local-stats-pixel fb-conv-api

Desmitiem tonnu ogu šogad nonāks komposta kaudzē16

56 0

Siltais laiks šogad līdzi ir atnesis kārtīgu ražu ogu. Tās gatavojas ātrāk nekā parasti un, diemžēl, tas ir sagādājis arī pamatīgus zaudējumus. Ogas ir - lasītāju nav.

Kā raidījumam "900 sekundes" atklāj saimniecības "Mālpils zemenes" saimniece Ginta Apsīte, uz komposta kaudzi dosies puse viņas saimniecības ražas, kas kopumā sastādīs aptuveni 60 tonnas. Ar tik kritisku situāciju saimniece saskaras pirmo reizi.

56 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Algu, algu vajag maksāt, tad būs i strādnieki, i zemenes nolasītas! A tagad jāvaimanā, ka ukraiņi aizbraukuši uz Eiropu lielāku naudu pelnīt. Vai arī jāstāda mazāk, ja nezin, kas novāks.

9 0 atbildēt

Tāds lūk ir latvietis - labāk kompostā metīs nekā par velti cilvēkiem atdos... 🤦‍♂️

8 0 atbildēt

Es gan ne tuvu neemsu padomijas fans, bet dažas lietas varbūt var noderēt. Vajadzēja organizēt jau sen zināmu praksi - uz ražas laiku mobilizēt vietējos birojniekus. Lai valsts subsidē. Lai cik man nepatīk ogas lasīt, ar kolēģiem plezīrā tā jau būtu cita opera! Es labprāt! Līdzīgi ar citiem ražas darbiem. Mums pašiem ir liels darbaspēks. Tādas ļaužu masas tērē brīvo enerģiju kaut kādās tupās smirdzālēs vai tupi skrien. Lūk, kur likt brīvo enerģiju!

3 0 atbildēt

Kādi hektāri. Man no 2 mini vadziņām visa ģimene noēdusies, ka šķērmi metas 😄

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

skumji

1 0 atbildēt