local-stats-pixel fb-conv-api

Fukushima - jaunā Černobiļa. II90

1405 11

Dažādas mutācijas, deformēti augi un dzīvnieki, veselības problēmas...notiek ar vien jauni gadījumi, kad pierādās, ka piesārņojums atstāj šausminošas sekas.

Pirmais raksts.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1405 11 90 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 90

0/2000

Tas vél nekas, bús vél slikták! Radiácijas noplúde vél lídz šim nav apturéta...tás sekas bús vél plašáká mérogá... emotion  Izvéloties ievestos zivju konservus jábút lídzi geigera skaitítájam! emotion 

0 0 atbildēt

Mēs visi esam mutanti... 

0 0 atbildēt

izjaucu 1000 + uz 1002 .... Laikam nevaidzeja izjaukt tik apalu skaitli..

0 0 atbildēt

ta kaza izskatas baigi Fake es teiks:D

0 0 atbildēt

visvairāk jau, protams, žēl to bērniņu :( traki, nejau visas ģimenes var atļauties pārcelties kaut kur citur vai varbūt pat nesaprot, cik liels kaitējums no tās katastrofas ir.  radiācija sapostījusi veselību ne tikai pieaugušajiem un bērniem, bet vēl arī ietekmēs viņu bērnus. šausmas. un tā ir viņu dzīves realitāte..tiešām jāpriecājas, ka dzīvojam Latvijām, kur nedz spēcīgas zemestrīces var būt,  cunami un vulkāna izvirdumi arī nē, un nekādu atomelektrostaciju arī.

0 0 atbildēt

Tā saules puķe pat seksīgāka kļuvusi.

0 0 atbildēt

Visi raksta: kas notiktu ja tāda stacija būtu netālu no LV utt... Bet ziniet vienam idiotam no LV valdības pavīdēja šāda doma... un diezgan nopietnā līmenī... tas gan bija pirms kāda laiciņa, bet kā jau mēs zinām, tad arī vecas idejas tiek celtas gaismā....

bļin ja sāktu ko tādu veidot LV... es būtu pirmā, kas censtos tās būves nojaukt pirms viņas ir uzceltas...

0 0 atbildēt

7. un 8. jau bija redzēts pirms avārijas, tā kā es domāju, ka te kāds atkal cenšas kaut ko uzpūst, jo tik ātri tas nenotiks

0 0 atbildēt

-_- skatoties šitos attēlus liekas ka Filma DooM sāk atdzīvoties ..

0 0 atbildēt
Ja es kādu no tiem deformejosiem dzīvniekiem satiktu... ...es jau būtu aizlidojis
0 0 atbildēt

Šausmīgi.emotion

0 0 atbildēt

13. un 14. buļļa sūdi, linku no normalas lapas vēlētos redzēt nevis vienkāršu apgalvojumu. viena patiesa lieta ir palielināts svars daudziem bērniem, jo skolas vairs nelaiž viņus spēlēties ārā baidoties no tā, ka viņi saņems papildus dozu - vienkārši par maz kustās bērni, nekādas mistikas. šāda tendence novērojama arī zonās, kurās nevienā mirklī nav bijis ievērojami paaugstināts jonizējošās radiācijas fons. dažas skolas sākušas iekštelpu spēllaukumu celtniecību, bet kamēr to nav, bērni vairāk aptaukojas.

 

šāds raksts neizglīto - viss kas ir izdarīts ir pateikts "skaties, redz, kāda tāradiācija slikta - ūūūū" un cilvēki kas neko par to nezin, neko vairāk kā divgalvainu čūsku neatcerēsies. dažas no šīm lietām, piemēram insektu mutācijas slēgtajā zonā, noteikti ir radioaktīvā piesārņojuma dēļ, bet par citām šādu secinājumu izdarīt nevar. sakritība nenozīmē cēloņsakarību, ja tā nav pierādīta - šeit tas izdarīts nav.

0 0 atbildēt

Nu vnk fu ble...

0 0 atbildēt

Loti briesmigi...

0 0 atbildēt

6.bildē Pirmā galva otrajaiemotion

1."Ei! Ko skaties!"

2."Tu skaties, es neskatos!"

1."Aizver muti un beidz bolīties?"

2."Tu pats bolies!Es vispār skatos uz to tur govi!"

0 0 atbildēt

Tas nenotiek tik ātri. Tev man liekas pāris bildes varētu būt no citām vietām, ja nemaldos. Bet tas nav būtiski. Doma tāpat ir skaidra.

0 0 atbildēt

Kādam superspējas nav parādijušās?

0 0 atbildēt

Sen tehnologija ir gajusi lielu soli uz prieksu. Kadel nevar visus AES likvidet un celt ko videi draudzigaku.

0 0 atbildēt

Japa'niem vairak tos atomreaktorus jaiznicina varbut vinu klus mazak:) ta jau vini tur pa daudz ir ko vel vini tur brec. cik zinams pasi pat ir aizliegusi bez valst atlaujas taisit bernus bet tagad jau brec ka samazinajusies dzimstibaXD

0 0 atbildēt

no sākuma kad sāku lasīt nodomāju ka nekes tragisks jau nau, bet tad kad ieraudzīju to kazu sapratu _ tur ir dziļa dirsa!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »