local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļvedis sevis pieņemšanai (pat, ja sievietes tevi nepieņem)1

Ātra metode:

Vai zini visas tās lietotnes un vietnes, kuras izmanto, lai iepazītos ar sievietēm? Zini, kā tev patīk smalki veidot profila aprakstus, kas izstrādāti, lai sievietes redzētu tevi labvēlīgā gaismā?

Nedari to.

Nosūti kādu no šiem ziņojumiem, kas saka: "Es sevi mīlu, un man ir vienalga, ja tu mani nemīli."

1 - "Pi**ji."

2 - "Super pi**ji."

3 - "Es visu nedēļu spēlēšu datorspēles, bet tu vari atnākt nedēļas nogalē un izmazgāt manu veļu."

4 - "Vai tu kādreiz dabū tās sūdu garoziņas, kuras pielīp pie tava dibena un tad knibini viņas nost kamēr mazgājies dušā?"

5 - "Vēlies man palīdzēt trenēties braukšanas eksāmenā? Policija teica, ka es beidzot drīkstu saņemt savu apliecību."

Šīs ziņas nav domātas, lai tu dabūtu sev sievieti. Saņemtās atbildes (un tu saņemsi atbildes) parādīs, cik daudz labāk šāda veida "kuru reāli tas piš?" attieksme salīdzinās ar: "Ak dievs ak dievs ak dievs, es ceru ka es pateicu pareizo lietu."

Un tas mūs ved uz šodienas mācību:

Tu neesi diezko svarīgs

Piedod, bet, ja pasaules liktenis balstītos uz taviem pleciem, mums visiem būtu pakaļā. Tu lasi internetā pamācības par to, kā sevi pieņemt. Tākā reāli, tu tiešām neesi diezko nozīmīgs.

Un tas ir labi! Tas ir vēlami. Tas noņem spiedienu no taviem pleciem. Tu vari ieiet bārā un pateikt meitenei, ka esi marsietis, kura bikses pusnaktī uzsprāgs, ja vien meitene no šīs planētas tās nenovilks ar saviem zobiem. Un zini ko? Neviens to neatcerēsies! Rīt ziņās rādīs virsrakstu par to, kā ISIS ar zīdaiņiem baro ziloņus, un tava pick-up rindiņa kļūs par kārtēju plikšķi bezgalīgajā visuma vēsturē.

Attiecīgi turpinot - sievietes centīsies likt tev domāt, ka tev vajadzētu būt daudz svarīgākam. Viņas tevi ķircinās un vaicās, kāpēc tu neesi uzkačājies macho narkobarons vai kāpēc tev nepieder 10 uzņēmumi un tūkstots suņu. Svarīgi šeit ievērot:

Tas ir tas ko viņas saka, nevis tas ko viņas domā.

Lielākai daļai sieviešu ir pie kājas par taviem ienākumiem vai suņu audzēšanas zināšanām, ja esi pietiekami komfortabls ar sevi, lai ar viņām labi pavadītu laiku. Pašpārliecinātība nenāk, zinot, ka esi ļoti ietekmīgs un ka esi liela, vērtīga sabiedrības šķēle. Ja tas tā būtu, diez vai kāds būtu pašpārliecināts, jo diez vai kāds patiesībā ir tik nozīmīgs.

Pašpārliecība nāk, zinot, ka tev nav tik liela nozīme un ka arī citiem cilvēkiem, arī sievietēm, patiesībā nav lielas nozīmes. Tākā, ja nekam nav nozīmes, vai tev ir ko zaudēt?

Nē.

Maziem cilvēkiem bieži ir liels lepnums

Tas palīdz viņiem nejusties maziem. Tas ir aizsardzības mehānisms. Šādi aizsargāties pati par sevi ir maza un impotenta lieta, ko darīt.

