local-stats-pixel

Jorga Haidera atvadu dziesma7

Jorgs Haiders, kura cilvēciskās īpašības un sevišķi jau politisko mantojumu pasaules mediji lieli un mazi aizgūtnēm mēģina... -- hmm, kā lai to tā diplomātiskāk formulē? -- nodefinēt arī pēc viņa nāves, ir nevilšus parūpējies par to, lai šajā spriedumu un vērtējumu korī tomēr izskanētu arī viņa balss. Pēc viņa vēlēšanās ieskaņotā un 11. novembrī klajā nākošā karintiešu tautas dziesmu DVD ir redzams un dzirdams arī pats Karintijas vadītājs. DVD būšot nopērkams Heimatwerk Kärnten filiālēs Austrijā, tomēr par Jorga Haidera atvadu dziesmu kļuvušais gabals jau ir atrodams youtube (kur gan citur...)


7 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
gan jau ka žīdeļi bija vainīgi!
0 0 atbildēt
Vai tad joprojām ebreji tiek vainoti visās pasaules nelaimēs? Tad jau visās ''dzer-brauc'' avārijās Latvijā arī pie vainas ir ebreji, vai ne?
0 0 atbildēt
ne visās un ne nelaimēs, bet pasaules notikumos jamie ņem lielu dalību!
0 0 atbildēt
tev ir skūta galva un armijas zābaki ar baltām šņorēm?
0 0 atbildēt
bet tu laikam esi žīds ? :D
0 0 atbildēt
viss skaidrs, ar tevi nav verts diskutet! :D sorry, bet ne jau tikai es vienigais jamos necieshu un ne jau tikai shajos laikos. lai kadus iemeslus uzskaitiitu, acimredzot ir daudz iemeslu kapec visos laikos un ntaas tautaas vinji ir tik ljoti niisti. Un kapec tieshi vinji un ne citi!
0 0 atbildēt
ta gan es neteicu. nesaprashana liecina par tavu intelekta limeni.
0 0 atbildēt