local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko sievietes ir labākas par vīriešiem47

573 28

Šo sarakstu var izstiept līdz bezgalībai. Visu priekšrocību uzskaitījumam nepietieks vietas, bet pats galvenais varētu būt sieviešu futbols. It kā tas pats sporta veids, bet pavisam kas cits. Mazāk vardarbības un labākie spēlētāji nav nolaizīti, pārvērtēti, superseksīgi staigājoši reklāmas stendi, kas pēc spēles beigām iekāpj jaunākajā Ferrari, lai pagozētos pie kluba ar vairākām modelēm. Iedomāsimies uz mirkli šādu ainu. Un tagad pamēģiniet iedomāties to ar sievieti.

Vai tiešām sievietes ir labākas? Tas var būt tik pat eksistenciāls jautājums kā, kas bija pirmā - vista vai ola. Taču šeit tiks sniegti svarīgi iemesli sieviešu pārākumam. Domājat, ka tas ir vājais dzimums? Tā ir maskēšanās. Taktisks aizsegs, lai nepamanītu nodzīvotu ilgāk par vīriešiem. Turklāt sievietes ir skaistas. Uz viņām lieliski izskatās dārgakmeņi, rotaslietas un gredzeni. Ar dārgakmeņiem rotāts kronis karaļa galvā būs lielisks, bet karalienes tomēr labāks. Kāpēc gan neatzīt, ka sievietes ir labākas (ne jau tāpēc, ka futbola beigās varētu mainīties ar krekliņiem) ?

573 28 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Ar skaistumu un savām jūtām, sievietes ir burvīgas   emotion  Katrs ir tāds kāds viņš ir esmu hetero - [ seksuāla pievilcība uz pretēja dzimuma cilvēkiem: sievietei uz vīrieti un vīrietim uz sievieti ] un mīlu sievietes, bet neuzskatu, ka viens vai otrs dzimums ir sliktāks, katram ir savi plusi. 

2 0 atbildēt

Par ''Kas nepieciešams, lai labi izskatītos?''- Tas jau tikai parāda, cik sievietēm ir lielas prasības.

1 0 atbildēt

labaakas ar to, ka var uztaisiit man sviestmaizi, kad paprasu!

1 0 atbildēt

cerams ka mucinieku iemītnieki vel nav iemācijušies latviešu valodu  emotion 

1 0 atbildēt

ar pupiem  emotion 

0 0 atbildēt

Bet vīrieši arī ir skaisti.

0 0 atbildēt

Tās abas lietas viena bez otras nestrādā vispār emotion Procesors ir galvenais, atmiņas aizkaves pielāgos!

0 0 atbildēt
Pēc veida, kā tu raksti man rodas iespaids, ka tevi pazīstu. Vai pateiksi, no kurienes esi?
0 0 atbildēt

par daudz kļūdu,lai lasītu visu un par vistu un olu viss jau sen ir pierādīts.......

0 0 atbildēt

wtf  piemeram otrais ,,,,,     Virietim jabut tikai drusku smukakam par merkaki un punkts

0 0 atbildēt

parāk maz kā! te nav pietiekami daudz pierādījumu arī.

0 0 atbildēt

Pirmais pēdējais jā, pārejais buļļu kakas !

0 0 atbildēt

2.pat daba sievietēm devusi lielāku izturību, vienalga ķīkst.

3.daba esot devusi sievietēm labākas smadzenes, bet pat gadsimtu laikā sievietes nav sapratušas ka augstpapēdenes nav oblikāti jāvelk-no tām netikai var kājas izmežģīt bet arī sabojāt stāju.Un kāda velna pēc uz sejas ir jāklāj kusmētiku kārtas?Vai tādēļ ka negribat lai citi redz jūsu patieso, dabisko seju?Kuram gan patīk mākslīga sieviete.Ja reiz sievietes var izsekot visam tad kāpēc lielākā daļa ārstu ir vīriešu? Tur taču vienlaikus jārunā ar pacientu un jādomā par to kā atrisināt problēmu un pat jārīkojas ar ķirurga precizitāti.

Ak tad Sievietes ir visur labākas tikai pierādīt to-ir slinkums.Pārāk lepnas lai saredzētu tālāk par savu degungalu, tās feministes.Es nerunāju par visām.

1 1 atbildēt
Un ir arī daudzām sievietēm viss sakārtots minti minutē ,piemēram - 14:30 jāpagatavo ēst, 14:56 ir jābūt dušā, 15:12 vingrošana ,15:32 masāža . Tikai tā ir saplānot katru dienu , 24/7
0 1 atbildēt