local-stats-pixel fb-conv-api

Edgarsss Rinkēvičsss ir politiskā PROSTITŪTA !!!34

188 69

Pieprasu visus “slimos” labprātīgi nolikt mandātus un pamest saeimu!

Esmu dziļi satriekts par sabiedrības vienaldzības pilno attieksmi, vērojot notiekošo demoralizāciju valstī visos līmeņos! Esmu vīlies cilvēkos, kuri nenormālas un amorālas vērtības sāk uztvert un pasludināt kā normu! Un vēl slavina, re cik drosmīgs! Tā nav drosme – TAS IR SPĻĀVIENS SEJĀ LATVIJAI!!! Un šīs tautas koptajām gara vērtībām gadsimtos!

Esmu dziļi vīlies daļā latviešu inteliģences pārstāvju, kuri līdzīgi, kā psihiski slimie ministri, ir pārdevušies kā prostitūtas par naudu, baudu un dzied slavas dziesmas gejiem, lesbietēm un visiem pārējiem izlaidīga, amorāla, slima, pretdabiska dzīvesveida atbalstītājiem... Cilvēkiem, kuri katru dienu , nenogurstoši, ar putām uz lūpām grauj visu to, kas man, manai ģimenei un Latviešiem laiku laikos ir bijis svēts un vērtīgs…. Cilvēkiem, kuriem vienīgā vērtība ir perversas izklaides, izklaides un izklaides…. Par katru cenu… šādā veidā sludinot, ka cilvēka augstākais mērķis ir kļūt par dzīvnieku! Cilvēkiem, kuri svin Helovīnus, bet nezin, kas ir Mārtiņdiena!

Šie cilvēki, kuri publiski uzspiež savu slimību par normu, rīko praidus, izdod grāmatiņas bērniem, stāsta, ka normāla ģimene ir divi vīrieši, kuriem gribas vienam otru paņemt priekšā… ka normāli ir šādiem slimiem cilvēkiem piešķirt tiesības adoptēt bērnus, kurus pēc tam abi divi vai kompānijās, mājas siltā pavarda aizsegā izvaro un izmanto…

Ja šiem gejiem noņem nost “dupša priekus” , kas viņiem no mīlestības un visas tās ņemšanās paliek? Pareizi, pazūd visa jēga un visas cilvēktiesības utt.

Zinu, ka jauniešu smadzenes ir pilnas ar Amerikāņu surogātvērtībām! Zinu, ka viņi skatās tādas superizglītojošas un intelektu attīstošas filmas kā “Amerikāņu Pīrāgs” , kur viens no galvenajiem varoņiem izvaro tikko izceptu ābolkūku, jo kāds no draugiem ir izstāstījis, ka tā var gūt lielu baudu pašapmierinoties… Vai normāls cilvēks var līdz kam tādam aizdomāties??? Visa filma ir vērsta uz alkohola, narkotiku un grupveida seksa propagandēšanu kā vienīgo jauniešu jēdzīgo nodarbi viņu dzīvē, kā normu… Tādu filmu ir ļoooti daudz un viņu mērķis ir tieši tāds, un nekāds savādāks!

Piedzerties, apreibināties un tad visi viens ar otru krustām šķērsām pārguļ un tad seko tūkstošiem un tūkstošiem abortu…

Lēmumu pārtraukt grūtniecību pērn Latvijā pieņēmušas 6197 sievietes. Tas joprojām ir liels skaitlis, kas nozīmē, ka vidēji ik dienu tiek izdarīti vismaz 15 aborti. Joprojām visvairāk abortu tiek izdarīti vecumā no 25 līdz 29 gadiem, bet 136 gadījumos grūtniecību pārtraukušas pusaudzes līdz 17 gadu vecumam.