Lepnums ir smags. Tas ir viens no lielākajiem svariem, un daži no jums gadiem ilgi to sajūt uz savām krūtīm, to nemaz neapzinoties. Tas rodas tādu domu formā, kā "Ko es darīšu gadu pēc šī brīža? Divus gadus pēc šī brīža? Ja visi mani sapņi nepiepildīsies, es esmu bezvērtīgs sūda gabals."

Vai arī: "Man vajag perfektu ķermeni, visvairāk naudas un lielākos piedzīvojumus, vai arī es būšu liekulis, kārtējais sūda gabals spainī".

Vai arī: "Ja es neizdr*zīšu katru smuko čiksu un nepārvērtīšos par episku proporciju seksa dievu, es esmu pirdiens vējā."

Un zini ko?

Cilvēki, kuriem ir vienalga, vai viņi dabū nokniebties... dabū nokniebties biežāk nekā tu.

Cilvēki ar sūdīgiem ķermeņiem, kuriem pie kājas... dabū nokniebties biežāk nekā tu.

Cilvēki, kuriem nav nekādas ambīcijas un pieņem to ... dabū nokniebties biežāk nekā tu.

Ja tev tiešām ir ambīcija sasniegt kaut ko satriecošu dzīvē, tad tu sekosi šim mērķim neatkarīgi no jebkā cita. Tu par to nestostīsies. Tu neapjuksi un neprātosi, vai tas ko dari ir pareizi. Un tu noteikti nepārdzīvosi, pat ja tu neprogresēsi uz šo mērķi.

Tākā, ja tu esi neambicioza šķiņķa planēta un absolūti mīli savu dzīvi, tev nav iemesla sevi kvalificēt sievietēm.

Ja tu esi veselīgs skaistuma-modelis un miljonārs un tu ienīst savu dzīvi, nu, tad es nevaru tev palīdzēt.

Tāpēc sastādi sarakstu ar lietām, kuras tu mīli par sevi, kuras sievietes sauktu par “nenobriedušām” vai “bezatbildīgām”, un tad saproti, ka tas viss ir tavā galvā. Gandrīz viss, ko tu dari (izņemot izvarošanu, slepkavību utt.), var būt satriecošs un slavējams, ja tev patīk to darīt un tu esi kaislīgs par to.

Sievietes visu laiku tevi bakstīs un sviedīs sūdu testus tavā virzienā, sakot: "Nu, īsts un nobriedis vīrietis ir tāds un šāds" vai "Es varu būt kopā tikai ar vīrieti, kurš blah blah blah." Ja tu nepieņemsi un nejutīsies komfortabli ar sevi, tu sabruksi šādu muļķību priekšā. Ja tu sevi pieņemsi, tu pasmiesies par šīm lietām un turpināsi būt tu pats.

Atceries šo:

Dzīvē nav citu noteikumu, kā ēst, gulēt, elpot un izdzīvot. Pārējais ir pilnībā izdomāts. Drēbes? Neobligāti. Vārdi? Neobligāti. Mazgāšanās? Neobligāti. Iepazīšanās? Neobligāti. Attiecību standarti? Daiļliteratūra. Pārošanās? Nevajadzīgi.

Tu varētu rīt pamosties un izlikties, ka esi Āfrikas princis, kuram jābrauc uz darbu atpakaļgaitā, citādi mafija nāks un nozags tavu dupsi. Un tas būtu tikai nedaudz mazāk savādi, nekā cilvēki, kas katru dienu brauc uz vienu un to pašu vietu, lai pelnītu naudu, lai samaksātu par savu mazo privāto gabaliņu uz šīs planētas, kuru viņiem var atņemt cilvēki, kuri sēž lielā ēkā ar milzu metāla istabām, pilnām ar krāsainām banknotēm.

Tākā tu neesi diezko nozīmīgs, un dzīve ir absurda. Tu nevarētu dzīvi padarīt absurdāku, nekā tā jau ir. Tāpēc nerīkotiejies tā, itkā katrai mazai darbībai ir nozīme.

Pieņem sevi

35 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

😂👏 dažiem no šķiņka planētas nosūtīšu lai atrod sevi😂😂😂

1 0 atbildēt