local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļu uzņemšana Latvijā0

52 0
RAIMONDS AKMENS PREZIDENTAM Bēgļu uzņemšana Latvijas Valstī!
Augsti godātais Vējoņa Kungs Raimonds Akmens (1) Jebkura savienība, ja tā nav veidota uz vienlīdzības principiem, ir nolemta kraham.Par bēgļiem un izstāšanos no ES rakstīju un stāstīju jau 2011. gada diplomdarba aizstāvēšanā RTU. Slimību mutācijas, kriminogēnās situācijas pasliktināšanās Valstī, asins sajaukšanās, budžeta deficīts, valoda… cita rase LV nav vajadzīga! Tā ir modernā okupācija un par to ir jālemj visai TAUTAI!

Valsts ārējais parāds ir veidots mākslīgi, piešķirot zemus līdzfinansējumus, ar standartu palīdzību iznīcinot ražošanu LV! Valsts ārējais parāds SVF un ECB ir atdodams no spiesti emigrējošo latviešu samaksātajiem nodokļiem veco Eiropas Valstu budžetos.

800 gadus latvieši tiek apspiesti, ne bez savu kangaru palīdzības, ar svešu ticību, vēlāk ar svešiem karaspēkiem, tagad ar finansiālu genocīdu tiek izraidīti no dzimtajām mājām.

Šobrīd situāciju vēl var labot, mainot Valsts pārvaldes sistēmu no netieši demokrātiskas uz tieši demokrātisku!
Likumdevēja – Saeimas vietā izveidojot ikdienu strādājošu likumdevēja aparātu, kurš sastāvētu ne no māksliniekiem, sportistiem, biologiem un fiziķiem, bet gan no profesionāliem juristiem, kuri pildītu LV tautas vairākuma izteiktu gribu! Ministrus jāizvēlas arī Tautai, tiešā demokrātiskā veidā! IT laikmetā pilsonim ir iespēja tieši piedalīties katra sev aktuāla jautājuma lemšanā, tādēļ, jo ātrāk, jo labāk, jāievieš Valstī elektroniska balsošanas sistēma. Tāpat kā referendums par iestāšanos ES, tā arī patreizējā partiju ievēlēšanas sistēma nav uzskatāma par neviltojamu, tādējādi arī par leģitīmu!
Piedalījos 11. gada vēlēšanās, zīmoga man pasē nav, bet politisko partiju urnā iemetu 11 partiju sarakstus ar nejauši atzīmētiem kandidātiem. Šim gadījumam ir 3 aculiecinieki, neskaitot zīdaini, kura dzīvība, dēļ neleģitīmas valdības lēmumiem, kārtējo reizi ir apdraudēta…

Atvieglot situāciju var atverot čekas maisus un nepielaižot Latvijas nodevējus pie amatiem Valsts sektorā vispār. Bet ja Valdību diktē bijušie komunisti, tas ir iespējams tikai revolucionārā ceļā.
Ak jā, Krievijas varas iestādes ir gatavas publiskot pilnīgi visus sadarbības partnerus no Latvijas PSRS laikiem, tā kā viss var notikt ātrāk un mierīgāk!
Latvijā ir 800 skolas, kurās katrā pasniedz mācību priekšmetus, kurus var apgūt skolu neapmeklējot. Pietiktu ar tālmācības vortālu katram Valsts studentam un skolēnam!
Gaismas Pils problēma ir nesamērīga Valsts līdzekļu šķērdēšana, visām grāmatām ir jābūt pieejamām internetā lasīšanai par brīvu vai par minimālu autortiesību maksu!

Ja autortiesību likums tiktu izmainīts jau pirms bibliotēkas izbūves ieceres, tad sen jau visas NB grāmatas varētu lasīt telefonā visās pasaules valodās un zemēs un pilsoņi būtu erudītāki! Jaunākās tehnoloģijas vienu grāmatu ar gaismas plūsmu var noskenēt un pārvērst vieglā datu formātā dažās minūtēs.
Ja mēs pielīdzinām visuma bezgalību vienam gadam, tad cilvēks uz zemes aizņem vien y sekundes daļu, tādēļ visi cilvēkā izdomātie dievi, ticējumi un pareģojumi ir pielīdzināmi pasakām, lai gūtu varu pār cilvēku masām! Tādēļ Latvijai jābūt pirmajai Valstij, kur gadus sāksim skaitīt no jauna, atmetot 20 kara, melu un slimību gadsimtus, veidojot jaunu laika atskaites posmu.
Latvija un Lietuva būš Baltu Karaliste, kuras pilsoņi būs tikai etniski piederīgie.
Man ir Baltu karogs, kas ir Turaidas kalnā redzēts latviešiem visā Pasaulē, naudas vienība LAITS kā gaisma ar simbolu (y), top jauna valoda, kas pastāvēs līdz Zemeslode atdzisīs!

Dažreiz Finks arī stāstīja sīkāk savus nākotnes pareģojumus…. “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību.Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.Tad- es nevaru pateikt, kā tas iznāks- bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens- krievi un visi svešie dabūs braukt prom”…

Latvijas Republikas Saeimai

Lūdzu dariet zināmus, ar elektronisku parakstu apstiprinātus, Saeimas Deputātu vārdus: 1. Kuri balsoja ar “JĀ” Par Bēgļu uzņemšanu Latvijas Valsts teritorijā (17.09.2015); 2. Kuri balsoja par “Legālo augu maisījumu” tirdzniecības atļaušanu – uzsākšanu; 3. 12. Saeimas Deputātu un darbinieku sarakstu, kuri jebkad ir sastāvējuši PSRS Komunistiskās Partijas Rindās.Latvijas Republikas Saeimai (1)

AKMENS SAULES VĒJŠ
Man nevayg sapņu pilis
Un nevayg īstas pērles
Tas viss mums sen jau ir
Dos Tēvs man mūža prātu
Lai sākam mēs no jauna
Un būšu gaismas tilts
No sākuma līdz zvaigznei
Starp cerību un tumsu
No visuma uz zemi
No bruņinieku kalna sava
Kur dzimis pats
Līdz mūsu mūku salai
Un nevaydzīgai slavai
Starp grāmatām un dzīvi
Starp ticību un zeltu
Starp karali un kalpu
Un pieciem lieliem galiem
No lēnuma uz jaunu
Starp to kas dod un ņēma
Kā baltā valodā iz gēna
Kas Raiņa darbā svēta
No Amen-Ra caur Finku
Uz Akmens laikā brīvu
Kad Dabai atkal dots ir vārds
Bez apstājas un steigas
Top patiess veltījumā Jums
Kas sniedz man dzīves skolu
Kā milzīgs atvainojums
Kam mācību es dodu pats
Te zināsi par vēsturi un kariem
Par tumsas spēku ilgiem gadiem
Ko cilvēcei ir ņēmis
Tikpat kā noiets zelta ceļš
Kā riets pirms jaunas ausmas
Par ko līdz šim ir tikai jausmas
Ko cilvēks izzinājis sen
Bet gaismā acs to neceļ vēl
Kā saules vēja gaismas stari
Kas Stikla Kalna zirgā jūgti
Mūs visus gaidīs mājās lūgti
Un pāries zili sārtais Baltu jūgs
Kas sirdis prātos slēdz arvien
Tik īstas debess zvaigznes jums
Tās baltas nesīs laimi mums
Par to es savu Akmens galvu lieku
Un liesām Raystar™ rokām
Es tiesām Zemi aptvert lieku
Tad variet mani nievāt
Un variet domās šķīst
Kā šķiet jūs gribat stāvēt
Bet varbūt tomēr līst ?



52 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000