local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainākais kanāls, ko var atrast YouTube?1069

YouTube ir daudz dīvainu kanālu, bet nav nekā salīdzināma šim. Par šo konkrēto kanālu ir daudz sazvērestības teoriju - kas ir šī kanāla īpašnieks, un kāpēc tiek augšupielādēti šādi video?

Prieks", ka spokos ir cilvēki, kas medaļu dēļ gatavi mīnusot ar Slepkavu un pasaukt citu ar slepkavu... Vēl piedevām esot mods...emotion

758 18 1069 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1069

0/2000

Es šo iemeslu vērtēju ar 6.5/10. Viduvēji. Tu vari labāk. 

0 0 atbildēt

Tad tomēr ir? Vai arī tas ir triks, lai iesaistītu mani zagta metāla tirdzniecībā?

0 0 atbildēt

Ja tu tā saki, tad tā ir. Bet Tu pats paprasīji ''j'' un ''i'', vai tev ir tiesības likt punktus uz viņiem?

0 0 atbildēt

Parādi licenzi vai arī tu iebrauksi tādās auzās, ka ārā netiksi tuvākā gada laikā.

0 0 atbildēt

Tas nav pārāk brutāls gājiens?

0 0 atbildēt

Pavisam noteikti, ka ir! Ar šādiem uzbraucieniem tu vari novest situāciju līdz karam vai vismaz 1v1. Nākamreiz padomā. emotion

0 0 atbildēt

Tu iesāki šo konfliktu, tāpēc tev arī jāpiedalās situācijas novēršanā.

0 0 atbildēt

Man būs vienalga! Ja gribi zaudēt jau uzreiz, labi. Tava ''neitrālā'' pozīcija un ''pacifista nostāja'' mani neapturēs no nekā!

0 0 atbildēt

Tu laikam neesi pietiekami daudz iedziļinājies, jo, ja būtu, tad saprastu, ka tieši Tev šī visa padarīšana beigsies vissliktāk!

0 0 atbildēt

Bet tev tas noderētu! Vairāk kā noderētu...

0 0 atbildēt

Tādā gadījumā es varu teikt, ka tu būsi pieteicis karu.

0 0 atbildēt

Nē, nekā tamlīdzīga. Padomā labi, ko tev varētu šādā gadījumā atbildēt. 

0 0 atbildēt

Es nepiekrītu tavam piedāvājumam. Jā, es tevi ĻOTI cienu, bet ne pietiekami, lai atdotu VISAS vienpadsmit zelta zvaigznes un visvairāk jau gumijniekus! Ja nebūtu bijis tik izvēlīgs un paprasījis gumijniekus, miera laikmets jau būtu sācies!

0 0 atbildēt

Es saprotu, ko tu šobrīd mēģini panākt - Tu liec priekšā negodīgu darījumu, kurā labumu gūsti tikai un vienīgi Tu, vēl uzrakstot, cik cēla un cienījama personība Tu esi. Tu šādi mēģini piesavināties citu personīgo īpašumu, un, ja viņi nepiekrīt Tev neko dot, Tu radi viņiem vainas apziņu, kas šos cilvēkus pavadīs visu viņu atlikušo mūžu. Man trūkst vārdu, kādos nosaukt šo nelietību, tāpēc es piesaku pilnu karu Tev kā sodu par Tavu nežēlīgo rīcību ar citu emocijām. Un man ir vienalga, ka Tu skaities ''neitrāls'', mani Tava nožēlojamā neitralitāte nekādā veidā neatturēs no darbības..

0 0 atbildēt

Tad man ir jautājums Tev - vai citu īpašuma piesavināšanās, spēlējot ar cilvēku emocijām un apzināta vainas apziņas radīšana ceļ tavu pašapziņu? Vai tiešām Tev pašam nav kaut mazākā vainas apziņa par Taviem nodarījumiem? Ja nav, tad tu neesi cilvēks, tu esi briesmonis, un tad Tava uzvarēšana tiešām liks man nomierināties.

0 0 atbildēt

Tu esi mani sajaucis ar kādu citu - man nav gumijnieki zaļā krāsā. Tā kā man nevar būt nekāda vainas apziņa, jo tu man neko neesi prasījis!

0 0 atbildēt
Pēc tavām nelietīgajām rīcībām nekāds miers uz Zemes neparādīsies un cilvēkiem arī nebūs labs prāts.
0 0 atbildēt
Tādai ir ļoti pamatots iemesls, tu pats to labi apzinies. Neizliecies. MANU gumijnieku krāsai nav nekāda sakara ar TAVĀM darbībām, TAVU vaiņas apziņu un TAVĀM sazvērestībām par manu neesošo "saspringumu".
0 0 atbildēt
Tu esi sazvērējies pret mani, mēğinot radīt man vainas apziņu!
0 0 atbildēt

''Nē?'' Tu esi atmaskots, un viss, ko tu vari pateikt, ir viens vienīgs vārds ''NĒ''? 

0 0 atbildēt
« 39  40  41  42  43 »