local-stats-pixel fb-conv-api

Eiropas Savienība: bēgļiem - savu pilsoņu sociālos pabalstus0

No sērijas - ko jūs neredzēsiet daudzinātu ziņās pirms Eiroparlamenta vēlēšanām...

Saskaņā ar EUROSTAT datiem, 2007. gadā ES dalībvalstīs ir reģistrēti vairāk kā 220 tūkstoši jaunu patvēruma meklētāju pieteikumu.

No ar 2009. gada 3. martu datētā EP komitejas ziņojuma projekta par priekšlikumu Eiropas Parlamenta un Padomes direktīvai, ar ko nosaka obligātos standartus patvēruma meklētāju uzņemšanai (trekns oriģinālā):

"Komisijas ierosinātais teksts

4. Aprēķinot palīdzības apmēru, kas piešķirama patvēruma meklētājiem, dalībvalstis nodrošina, ka uzņemšanas materiālo nosacījumu kopējā vērtība, kas tiks darīta pieejama patvēruma meklētājiem, ir līdzvērtīga tam sociālās palīdzības apmēram, ko piešķir pilsoņiem, kuriem vajadzīga šāda palīdzība. Jebkādas atšķirības šajā saistībā ir atbilstoši jāpamato.

Grozījums

4. Aprēķinot palīdzības apmēru, kas piešķirama patvēruma meklētājiem, dalībvalstis nodrošina, ka uzņemšanas materiālo nosacījumu kopējā vērtība, kas tiks darīta pieejama patvēruma meklētājiem, ir līdzvērtīga tam sociālās palīdzības apmēram, ko piešķir pilsoņiem, kuri atrodas līdzīgos apstākļos un kuriem vajadzīga šāda palīdzība."

Komitejas grozījuma pamatojums? "Pat ja patvēruma meklētāji gūst
labumu no uzņemšanas materiālajiem nosacījumiem tādā līmenī, kas līdzvērtīgs tam
palīdzības līmenim, kāda piešķirta dalībvalsts valstpiederīgajiem, ir iespējams, ka viņiem nav cilvēka cienīgu dzīves apstākļu, jo viņiem nav ģimenes vai cita atbalsta mītnes valstī."


Tā lūk, dārgie ES dalībvalstu nodokļmaksātāji - ja eirofanātiskie atvērto robežu radikāļi panāks savu, par vienu no imigrācijas ceļiem padarītās patvēruma meklēšanas procedūras "klienti" jums būs jāuztur "bez diskriminācijas" - tāpat un labāk kā jūsu līdzpilsoņi, kuri būs gadiem ilgi strādājuši un iemaksājuši savu naudu sociālā atbalsta sistēmā.

Atcerieties, ka līdzīga pretimnākšana netiek izrādīta jūsu līdzpilsoņiem, kuri brauc strādāt uz citām ES dalībvalstīm, kuras viņiem var noteikt ierobežojumus maksājumiem no sociālās nodrošināšanas sistēmas. Piemēram Lielbritānijā, kur šodien izlēma pagarināt "pārejas noteikumus" Austrumeiropas dalībvalstu migrantiem līdz 2011. gadam:

"Migrants from the eight accession countries do not have full access to benefits until they have been working and paying tax for at least 12 consecutive months under the scheme."

Tik daudz par "nediskrimināciju"...

Daži skaitļi, ko diez vai atradīsiet medijos: somāliešu bēgļu kopiena, kura esot 0.2% Somijas iedzīvotājiem, viena pati pastrādājot 12% no policijā ziņotajām laupīšanām. Viens no desmit Somijā dzīvojošajiem somāliešiem esot nodarbināts.

Žaks Barro, par šo direktīvas projektu atbildīgais eirokomisārs un viens no komisijas viceprezidentiem, nākot no "labējās", franču prezidenta Sarkozī partijas. Amatā tikt viņš ir pamanījies neskatoties uz saņemto 8 mēnešu nosacīto cietumsodu par 2 miljonu valsts naudas novirzīšanu savai partijai...Viņa alga par amatā atrašanās laiku būs... €1.581.108,75

21 no parlamenta atbildīgās komitejas 60 locekļiem nāk no parlamenta lielākās (pirms to atstās britu konservatīvie) - "labējās" Eiropas Tautas Partijas (Kristīgo demokrātu) un Eiropas Demokrātu grupas. Vienīgā Latvijas pārstāve komitejā, starp citu, ir Tatjana Ždanokas kundze...

Eirofanātiķu radītā ES ir fantastiski nejēdzīga, kropla, izšķērdīga un netaisna. Es zinu, par ko balsošu un kāpēc. Jūs..?
1 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000