local-stats-pixel fb-conv-api

Ģimene no Ķīnas par savu meitu piesola 120 miljonus27

631 5

Kāda miljardieru ģimenīte, kurai pieder kaudzēm nekustamo īpašumu, kā arī nekustamo īpašumu firma no Hong Kongas piesola ikvienam 120 miljonus ASV dolāru, bet tikai tad, ja apprecēs viņas meitu - lezbieti.

631 5 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Jāsūta Končitu pie darba emotion

33 0 atbildēt

Tie kas piesakās tie jau tīko pēc lielās naudas summas,nevis kā cita,šādi tik varu teikt,ka nevienu kandidātu sakarīgu neatradīs,kur mantojums būs drošībā!

13 0 atbildēt

Viņas e-pasts ir spliteyeschink@gmail.com 

6 0 atbildēt

Obligāti ir jābūt Ķīnietim?

2 0 atbildēt

Gari mati ir, tikai bārda jānodzen un 120 ļimoni manējie emotion

1 0 atbildēt

intersanti tā. Bet vai tiešām viņi domā, ka šādi atradīs labāko kandidātu? emotion diezgan smieklīgi. Ja jau viņa ir homoseksuāle, piedevām viņai ir attiecības un viņa ir laimīga - kur problēma?! Ak, jā vajag pēcnācējus. Tak - AKD, ir taču pilns ar bērniem, kuriem nav vecāku. Mierīgi taču var adoptēt bērnus, paliks pasaule gaišāka un arī meitenes papucītis būs laimīgs. It kā uz pasaules trūktu nelaimīgu bērnu, kuriem trūkst ģimenes mīlestības. Labāk adoptētu tādu un ar mīlestību audzinātu, nekā lieki tērētu savu, laiku, naudu un bojātu savu noskaņojumu un attiecības ar apkārtējiem.

0 0 atbildēt

Bija tāds raksts jau spokos.

0 0 atbildēt

O es tāpat gribēju mainīt dzimumu.

Tātad, ja es viņā iespermošu un vēlāk mainīšu dzimumu un vecāki sapratīs, ka viss labi starp mums, es kļūšu par 120 miljoniem bagātāks?

0 0 atbildēt

Kur var pieteikties?

0 0 atbildēt

1. biksēm lai galus atšūtu žēl naudas kur nu vēl vīram šaubos ka viņai tāds būs

0 0 atbildēt