Rinkēviča lielīšanās ar savu slimību ir pretīga un aizskaroša! Tā aizskar un apvaino mani un manu ģimeni. Tā ņirgājas par manas ģimenes un manu seņču tradicionālajām ģimenes vērtībām. Par visu to , ko man ir mācījuši senči. Par visu to , ko viņi ir pārdzīvojuši un ziedojuši, lai viņu bērnus tas neskartu.

Vai tāds bija neatkarīgas Latvijas mērķis? Vai šādi var raksturot attīstītu, kulturāli izglītotu tautu? Tautu , kurai ir tik neiedomājami augsta pašapziņa? Tautu, kuras priekšstāvjiem ir svarīgāk, ko par viņiem domā citi pasaules geji, bet pilnīgi nospļauties par savu brāli, māti un bērniem!???

Pērn Latvijā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests saņēmis 84 izsaukumus par bērnu mēģinājumiem izdarīt pašnāvības… Septiņi pašnāvības mēģinājumi bērnu vidū bijuši veiksmīgi. Visi septiņi pašnāvības izdarījušie pērn bijuši zēni.

Latvijā ir Eiropas Savienībā augstākais bērnu īpatsvars, kas aug ģimenē ar vienu vecāku vai pat bez vecākiem… TAS ir NORMĀLI ???

Šobrīd Latvijā viena no smagākajām problēmām ir aizvien plašāka narkomānijas izplatība un tās negatīvo seku pastiprināšanās – pieaug saslimstība ar HIV, hepatītu, pieaug to noziegumu skaits, kurus izdara narkotiku reibumā un tāpēc, lai iegūtu naudu narkotiku iegūšanai… Un mēs tikai BALSOJAM par jauniem ministriem, kropļiem… Jo mums taču ir vienalga! Vai ne!? Protams, ka ir vienalga. Galvenais, lai tikai kādu kārtējo cilvēkus debilizējošo seriālu var noskatīties – Ugunsgrēks, vai cik tas ir svarīgi!!!

Latvijā gandrīz 84% skolēnu ir lietojuši alkoholu, turklāt pusaudžiem nesagādā grūtības alkoholu iegādāties… Un tā tas notiek regulāri un arvien biežāk un lielākos daudzumos… Tie nav Igauņu bērni, tie ir mūsu bērni, Jūsu mazbērni…

Un kurš atbild par narkotisko vielu ieplūšanu un tirgošanu mūsu valstī??? Zinat?? Kurš piesedz un saņem daļu no peļņas??? Pareizi, Ārpolitikas ministrs,Iekšpolitikas ministrs un visa viņu banda!Politiskās prostitūtas! Jo bez viņu ziņas nekas lielos daudzumos pāri robežai netiks nekad ievests. Tas vnk nav iespējams.

Lai Dievs nogrābstās, bet tas viss beigsies ļoti traģiski mums visiem! VIESIEM!

Vai tā ir Latvija ar kuru lepoties? Vai tas ir mūsu veiksmes stāsts?

Pārdevušies mācītāji un priesteri bībeli griež kā tik viņiem ir izdevīgi! Un daļa no viņiem laulā gejus un lesbietes! Drīz laulās Pedofīlus un mēs aplaudēsim un dziedāsim “Saule , Pērkons, Daugava” un turpināsim izlikties, ka viss ir kārtībā!!!

“Virs zemes nav taisnības, dūrei tik spēks,
Kas varmākām skādi dar, nosaukts tiek grēks.
Par tiesnešiem cienīti blēži sēž
Un godīgie ādu nost citiem plēš.
Un cienīgs tēvs, zaglis, teic sprediķus;
"Tik pacieties, debesīs labāki būs!"” (E.Veidenbaums)

p.s.

“LAI NEAUGLĪGAS MŪSU SIRDIS, VIŅU SĒTAJAI NEZĀLEI TOP! (K.Pudniks)

PAR tradicionālām ģimenes vērtībām! PAR kulturālu un garā stipru cilvēku!

Ar cieņu

Kaspars Pudniks

188 69 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kaspars Pudniks
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000