local-stats-pixel fb-conv-api

Kā saprast sievieti?8

54 0

Uzreiz pateikšu atbildi - tas nemaz nav iespējams, taču mēģināt var 🙂

Galvenais priekšnoteikums, lai saprastu sievieti ir - ka viņa pati sevi nesaprot! Sieviete katru dienu sadzīvo ar šo faktu un vairs tam nepievērš uzmanību, bet fakts paliek fakts, sieviete pati sevi nesaprot, tāpēc kādam citam viņu izprast ir pagrūti.

Otra lieta kas jāsaprot ar sievietēm - viņas ir kā mazi bērni! Ne jau tādā ziņā ka viņas nepieaugtu, jo garīgi un emocionāli sievietes parasti attīstas labi, bet dažkārt sievietei ieslēdzas tā bērna kaprīze - gribu saldējumu ! Un tad viņa nevārtās pa veikala grīdu un nebļauj grīdu kā to dara bērni, bet globāli rīcība šādas kaprīzes gadījumā ir vai nu iedot to sasodīto saldējumu, vai nu samīļot un aizvākt prom no veikala telpām, bļaut virsū vai ignorēt nav vēlams.

Tas arī viss kas jāsaprot par sievietēm - viņas pašas sevi ne vienmēr saprot un neskatoties uz sievietes vecumu vai/un viedumu atcerēties ka kaut kur tur iekšā sēž mazs kaprīzs bērns kam vajag mazliet uzmanības, mīlestības un gardumiņu 🙂

Lai vēl labāk saprastu sievieti elemntārs piemērs - vīrietim piemēram kāds noteikts saldējums vai nu garšo vai nu nē, vai nu gribas saldējumu vai nu nē.

Sievietei savukārt atkarībā no garstāvokļa, hormonu, saules daudzuma, vēja virziena, mākoņu daudzuma, laika prognozes, horoskopa, drēbju derības/saderības utml citiem iemesliem, katrā noteiktā mēneša dienā viens un tas pats saldējums var garšot, negaršot, riebties, būt vienaldzīgs, var gandrīz vai gribēties to saldējumu, bet kādu dienu gandrīz negribēties, bet tomēr mazliet gribēties, tad gribēt saldējumu bet ar zapti un tam līdzīgas neskaitāmas kombinācijas, kas var škist nesaprotamas vīrietim un arī tai pašai sievietei, bet sieviete par to vienkārši nepārdzīvo, savukārt vīrietim kam viss ir sakārtots pa plauktiņiem un viss ir skaidrs, šī sievišķīgā nesaprotamība protams mazliet besī, taču ja saprot ka to ka sievieti nemaz nevar saprast, tad ir daudz vieglāk ar viņām sadzīvot.

54 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Un vēl sievietes fiziski nobriest daudz ātrāk par vīriešiem, jo viņām krūtis sāk veidoties jau no 15g., kamēr vīriešiem tikai ap 40...

11 0 atbildēt

Es sapratu to ka neko nesapratu!!!

1 0 atbildēt

Vai Tu esi sieviete?

0 0 atbildēt