local-stats-pixel fb-conv-api

Bēdīgi...12

Šis ir bēdīgs atgadījums, kuram es biju liecinieks... emotion

Varbūt pasaules galu neizraisīs milzīgs meteorīts vai zaļie cilvēciņi, bet šāda cilvēku attieksme gan.

Tātad, stāvēju uz balkona, un redzu kā večiņa iet gar mūsu pagalmu.Iet viņa ļoti lēni. Pēkšņi viņa nokrīt. Redzu, ka viņa nespēj piecelties, taču garām nāk cilvēki. Domādama, ka tie viņai palīdzēs, palīgā negāju. Bet viņii vienkārši paiet garām. Kaut arī viņi paskatījās un redzēja, kā tā večiņa tur guļ zālē, un nespēj piecelties. Kad tur garām paiet jau kādi 3 cilvēki, kuriem piedodiet man, bija pilnīgi pie vienas vietas. Nolēmu pati doties lejā un viņai palīdzēt. Tomēr izrādījas, ka uz pasaules ir tomēr arī normāli cilvēki, tādēļ kad es biju jau lejā tur jau bija viena sieviete kura centās viņai palīdzēt. Kopā nogādājām večiņu mājās, jo kā izrādījās viņai bija palicis slikti.

Vienkārši tādas dusmas par šito, kā var paiet garām bezpalīdzīgam vecamm cilvēkam!?!?emotion

Un tagad pasakiet godīgi lūdzu, vai jūs būtu viņai palīdzējuši???

74 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Reti kurš palīdzēs. Drīzāk nofilmēs un aizsūtīs uz "Degpunktu"!

9 0 atbildēt

Jā, es nekad neesmu vienaldzīga.

3 0 atbildēt

Diemžēl vienaldzīgu cilvēku netrūkst... Tāda nu ir skarbā patiesība. 

3 0 atbildēt

nav gadījies būt tādā situācijā, bet domāju, ka palīdzētu.

1 0 atbildēt

Man gan ir pāris reizes gadījies būt par žēlsirdīgo samarieti,  glābjot paklīdušus radījumus- vienreiz palīdzēju nokļūt mājās kādam dzērājam, kurš droši vien būtu nosalis, un otrreiz izsaucu ātros piecos no rīta mīnus grādos uz ielas gulošai pilnīgi plikai sievietei. Tapat jau cilvēki. 

1 0 atbildēt

Pirms pusgada rudenī aizvedu piedzērušos sievieti uz mājām. Viņa gulēja uz ceļa ar pārsistu muti. Vēl pirms tam vasarā ar draugu redzējām gulošu jaunieti. Aizgājām un pārbaudījām, vai ar viņu viss ir kārtībā, bet pretī saņēmām "pašol nahuj" un "pizdi vajag?". Nezinu, bet, kad redzu kādu bezpalīdzībā (izņemot bomžus - dzērājus), vienmēr eju palīgā, jo apzinos, ka vēlāk mocīs vainas apziņa, ja nepalīdzēšu.

1 0 atbildēt

es esmu palīdzējusi. ārā bija nežēlīgi auksti,apmēram -30, īsti neatceros, bet zinu, ka biju pārsalusi un gribēju ātrāk tikt mājās. pa ceļam ieraudzīju sievieti, kas gulēja kupenā. bija ļoti grūti, jo ārā bija ļoti slidens un spēka nebija nemaz, bet man tomēr izdevās viņu nogādāt līdz mājām. pēc tam jutos ļoti labi, neskatoties ne uz apsaldēšanos, ne uz nogurumu.

0 0 atbildēt

ņjā to var redzēt , ka cilvēki degradējās, jo tālāk jo trakāk , ir arī tādi cilvēki , kas smejās un ,pat apceļ cilvēku kad tas nonācis nelaimē

0 0 atbildēt

Man bija vienreiz ar tāda situāciaj uz ielas nokrīti un visiem poff uz tevis. Nesaprotu, kpc cilvēki nepalīdz cilvēkiem, kad tie nokrīt. Ne jau visi nodzeras galu galā...

0 0 atbildēt

Es nepalīdzētu, jo domātu, ka tas ir kautkāds bomzis, jo normāli cilvēki parasti uz ielas neguļ...

Es palīdzētu vien tad ja es redzētu, ka viņa tiešām nav nekāda bomziene, vai redzētu kā viņa nokrīt...

0 0 atbildēt

Protams, ka palīdzētu. 

0 0 atbildēt

Man vienreiz viens piedzēries vīrietis iekrāmēja pa seju, vilcienā. Vnk tāpat, gāja garām un iekrāmēja. Man varēja būt kādi 18-19 gadi. Cilvēki vnk novērsās un skatījās ārā pa logu, it kā tur pēkšņi būu noticis kaut kas ļoti interesants.

0 0 atbildēt