local-stats-pixel fb-conv-api

Bērns neklausa? Noskuj viņam matus!7

131 4

Jaunākais trends: Ja bērns ir izgājis no rāmjiem un tu vairs nezini ko darīt - noskuj viņam matus tā, lai izskatās, ka bērnam ir plikpaurība.

Šis ir jaunākais trends Atlantā, kur pieredzējis frizieris vārdā Rasels Federiks piedāvā veikt šādu pakalpojumu bērniem, kuri ir kļuvuši nekontrolējami. Vecākiem atliek tikai nogādāt bērnu frizētavā. Viņš garantē būtiskas izmaiņas bērna uzvedībā. Šo metodi viņš izmantoja arī pats uz sava dēla, īsi pēc tam, kad tam ''mistisku'' iemeslu dēļ graujoši samazinājās atzīmes skolā.
Paša friziera rīcības pamatojums ir šāds: ''Fiziski iespaidot bērnu ir aizliegts ar likumu, tātad pēršana ar siksnu atkrīt. Publiski viņu apkaunot ar manis izvēlētu frizūru nav, tāpēc es to izmantošu, lai mans bērns izaugtu par krietnu cilvēku.''
Rasels atklāj arī to, ka viņa dēlēns pēc pārdzīvotā kauna un apsmiešanas ir kļuvis garīgi stiprāks un viņa atzīmes ir uzlabojušās.

Kādas ir tavas domas par šādu ''sodu''? Pielietotu tādu pret saviem bērniem? Un kāda būtu tava reakcija, ja tu atrastot šā friziera dēla vietā?

131 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

 Kaut kāds stulbums. Tikai parāda, ka nesaprot kā audzināt bērnu. Kā jau tipiski mūsdienās - neaudzina un soda stulbos veidos.

15 2 atbildēt

Nu ja nemāk savu bērnu audzināt, tad tik uz priekšu - labāk izsmiet viņu un ļaut to darīt citiem.

9 2 atbildēt

1. No mugurpuses izskatās pēc pieauguša vīrieša.

4 0 atbildēt

Es tomēr atbalstu tautā pārbaudīto dakteri Bērziņu.

2 0 atbildēt
Personīgā pieredze vai kā? Cik jau esi "izaudzinājis"?
3 2 atbildēt
OOOLLAMA
0 0 atbildēt