local-stats-pixel fb-conv-api

Fun face TV ienīdējiem.46

48 57

Nevaru iesākt rakstu ar "dārgie" vai "cienijamie", jo necienu un neciešu cilvēkus kas raud.

tātad būšu konkrēts.
es dzīvoju valstī kurā nav daudz latviešu un vienīgais kontakts ar tiem ir caur skype un atvaļinājumos kad esmu Latvijā.
pēc garām darba dienām man nav gribas spēlēt konsoli vai sēdēt pie datora. es vnk paņemu planšeti un pirms gulētiešanas palasu rakstus šeit. tas kautka man palīdz atslābt. lasot kko latviski.
kādreiz ir arī kādi video.

es esmu viens no tiem kas uzraksta 1 - 2 komentārus gadā! reti kad komenteju. vnk izbaudu spoki.lv saturu. lasu viņus gan diezgan.
ko es esmu novērojis te ir Kaut kādas divas aliances iekš spoki.lv. viena komanda kas nodirš otra kas atbalsta. fui.

fftv? normāli cilvēki kas cenšas izklaidēt cilvēkus. ar pistoli pie galvas viņi neliek skatīties video. neko abnormālu nerāda un nesaka. sasniegusi priekš mazas valsts ir diezgan daudz. ja nemaldos 25k subs.
tevi dziļi piš ko viņi rada vai liek?

dārgais heiteri. (tomēr dargais) lien atpakaļ zem sava akmens un skaties Hannu montanu;)

puiši no fftv - veiksmi un lai viss izdodās turpmāk, tā tik turēt! :)

48 57 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Neviens viņiem neliek pārstāt taisīt video, lai taisa, ja grib un tu skaties, ja gribi, bet kāpēc viņiem obligāti savi video jāpublicē spokos, ja šeit, lielākajai daļai cilvēku, viņi nepatīk?

29 0 atbildēt

Esmu šeit spokos bijis diezgan ilgi un varu pateikt kādēļ, manuprāt tas viss sākās...

Viņiem nepiemīt pat elementārākās cieņas pret skatītāju! Paskaties viņu veco rakstu komentārus, sola sameklēt, sadot pa muti un klaji dirš virsū, lai gan cilvēks ir tikai izteics kritku bez šausmīga apvainojuma (tie apvainojumi un bezjēdzīgie komentāri tik tagad saradušies...agrāk vēl nebija tik traki) Kā arī raksta draudu vēstules pa PM, nu atvaino, bet kā var cienīt cilvēkus kuri uzvedas kā 'urlas' un draud tevi sasit dēļ kaut kādiem komentāriem?

28 0 atbildēt

Slavenības? Nopietni? Ok...

21 0 atbildēt
Pēc tavas gramatikas spriežot, esi knapi pamateni pabeidzis tirliņš, kas aizvacies uz UK sūkat britu .impjus autoostās. Ja uzskati fftv par normāliem, tad man tev ir sliktas ziņas.
19 0 atbildēt

Ir tikai normāli, ja cilvēkam kaut kas nepatīk. Piekritīsiet? 

Iet Vasīlijs pa ielu un redz - kaka. Precīzāk liels smirdīgs tiko nolikts "Klucis". Pieiet vasīlijs un pabaksta ar pirkstu... Fuiiiiii kaka... paosta tuvāk un vēlreiz secina - sū....s! 

Iet Vasīlijs nākamajā dienā un atkal uz ceļa kaka. Atkārtojas vecais scenārijs un Vasīlijs baksta un osta. 

Vai tiešām trešajā dienā Vasīlijs atkal bakstīs un ostīs kaku uz ceļa? 

Tas pats ir ar FunFaceTv!!! Šis ir tikai salīdzinājumam... tikai kā piemērs...

Ja kādam nepatīk FunFaceTv tad kāpēc jāskatās? Tie kam nepatīk tak to zin, bet nē... iet un skatās. 

Kur jēga? 

14 1 atbildēt

Man ir viens jautājums - kāpēc šis raksts nav Miskastē?  emotion 

10 0 atbildēt

Vismaz zem akmens būs labāk.

10 0 atbildēt

Šī bija kļūda. emotion 

9 0 atbildēt
Get a life!
8 0 atbildēt

Sveiks! Kāpēc tu ar tādu agresiju atbildi? Es tā arī nespēju savilkt galus kopā - kāds sakars tavai aizbraukšanai no valsts un FunFaceTv?

Un, jā, spokos ir 2 alianses - tie, kas atbalsta FunFaceTv un tie, kas neatbalsta. Taču ja apskatās tos, kas neatbalsta ap to laiku, kad spokos viņi parādījās, viņi saņēma pārsvarā konstruktīvu kritiku, uz ko tika atbildēts ar agresiju un pat draudiem. 

