local-stats-pixel fb-conv-api

Glābjam zivis!22

142 3

Pagaajushajaa gadaa fotograafija ar slaveno britu aktrisi Helen Bonham Carter, kura kaila iepozeeja 27 maarcinju smagas tunzivs apskaavienos, ar astronomiski strauju aatrumu ieguva plashu popularitaati. Bet tagad filmu zvaigzne un skatuves aktrise Emma Thompson un vinjas viirs Greg Wise sekoja piemeeram un izgjeerbaas par godu FishLove fotosesijas akcijai, lai pieveerstu uzmaniibu paarmeeriigajaam nozvejaam Lielbritaanijas uudenjos.

Fotosesijaa piedaliijaas arii daudzi citi valsts aktieri un slaveniibas, kuri aicina samazinaat populaaro zivju sugu pateerinju, piemēram, mencu, un paariet uz mazaak paziistamaam, piemeeram shprotes, siljkjes, skumbrijas un citaam.

Populaaraakais Londonas zivju restoraans J Sheekey Oyster Bar atbalstiija akciju, uzaicinot fotograafu Jillian Edelstein uznjemt veselu virkni atteelu. Jaaatziit, ka pateicoties ikgadeejaam provokatiivajaam fotosesijaam ar kailiem aktieriem un citaam slaveniibaam, kuras pieveersh uzmaniibu izmirstosho zivju sugu probleemaam, kompaanija FishLove ir kljuvusi par vienu no veiksmiigakajaam informatiivaa satura zinjaa.

142 3 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Taisam akciju glābjam zivis, pozējot ar beigtām zivīm. Tie zaļie vienmēr fascinē.

15 0 atbildēt

Vai viņi savās fotosesijās no tām izmirstošo zivju sugām nenobeidz vēl pa eksemplāram. Aktieriem varbūt šovs, bet zivis gan neizskatās laimīgas.

8 2 atbildēt
Izskatās ka zivis ir glābtas...
7 1 atbildēt

Vakar nopirku lasi, iespējams, ka kāds pozēja ar manu ēdamo.  emotion 

5 0 atbildēt

Tas zivis neizskatas izglabtas, bet gan beigtas.

3 0 atbildēt

Hmm... a ko cilvēks drīz vispār drīkstēs ēst? Dzīvniekus nedrīkstot medīt, tagad zivis arī jāsāk mīļot, kas būs nākamais?  emotion 

2 0 atbildēt
No, thanks.
0 0 atbildēt

Zivis izdziivo! emotion

0 2 atbildēt

To drīkst darīt tikai tie, kas māk pareizi uzrakstīt viņu profesijas nosaukumu.

0 2 atbildēt

Titulbilde neatbilst noteikumiem. Aizliegts pievienot erotiska satura attēlus, tajā skaitā zoofīliju

2 6 atbildēt

gan jau viņiem pašiem kaut kas smird pēc zivīm, tāpēc arī pievelk zivis

2 6 atbildēt