local-stats-pixel fb-conv-api

GARMIN uzlauza. Rūpnīca apturēta. Kompānijas aplikācijas nedarbojas.13

58 3

Nekas… nekas nav superdrošs - vēl jo vairāk bezmaksas(!) aplikācija, ko reklamē pa radio “apturi CowID” ***

ASV kompāniju GARMIN piemeklējis nesenais Twitter liktens.

58 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Nu uzlauza Garmin un uzlauza. Nu un kas? Vienmēr kādu uzlauzīs. Bet kādā tādā bezsakarā piepīts ApturiCovid? Bluetooth? Ak šausmas!

Es tev varu pateikt, ka vakcīna pret Covid būs vēl nedrošāka par Bluetooth, nekādā gadījumā NEVAKCINĒJIES!

11 2 atbildēt

1. Nekas nav superdrošs.

2. Es personīgi saskāros ar GARMIN "problēmu".

3. "Apturi covid" nav viennozīmīgs serviss - nevis aplikācija, bet serviss kā tāds. Aplikācija ir servisa viena daļa un nav problēma kā tāda. No drošības speciālistu viedokļa problēma ir Bluetooth, kas nav ne tuvu drošākais standarts, bet labāku nevar piedāvāt šādam servisam..

4. Zem raksta vari redzēt informācijas avotu ZDNET. Tas nav "kaktu kantoris". Precīzāk, plašāk un skaidrāk var izlasīt, nekā uzrakstīju es.

Tevis pieminētais Youtube ir tikai priekš tiem, kas nevar/nevēlas lasīt, bet grib/var klausīties.

5 0 atbildēt

Nevajag no paša rīta propagandu izplatīt. Tehniskas problēmas, ok . To cēlonis - pagaidām tikai spekulācijas, youtube nav informācijas avots, kam vajadzētu ticēt.

Kāds sakars ar AptuviCovid? Šī jau ir tīri emocionāla paralēļu vilkšana starp neparalēlām lietām.

4 0 atbildēt

Spoki arī laikam ir uzlauzti. Jau 2 dienas nenormāli bremzē.

3 0 atbildēt

Pieņemu, ka garmin 4-acainie kaulainie IT slaisti uz šo brīdi jau ir noslānīti, piekauti, nožņaugti, noslīcināti, nošauti, nodīrāti, izvārīti ziepēs, aprakti un atlaisti. Es arī kopš Ceturtdienas nevarēju neko prātīgu pasākt ar savu garmin pulksteni. Tas viss gan ir štrunts. Pats jautrākais bija tas, ka nedarbojās ne jau kaut kādi smieklīgi fitnesa nieciņi vai nevarēja atjaunot viņu absolūti neprecīzo un gļukaino satnavu kartes. Nedarbojās pat aviācijas gadžeti, kas nebūt nemaksā maz. Es kopš Piektdienas pamazām sāku pētīt Apple Watch klāstu. Laikam tomēr ar laiku būs jāpieslienas ekosistēmai, kura man ir visai labi pazīstama.

2 0 atbildēt

Autors pats ir "propogandas upuris", kas jauc ābolus ar apelsīniem un neatšķir sievišķos dzimumorgānus no kolaošām...

Tāds klasasisks smadzeņu pūderēšanas gājiens- ja pirmais pasniegtais fakts ir patiess, tād arī visi pārējie sūdi ko pasniedz ir tikpat patiesi... COVID aplikācija=jaunā pasules kārtība, žīdmasoni un totālā kontrole... 🤮

Nu interesē dažām "trešās pasaules valstīm" lai citur būtu tikpat sūdīgi kā pie viņiem... Nu nevajag aizvien to sviestu tālāk pārpublicēt, ka COVIDs ir mīts un kārtējais apčakarējiens...

2 0 atbildēt