

12 0 atbildēt

Mana izstāšanās neko neizšķīra, jo bijām priekšā 10T punktus. Klans būtu palicis pirmajā vietā arī bez manis. To darīju tik vēlu, pārliecībā, ka piecu minūšu laikā jaunu gājienu vairs nepaspēs neviens pret mani  pielietot. Izrādās, ka ir kāds augstāks spēks, kas to spēj. Varbūt viņam nervi sastreikoja?  Tad, kad izmeta Čārmenderu - īsi pirms pusnakts, tikai tad mūsu kasē punktu kļuva mazāk kā sāncensim. Apskatiet kārtīgāk 8, bildi.

Būtībā jau zaudētāji neesam neviens, punktu pašu kontos iekrājies daudz vairāk kā ikdienā. Žēl, ka medaļu tīkotājiem medaļas gāja secen.

Gribēju kā labāk, iznāca kā vienmēr.

11 0 atbildēt

Pietrūksti, omīt, Tu mums ar.. emotion 

10 0 atbildēt

Ļoti ass sižets. Neko gan nesapratu. Bet laikam kādas ietekmes sfēras tikušas dalītas. Vismaz kādam nav garlaicīgi un ir ar ko noņemties, ar to arī apsveicu. emotion

10 0 atbildēt

Pa nopietno!

Kārtīgs pētījums! emotion

10 0 atbildēt

1. bildē es, ja pietuvina.  emotion   emotion 

8 0 atbildēt
Kokosāli. 23:55. Super!
8 0 atbildēt

Pieļauju, ka neesmu varbūt šajā rakstā visiem saprotami visu pateikusi.

Atkārtošu vēlreiz. Labprāt šajā spēlē aktīvi iesaistījos un darīju, ko protu un varu, lai mūsu klans uzvarētu. Ļoti gribējās, lai mūsu klana  līderis ir arī punktu ziņā līderis - tā arī ir mana galvenā motivācija.  Mūsu līderim Č to jau pateicu spēles pirmajās dienās. Kopā darījām visu, lai uzvarētu klans un gāja normāli kā plānots - mūsu līderis pēdējā dienā kļuva arī par punktu līderi un viss likās normāli. Tikai pēdējā vakarā sākās straujais negaidītais punktu pieaugums no citu klanu puses un izjauca kārtību. Neatkārtošu piekto reizi, kas notika tālāk. Ievietoju tabulas, lai tās manu teikto apstiprina dokumentāli.

7 0 atbildēt

Es nonācu pie tādiem pašiem secinājumiem, kā Tu, neatkārtošos, otrā nedēļa no vienas puses bija briesmīga, bet no otras puses pierādīja, kas ir kas, un es uzskatu, ka tas ir galvenais, atdalīt graudus no pelavām, tas ir pamat ieguvums. Vismaz tagad es zinu, ar kuriem Spokiem man ir savstarpēja saskaņa, domājam līdzīgi. Tādēļ, man ir liela pateicība KK, jo tas izfiltrēja, un bija iespēja vismaz pameklēt jaunus draugus. emotion 

7 0 atbildēt

Es savu ķeksīti jau sen izņēmu.

5 0 atbildēt

Esam te vienkop sanākuši dažādi cilvēki, katram ir tiesības uz savu viedokli.

Kamēr nezinu īsto patiesību par notikušo, negribu nevienu nosodīt. Pagaidām nenosodu arī tos, kas sāka strauji vairot punktus  man pēdējo stundu laikā, jo nezinu viņu motivāciju. Tikai aizdomas krīt uz Kalenu, jo laikā, kad sāka augt mani punkti, strauji auga arī Kalenam - to konstatēju pēc tabulām, taču nepārskatīju pat 50 TOP spokus lai pateiktu, ka vainīgs viņš, kas šo izaicinājumu izmeta. Ceru, ka viņš izlasīs šo rakstu un pateiks savu viedokli.  Mana izstāšanās nevarēja mūs izmest uz otro vietu, ja nebūtu izmests Č. 

Pagaidām nenosodu arī Č izmetēju, jo nezinu viņa motivāciju.

Beigu beigās būs visiem liela mācība, ka nedrīkst spēlē  balstīties  tikai uz dažiem līderiem, tad viena zaudēšana nenesīs jūtamus zaudējumus klanam.

5 0 atbildēt

gan musu klans jums ieliks kloķi. emotion 

2 0 atbildēt

Jūs visus pārāk paķēruši tie klanu kari. Pat smieklīgi lasīt šādus klanu karu vērtējuma rakstus.  emotion 

2 0 atbildēt