local-stats-pixel fb-conv-api

Dziesma ar manu vērtējumu un komentāru AC/DC versija7

Nu laiks novērtēt slavenās grupas AC/DC dziesmas te būs dažas no tām. Vēl līdzigus rakstus varat atrast manā profilā.

T.N.T. - 7,5. Manuprāt dziesma ir laba bet nedaudz par agresīvu. Nu dziesma ļoti atbilst nosaukumam T.N.T. tā ir spridzinoša.

You Shook Me All Night - 9. Dziesma ir ļoti forša un tai var dziedāt līdzi. Kā jau parasti šajā dziesmā arī bungas ir ļoti svarīgas tās piedod satriecošu ritmu.

Thunderstruck - 10. Dziesma ir satriecoša ģitāras solo, bungu ritms, tas ka fani var dziedāt līdzi... Šī ir viena no labākajām AC/DC dziesmām. Visi kuri tādu nezin lai steikšus noklausās!

Highway to Hell - 8,2. Dziesma arī satriecoša. Šī manuprāt ir viena no klasiskajām AC/DC dziesmām. Ja tu dzirdi AC/DC šī būs viena no pirmajām ar kuru tev grupa asocēsies.

Back in Black - 10. Šī manuprāt ir klasiskākā AC/DC dziesma. Ģitāra šaja dziesmā ir neatņemama sastāvdaļa. Klasika!!!!!!!

Moneytalks - 7. Varbūt visi nezinās šo dziesmu bet tā ir ļoti laba.

Hells Bells - 8. Dziesma ļoti laba ģitāras solo ar zvaniem ir vienkārši wow! Ritms dziesmā ir arī ļoti labs. Klausoties dziesmu liekas ka esi to kaut kad dzirdējis. Tas ritms un ģitāra mani vienkārši pievelk mani pie šīs dziesmas kā magnēts.

AC/DC - 9,5. Pati grupa ir ļoti laba un manā vērtējumu sarakstā ierindojas ļoti augstu. Grupa mani pievelk tā mūzika liek aizmirst par apkārt esošo unvienkārši izbaudīt dziesmu. AC/DC dziesmas arī liek justies mentāli labi un atslābina. Klausoties viņu dziesmas... man liekas to pat nevar aprakstīt nu izbaudiet to paši un paklausieties paši.

17 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Jā, manuprāt "Thuderstruck" ir visu laiku labākā AC⚡️DC dziesma! 🤘 Vēl man patīk dziesma "Who Made Who", kas AC⚡️DC koncertos diezgan maz tika spēlēta. Vispār tai grupai ir ļoti daudz labu dziesma un tas šo rokgrupu padara par labāko pasaulē! 😀👍

https://media.tenor.com/FOQ1zXV7jbgAAAAd/ac-dc-youve-been-thunderstruck.gif

5 0 atbildēt

👌

5 0 atbildēt

Nez kāpēc šo un vēl vienu rakstu ''iemeta'' miskastes sadaļā?! Man arī viena aptauja te nokļuva. Tur nekā nederīga nebija, vienkārši aptauja par puķēm. Aptauja par puķēm Re, te tā ir.

2 0 atbildēt