local-stats-pixel fb-conv-api

Facebook lietotāja nogalina par draudzības noraidīšanu5

ASV, Luizianas štatā kāda sieviete (Lashawndra Harris) tika arestēta un apsūdzēta saistībā ar piecām slepkavībām. Policisti viņu nodēvēja par „Facebook draugu pieprasījuma slepkavu”, jo katrā slepkavības vietā uz upura ķermeņa tika atstāta kartīte ar Facebook logo, kopā ar norādi uz sadaļu, kurā var pieņemt vai noraidīt draudzības pieprasījumu.

Detektīvs (Paul Horner), kurš izmeklēja lietu izskaidroja, kā slepkava tika noķerta. „Viņa, iespējams, ir sliktākais sērijveida slepkava sērijveida slepkavu vēsturē.” Katrā slepkavības vietā viņa atstāja tādas kā vizītkartes ar dažādiem uzrakstiem, kā „Varbūt nākošreiz tu būsi mans Facebook draugs, mātes drāzēj (Maybe next time you’ll be my friend on Facebook motherfucker)” vai „Kuram tagad facebokā ir vairāk draugu, maita? (Who’s got more friends on Facebook now bitch!)”. Detektīvs vēl teica, ka visi cilvēki, kas tika noslepkavoti dzīvojuši vienā daudzdzīvokļu mājā, vai bija cilvēki, kas zināja Harisu personīgi.

Tad viņi faceboka atrada Harisas profilu un sadaļā „par mani” bija vairāki ieraksti – „Ja tu neapstiprināsi manu draudzības pieprasījumu, es tevi nogalināšu! Ja mēs esam draugi facebokā, tad viss kārtībā. Ja tu nevēlies būt mans facebok draugs, mums ir problēma.” Pēc šīs profila informācijas nebija grūti atrast slepkavu.

Kāds slepkavas kaimiņš (Leron Jenkins) teica, ka viņš esot saticies ar viņu tikai dažas dienas pirms viņas apcietināšanas. Harisa esot piegājusi viņam cieši klāt un teikusi – ja viņš neapstiprinās ar viņu draudzību faceboka, viņa, vārdu tiešākajā nozīmē, nogriezīs viņam oliņas. Īpaši nevelkot garumā, nobijies par draudiem, viņš akceptēja draudzības pieprasījumu.

Kad policija ieradās slepkavas mājvietā, viņi pieķēra Harisu pie datora sērfojot facebokā, izsūtot vēl draudzības pieprasījumus. Detektīvs teica – labi, ka noķērām viņu mājas, pirms vēl kāds paspēja noraidīt draudzības pieprasījumu. Iespējams, tad vēl nāktos saskarties ar kādu slepkavību.

Tā kā labāk uzmanieties un palasiet, kas rakstīts kādam profilā, pirms izdomājat akceptēt vai noraidīt draudzības pieprasījumu. Mūsdienās jau visādi nenormālie klaiņo apkārt, ko var zināt – varbūt kāds Jūs jau gaida aiz stūra!

58 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

y-y-y-YOU BLOCKED ME ON FACEBOOK. AND NOW YOU ARE GOING TO DIE *BEAT* 

7 0 atbildēt

Gan jau spokos ari taadi ir ja nesekosi vinjiem novaaks tevi emotion

3 0 atbildēt

lol. Ja tā strādā policija, tad es būšu slepkava emotion

Vai tad nevarēja būt tā, ka kāds viņu ienīda, tādēļ novāca šos cilvēkus pieliekot zīmītes ar visām norādēm uz viņu? :D un tā visa ir tikai sakritība? Varbūt jā, viņa bija psiha lai kko pateiktu, bet nogalināt varēja arī tik pat labi kāds cilvēks, kas vēlējās viņai ieriebt un uzvelt vainu :D bitch, please. emotion  

1 0 atbildēt

Te kāds pacenties un laikam uztaisījis viltus profilu viņai emotion

0 0 atbildēt