Viņus šeit negaida nejau tāpēc, ka viņiem tas sliktais saturs būtu, bet gan tāpēc, ka viņi nemāk uztvert jebkādu kritiku. Pastāv tikai 2 varianti - Foršie (raksta tikai par viņiem pozitīvas lietas) un t.s. "heiteri" (raksta jebko, kas nepatīk viņiem).

Tāpat viņu humors, salīdzinot ar pirmsākumiem, ir pamatīgi nolaidies. Viņu humors sastāv jau no jēlībām. To es esmu uzzinājis, izanalizējot viņus.

Un tagad noslēdzošie teikumi:

1. Apriebies, ka visi Latviju sauc par mazo valsti. Kāda tad valsts ir tā, kas nav nedz liela, nedz maza? Tā ir sava veida necieņa pret valsti;

2. Ja pameklē viņu twitch profilā ļoti vecas tiešraides (vajag labi izmeklēt), tad vienā video par 60 skatītājiem tiešsaistē viņi rādīja dibenus. Tas man gan šķiet pilnīgi vulgāri un necienīgi, parādot skatītājam vietu, kur viņš atrodas;

3. Jā, mani gan tas saista, ko viņi liek. Viņus skatās dažāda auditorija, arī bērni. Ja bērniem rāda, ka smieklīgi ir ņirgt par tiem, kuriem neveicās dzīvē, draudēt komentāros un taisīt clickbait virsrakstus, tad viņi saprot, ka tā ir pilnīga norma un tas ir baigi forši, jo to dara pieaugušie. Bērni no pieaugušajiem mācās.

5 0 atbildēt

Es vispār esmu redzējis tikai vienu viņu video. Es eju tur tikai dēļ komentāriem. Tā sakot esmu tūrists karalaukā. emotion Un turklāt, ja grib iegūt mieru tad loģiski ir tikt vaļā no mazākuma(FFTV), nevis no vairākuma(Spoki). Bet varbūt viņi liek rakstu spokos tikai dēļ YT skatījumiem ._.

5 0 atbildēt
Kā izmantoju savu vakaru "mistkastes" pārskatīšanai, tā pašā augšā raksts par FunFaceTv. Piebilde autoram - ja kāds izliek savu seju pa visu plašo internetu, tad tas nenozīmē, ka visiem ir jābūt svētā sajūsmā. Ja sēdi kameras priekšā, tad rēķinies ar to, ka uz tevi skatīsies arī cilvēki, kuriem tu nepatiksi. Bet tas tā, atkāpei. Raksts absolūti bezjēdzīgs emotion
4 0 atbildēt

Skatos, ar vien trakāk te ar tiem keksiem iet. emotion Man pašam pilnīgi neinteresē viņu saturs, savu degunu nebāžu vietās, kur man nav interesanti, video neskatos, šad tad pa retam ienāku palasīt komentārus un tas ir viss. Viņu rakstus nevērtēju - viedoklis neitrāls.

4 0 atbildēt
NU es ar stradaju skandinavu valsti. Lv vispar nedzirdu vienreiz pa ausu galam sadzirdeju bralukas un ta jau biju priecigs emotion Ari ilgojos pec Lv , bet kad pirmo reizi nostijos vinu video , nu nemaz vais negribejas uz Lv likas ka visi tadi pajolini palikusi. Bet tagat saprotu , ka vini tikai tadi ir.
4 0 atbildēt
Hmm rakstiņš ir sadaļā miskastē.emotion"Superīgs raksts" emotion
3 0 atbildēt

Tad jautājums, kāpēc viņi te publicējās? YT viņiem mazāk dislike, kā spokos, lai arī YT auditorija noteikti ir lielāka. Un heito viņus ne jau tikai dēļ jēlā kontenta, bet arī attieksmes. Normāls rakstu vai video autors -nekad nesūtīs dirst vai nedraudēs kādam kas izsaka savas domas. UN fftv komentāros tā dara gan ar prastiem heiteriem, gan tiem ,kas uzraksta normālu,pamatotu kritiku.

3 0 atbildēt

Šeit jau ir viss skaidrs,pēc raksta vērtējuma... Ko Tu sacepies,ja viņi mācētu ieklausīties kritikā,tad viss kļūtu daudz labāk  emotion  Nevis tēlot tirliņus un dzīt hu*ņu... Mans viedoklis - Pietiek izlasīt virsrakstu FFTV ,lai saprastu kad atkal taisa video (LAI TIKAI BŪTU KAUT KAS,KO PARĀDĪT)  emotion 

2 0 atbildēt
----
0 0 atbildēt
Plus šitam.
0 1 atbildēt