local-stats-pixel fb-conv-api

Bagātības un nabadzības salīdzināšana bildēs5

64 0

Bagātībai nav ne vainas, ja tā tiek nopelnīta godīgā veidā. Bieži vien dažiem arī paveicas piedzimt bagātā monarhu dzimtā. Citi saņem mantojumu, bai vinnē loterijā. Raksts vienā bildē parāda, kā izskatās atšķirības vienā pilsētā, kad ir nauda ļoti daudz vai arī nauda ir pavisam maz. It kā cilvēki dzīvo vienā pilsētā, bet tiem, kuriem ir mazāk naudas nereti tiek atdalīti pat ar betona mūri. Raksts noteikti nav žēlošanās vai skaudība, jo atsevišķās pilsētās esošie betona mūri lieidz pat minimāli uzlabot finansiālo stāvokli.

64 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nu kaut kā tā arī ir.

Katram pašam sava izvēle kurā pusē dzīvot

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Te ir divi aspekti. Vairums bagāto savu bagātību nav nopelnījuši godīgā ceļā, pat, ja likumīgā. Kas ir slikti, dēļ kā viena daļa ļaužu kļūst nabadzīgi. Bet ir otrs moments - daļa nabadzīgo vienkāršī negrib neko darīt. Es pavisam neatbalstu sociālismu, kad pelnītājiem atņem un slinkajiem iedod, bet mežonīgs kapitālisms un imperiālisms tik pat nav atbalstāms. Kā panākt taisnību - tur ir īstā māksla.

Piemēram, nelielā Dienvidamerikas valsts Paragvaja ir ļoti bagāta ar resursiem, bet gandrīz nekas no tā visa nenonāk valsts budžetā un valsts ir ļoti nabadzīga. Tas tāpēc, ka visām izrakteņu ieguves vietām ir uzmetušies ārvalstu (pamatā ASV) investori, kas visu labumu nosūknē pie sevis. Un tāpēc amerikāņi dzīvo izšķērdīgu dzīvesveidu. Un tas vēl nav viss. Ja vēl atļauas čīkstēt, ka slikta dzīve ASV, tad toč jādod ar sūdainu mietu pa seju.

2 0 atbildēt

Pēdējā bilde atvieglo sirdi

1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt