local-stats-pixel fb-conv-api

Cēlonis un Sekas6

Tauta!

Šodien, katrs mēģināsim noskaidrot īsto cēloni Latvijas pagrimumam, jo cēlonis IR!

Šodien piedāvāsim risinājumu katrs savam uzskatam.

Mans viedoklis ir sekojošs.

Sāksim ar pamatu cilvēka eksistencei.Tu ekonomē naudu, pārtiku un rēķinus. Bērnībā tevi baroja, lai tu varētu augt un iet skolā mācīties. Ēdiens dod mums enerģiju kustēties. Arī smadzenes ir muskulis, kuram ir nepieciešama enerģija, lai spētu kvalitatīvi darboties. Piekrīti? Neiznieko par naudu nopirkto ēdienu, kurš dod tev spēju patstāvīgi un pastāvīgi DOMĀT. Kad tu esi nomazgājis rokas, tu izlietnes krānu aizgriez, lai lieki netecētu ūdens. Pareizi? Pareizi! Tātad, neiznieko domāšanai atvēlēto enerģiju nekvalitatīvi domājot. Mēs spriežam, vērtējam un rīkojamies balstoties uz PERSONĪGO informācijas daudzumu mūsu smadzenēs. Ir jālasa dažāda literatūra, ir sevi jāizmitina velme mācīties vienmēr, visur, visu un no visām situācijām. Ir jākļūst civilizētiem un pieklaijīgiem arī savās domās un domāšanas veidā un nevis tikai saziņā ar citiem cilvēkiem.

Paskatoties apkārt, jebkurš cilvēka radīts priekšmets vai pakalpojums IR cilvēka radīts. To ir radījis es,tu, viņš, viņa, viņi un viņas. Tas nozīmē, ka tava krūze ir cilvēka radīta, šis cilvēks, kurš radījis krūzi ir sev nodrošinājis iztiku palīdzot citiem cilvēkiem adoptēt "krūzes ideju" nodemonstrējot tās efektivitāti. Šodien mēs krūzes redzam visapkārt un pieņemam to par pašsaprotamu lietu un pat nepieļaujam domu, ka šāds priekšmets varētu nepastāvēt. Tāds ir īstais vienotības spēks un tas stāv patiess jebkurā situācijā.

Daudzi cilvēki pārtrauc patstāvigi un pastāvīgi domāt brīdi, kad ir pabeiguši skolu vai atraduši darba vietu. Mācību process tiek pārtraukts un tu sāc atpalikt no pārējās pasaules. Tāds ir pagrimuma spēks.

Bez informācijas un bez izpratnes par informāciju, bez kritiskās domāšanas un izpratnes par kritisko domāšanu tu FIZISKI nevari efektīvi eksistēt.

Cēlonis un sekas, Rāvējslēdzēja Princips. Šie "efekti" diktē mūsu individuālo un kopīgo nākotni vienlaikus.

Atbildot uz sākumā izdoto pavēli.

Esmu nonācis pie slēdziena, ka latvieši ir necivilizēti un neizglītoti paši savā domu līmenī.

Ieteiktu palasīt "A Book In Every Home". Latviskais tūlkojums arī ir pieejams - www.patiesibamajas.blogspot.co.uk . Tās autors ir Edvards Liedskalniņš. Slavens visā pasaulē ar to, ka pēc otrā pasaules kara Floridā uzbūvēja Koraļļu Pili. Cilvēks, kurš publiski paziņoja, ka viņš ir atklājis kā senie celtnieki ir izcēluši, pārvietojuši un uzstādījuši akmeņus, kuri sver vairākas tonas, ar vienkāršiem darba rīkiem. Mūsu pašu letiņš. Saviļņojumu jūti? Jūti arī kur tēmēju?

37 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Esmu nonācis pie slēdziena, ka latvieši ir necivilizēti un neizglītoti paši savā domu līmenī.

Kādēļ?

2 0 atbildēt

Nu šī "Gudrība katrā mājā" citēju:

"Pirms es uzsāku savu pētījumu es neko nezināju par elektrību. Vienīgais, ko es zināju - ka neviens nezin kas elektrība ir. Tāpēc es nodomāju, ka es noskaidrošu to, ko viņi nezin. Es nospriedu, ka ja elektrība tiek ražota un lietota vairāk kā simts gadus un tās veidotāji nezin, kas tā ir, tad kaut kas nav pareizi. "

Nabaga pamuļķis Tesla, Edisons un jebkuras elektrotehnikas ražotāji un projektētāji. Visi pamuļķi.

2 0 atbildēt

Drusku debīli. Vesals bezsakars. Neviena pamatojuma.  Un beigās vēl atasuce uz kautko pavisam debīlu.  

 

Latvieši ir sena tauta. ļoti sena un mēs esam cēlušies no jūras. 

Kāpēc? 

ļoti vienkārši, jo par to liecina sens teiciens. Aizver sacas žaunas, ja nezini ko runā. 

2 0 atbildēt

Nu lūūūūūdzu, nepieminēsim to pseidofiziķi Liedskalniņu!!!!!!

1 0 atbildēt
Ta ir visa pasaule, ne tikai Latvija.. Imperijas raditais iluzijas burbulis, ar pasa speku ari parspragst un tad Tu sac redzet lietas savadak..
0 0 atbildēt