local-stats-pixel fb-conv-api

Divi runči no izgāztuves22

362 0

Šo ruden sajutu nepieciešamību pēc mājas draugiem. Pavasarī mana kaķene aizgāja medīt peles citos medību laukos, pagāja laiks, un izjutu nepieciešamību pēc jaunām dvēselītēm. Šoreiz nolēmām, ka paņemsim divus pamestos, kuri nevienam nav vajadzīgi. Atradām divus brāļus, no vienas mātes, absolūti mežoņi, pilnīgi savādāki raksturi un izskats (turpmāk bildēs varēsiet redzēt), veselu mēnesi bez cimdiem nevarēja pietuvoties, koda, skrāpēja un šņāca. Tagad pagājuši jau četri mēneši, kļuvuši uzticīgaki, bet tāpat nevienu svešu klāt nelaiž. Dažas bildītes, kuras iepricina dvāseli un gandarījums, ka kādam esi palīdzējis, nav svarīgi, ka tie ir kaķēni.

« 1  2  3  4 »
362 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Ooo, vienmēr gribas paņemt kaķus no ielas, it īpaši ziemā, tie salst, nav pārtika, mājas. Skrien pie manis, un praktiski saka lai paņemu. Žēl, nabadziņi.

21 0 atbildēt

Njaa, garlaiciigi nebuus emotion

16 0 atbildēt

Forši, ka ir cilvēki, kuri arī parūpējas un dod mājas nevis tikai izmet uz ielas. Bet pacietība gan būs vajadzīga.  emotion 

14 0 atbildēt

Malacis! +

14 0 atbildēt

👍

14 0 atbildēt

mēs arī pēc kaķenītes iemidzināšanas paņēmām divus runčukus,tikai no patversmes .. kaķu māju jau tepat atrādīju,pašus runčus var pievienotajos video redzēt.. pagaidām nav domas šeit likt.

14 0 atbildēt

Un kur kaķēnu māte pazuda? emotion 

12 0 atbildēt

Forši!👍

12 0 atbildēt

Esr reiz atradu kaķēnu --savvaaļas kaķēnu --melns kā ogle ,stiprām ķepām ,nevaldāms ,raksturs neciešams ..smukulītis ,taču tiko (cimdos 0atvedu uz mājām ,šis pazuda pagultē..izlīda laukā ,kad gribējās ēst un nokārtoties kastiņā ..pēc div dien šis jau jutās kā dzīvokļa saimnieks .Esmu pārliecināts ,ka šis domāja ,ka mēs dzīvojam pie viņa  ))  Tak šis skaistulis nerotaļājās ,nelīda klāt glausties ,kaut gan rokās ļāvās paņemties ,nešņāca un citādi nebija agresīvs..Pēc dažiem mēnešiem atdevām paziņam laukos ,kyurm bija nikns ķēdes suns..ēdienu tam padevuši ar koka nūju pastumjot ''ēdienu)) Nākošajā dienā šis zvana un saka ,ka esot tam sabojājuši sargsuni!!  Un saka ,ka dažas stundas pēc tam ,ka atvests mājās šis melnais kaķu skaistulis ,šis esot sunim devis ēdienu..__-Mazais ,melnais kaķēns pilnīgi bezbailīgi pietipinājis pie suņa __nikna suņa ēdiena bļodas--un sācis mieloties!))saimnieks domājis ,ka no kaķēna spalvas vien pajuks,taču ,kad suns apjukumā par šādu nekaunību tuvojies un gribējis ""sīcim ""parādīt kur vēži ziemo,tad šis mazais lielajam sunim TĀ sadevis pa purnu ,ka lielais smilkstēdams bēgot prom gandrīz ķēdi pārrāvisDDD Pēc tā momenta ,ka ""melnais ""parādās sunā teritorijā un rij viņa --suņa ēdienu ,suns izliekas pilnīgi vienaladzīgs))).Un jā ,arī žurku ceļojums kartē šī vieta bija apzīmēta ar"" Bīstami--netuvoties)))

P.S Ar "mežonīšiem tā--ja jau ir mājās savāti--tad netuvoties ,nepievērst uzmanību--nolikt ēdienu,sakŗtot viņu tualeti un respektēt--paši nāks dibināt diplomātiju!DD

11 0 atbildēt

Nuuuuuu kaķi kā kaķi!

11 0 atbildēt

mežonēni 🌲✌

10 0 atbildēt

+8

10 0 atbildēt

Cik mīļi! Šiem diviem neizsakāmi paveicies! Lai svētība tiem cilvēkiem kuri rūpējas par šiem jaukumiņiem. 

9 0 atbildēt

❤️

6 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt