local-stats-pixel fb-conv-api

„Kā pareizi sist sievu”70

670 8

Ir sarakstītas vairākas grāmatas par islama etiķeti. To autori paskaidro, kāda sieva ir pelnījusi kāvienu, ar ko tieši viņa būtu sitama, pa kurieni viņa būtu sitama un kas būtu viņai jāsaka kāviena laikā.

670 8 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Kaut kāds sviests! emotionemotion Tikai garā vājš vīrietis uzdrīkstētos sist sievietei.

4 0 atbildēt

Jā, Islāma vienīgā problēma ir sievu sišana... emotion

3 0 atbildēt

es islamists????emotion sen nebiju ta smeejusies. es paziistu ljoti daudz muslimus kas ir precejushies. neviens no vinjiem nesit savas sievas.   paskataties kas notiek latvijas ghimenees..viiri sit sievas liidz nelabumam.. zinu no pieredzes..  (atvainojos par garumzimju trukumu, planshetei tadas nepastav emotion   ) 

3 0 atbildēt
Viņi irs slimi. Ir 21. gadsimts un viņi izturās pretsievietēm kā pret nieciebām. Es nekad nevarētu iesist meitenei vai sievietei man skatoties filmu un redzot ka sit sievieti jau žēl un ap sirdi smagums paliek kaut arī zinu ka tie ir aktieri!
3 0 atbildēt

Kristietis ,kas dara kādam pāri nav kristietis, tikai izmanto Kristus vārdus savam labumam, tā pat tas notiem ar islamu.

Patiess islamticīgais arī neizvarotu un nenogalinātu, bet citiem tas nav šķērslis , lai arī kāda nebūtu ticība, pat bieži vien "papildina" un "uzlabo" ticību ,lai tā attaisnotu ļaunu darbu darīšanu.

2 0 atbildēt

Nē nu itkā nav pareizi, nekādos gadījumos bet bļet ja nāk virsū ar gaļas rulli jānem rokā kārtīgs miets

2 0 atbildēt

Normas protams nepienjemamas. Tie cilveeki man protams ari (lai ari cik slikti tas neizklausiitos) Bet ja saak runaat par kkaadaam ticiibaam, kuras pareizas, kuras ne, tad sorry, bet kristiesiem nereti pat kaklaa karaajas pie krusteniski sasitiem deeljiem pienaglots dzeks. un tas redz ir ok..?

2 0 atbildēt

Ir taču teiciens - nekad nesaki nekad! Absolūti nekad - tas vispār reāli dabā nekad nevar piepildīties.

Diez vai mēs esam tie, kas mācīs musulmaņiem dzīvot. Mūsu mazajā pasaulītē ir diezgan lielas kultūru atšķirības. Nez kāpēc baltais iedomājies, ka tieši viņa dzīvesveids ir tas pareizākais un būtu jāuzspiež citiem?

2 0 atbildēt

Vēl jāuzvelk " sievu sitamā maika " tā jānosmērē ar taukiem, tad skatoties TV un rijot tako būs īstais laiks, kad slānīt savu sievieti! emotion

2 0 atbildēt

es dodu priekšroku uzsišanai pa dibenu ! Nu tas tā ja neklausa, bet sist kā TE minēts, neatbalstu!!!

2 1 atbildēt
Tikai pēdiņu sit sievietes
2 1 atbildēt

Neandertālieša taktika, ja prāta nepietiek tad vajag ar spēku !

0 0 atbildēt
Es domāju, ka vīriešus un sievietes nav normāli sist. To var darīt tikai pašaizsardzībai.
0 0 atbildēt

Nu redz , ja viņi sit savas sievas ko tad viņi izdarīs ar svešām , tas ir mūsu sievietēm ?

0 0 atbildēt

ūdens pudeli, šķīvi vai nazi  ;D  .  Pēršana nav tas pats,kas sišana.  BDSM tas saucas 

0 0 atbildēt
Tu neesi normāls. Tevi pašu vajadzētu izsist. Vīrieši, kas runā par sievietes sišanu vai pat sit sievietes ir lupatas. Tādus kā tevi es neatbalstu
0 0 atbildēt

Kāpēc neviens nebrīnas par dzērāju Koļu, kurš profilakses pēc katru nedēļas nogali uzsit savai sievai zilas acis? emotion

2 2 atbildēt

es vakar situ mušas sievu un šodien muša mani piekāva un man sāp kreisā kaja un man grūti uztaisit zupu

5 7 atbildēt
Virspusejs un aizspriedumains raksts. Neviens muslims nesit sievas..tie visi ir stereotipi... kapec neviens neraksta par to ka LATVIJĀ ĢIMENĒS NOTIEK VARDSRBĪBA PRET SIEVIETI??? Bet redz..citā kultūrā lien iekšā kuru nesaprot un neizprot līdz galam.. rakstat pirmais par ko zinat 100% nevis par islamu, jo šaja lieta latviešiem vispar ir 0.01% zinašanu :@
0 7 atbildēt

zzeel palika autora... deell neizgliitotiibas raksta visaadus murgus...

0 10 atbildēt