local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti 5 minūšu rokdarbi, kas var noderēt, ja patīk dzīvot praktiski0

31 0

Mūsdienās ir stilīgi taisīt sev nepieciešamās lietas pašam. Turklāt, ja rezultāts izvēršas par kaut ko reāli labu, tad to var arī pārdot. Ja esi kādreiz domājis iegādāties kādu preci, kas ir reāls roku darbs, tad zini, ka tie nekad nav lēti. Šajā rakstā tev ir iespēja iepazīties ar pāris jaunākajiem 5 minūšu rokdarbiem, kas tik ļoti patīk interneta lietotājiem!

Tava melnā ādas somiņa vairs neizskatās jauna, jo ir nobružāti stūrīši? Ir risinājums. Kārtējo reizi ir saplīsušas tavas iecienītās mājas čībiņas? Uztaisi jaunas! Pamācību, kā to izdarīt, skaties šajā video:

 

Tieši tad, kad visvairāk ir nepieciešams lietussargs, pamanīji, ka viens stūris tam neturas vietā, jo ir pazudis «puļķītis»? Neuztraucies, noskaties šo video pamācību, un tev nebūs nepieciešams pirkt jaunu lietussargu, lai paglābtos no lietus.

 

Gaidāmi ciemiņi uz svinīgām vakariņām? Pārsteidz viņus ar interesanti salocītām salvetēm vai mazajiem dvielīšiem. Noskaties video pamācību un ķeries pie darba!

 

Vai meklē veidu, kā mūsdienu pasaulē izcelties uz apkārtējo hipsteru fona? Ir reāls risinājums. Viss, kas tev ir nepieciešams - veca basketbola bumba un viena keda. Pagatavo sev somiņu, kura ne tikai pievērsīs sev apkārtējo cilvēku uzmanību, bet arī paglabās tavu mobilo telefonu!

 

Un pēdējo pataupīju beigām: Vai vienmēr esi vēlējies pa māju staigāt ar kartona čībām? Say no more! Šī video pamācība tev parādīs, cik ātri un vienkārši ir tik pie ūdens neizturīgām čībām! Nu un papildus vari iemācīties, kā uztaisīt ārkārtas gadījuma autiņbiksītes savam mazulim. 

 
31 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000