local-stats-pixel fb-conv-api

Grūtups kacina tautu4

PIRMIE pievienojas pazīstamā advokāta A.Grūtupa kampaņai
http://www.tribine.lv/ekonomiska-krize/PIRMIE-pievienojas-pazistama/12510

Vēmiens nāk, klausoties, ko tik nevajag darīt, bet valstī padziļinās iedzīvotāju un amatpersonu bezdarbība, un korupcija- vienīgais labums no EK, SVF aizdevuma, ka valstij ir nauda un no valsts var prasīt atlīdzinājumus par morālo, personisko kaitējumu un materiālo zaudējumu.

Lai dzīvo amatpersonu faktiskā rīcība, bezdarbība!

Lai Grūtups, kas veicināja likumu izdošanu-apiešanu, amatpersonu bezdarbību nostiprināja ar likumu- zvērinātu advokātu eksāmenā nav pat jautājuma par iestādes (amatpersonas) faktisko rīcību (tai skaitā bezdarbību) - lai veicinātu korupciju- zvērinātie advokāti lielā vairumā par faktiskās rīcības juridisko interpretāciju ir analfabēti, pasēž Saeimas un tiesu kemertiņos un uzsmēķē, savu pakaļu tur kabinetā.

10 tēzes Augstākajai tiesai sarakstītas tā, ka 1. un 2. instances tiesneši tās neizprot, veicinot prettiesisku lēmumu pieņemšanu. Arī vienā no 10 tēzēm rakstīts teikums saprotams divēji, attiecībā no tā, kā interpretē 2 komatus - pēc sistēmas-Nošaut nedrīkst apžēlot.

Un nav ko Grūtupam līdzīgi Zatleram turpināt ar Domburšoviem, Zanderšoviem un līdzīgiem šoviem kacināt tautu, citādi reizē ar Šķēli un KIKI Doma laukumā pūlis to uzsēdinās uz mieta citiem politiķiem par biedinājumu.
8 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Tādu muļķu dēļ, kā tu, arī tā Latvijā iet.Turpini baidīties un glorificēt varu, tai to vien vajag, lai tu domātu, kā tā-dzīvotu totalitāras varas mītos, kāpost!
0 0 atbildēt
Es jau pats esmu no DP, lai var filtrēt un uzskaitīt neprognozējamos kūdītājus un potenciālos masu nemieru organizētājus, kā arī tos padarīt nekaitīgus, provocējot uz komentāriem ar šādiem rakstiem, tāpat strādā Zanders un Domburs- visiem līgumi.
0 0 atbildēt
šito Gūdupa akciju jau KIKI pasūtījusi, bet maksā mākoņtēvs.
0 0 atbildēt
Grūtupam bija ekskluzīvas iespējas sakārtot Latvijas likumdošanu par labu latviešiem, tai skaitā arī tavām interesēm, nīdētāj, tad nebūtu tāda situācija, ka Latviju izlaupa Zviedrijas bankas un oligarhi. Grūtups bija nadzīgs un pie šprices likumu un to grozījumu radīšanā- latviešiem jāpamet Latvija, jo tieši Grūtupa nolaidības un aprobežotības dēļ, ka neizdeva likumu, ka iestājas maksātnespēja, ja īpašumu atsavina un kredītsaistības ar banku beidzas. Bet tagad latvieši mūk no Latvijas, jo bankas ne tikai atsavina īpašumu par šodienas cenu, ko pašas, neizsniedzot kredītus veido, bet kredīņēmējs paliek vēl parādā tai, parādu nodot mantojumā bērniem, bet bankas ķeras klāt galvotāju īpašumiem, tos atsavina- kredītņēmēja mātēm, tēviem, māsām , brāļiem= rezultātā daudzi pamet Latviju. Vajadzēja tikai vecajā Civillikumā pamainīt dažus teikumus par labu kredītņēmējam un tādas sekas neiestātos. Pašlaik visi likumi strādā banku interesēs. Daudzi naivi uzdod jautājumu- kādēļ Latvija vissliktākā situācijā šajā krīzē. Izcils naivums- ārzemju, ne H un Z banka, kā vajadzēja būt, aizsargājot latviešus, bankas šeit piemēroja savu mārketingu-laupīšanu, jo kredītņēmēju neaizsargāja ne Latvijas likumdošana, ne valsts. Un tas viss turpinās un turpinās. Tauta samet kalašnikoviem un dāvā arī Grūtupam.
0 0 atbildēt