local-stats-pixel

Apple noslēpums7

80 4

Apple nesen nācis klajā ar to, ka ar jūsu Iphone ir iespējams izspiegot ASV nacionalo drošibas aģenturu, tikai tad ja jums ir speciāla programma. Apple ražotaji ari saka to, ka nav ieteicams kaut ko šādu mēģināt, jo ļoti iespejams, ka jus varetu sodit ar naves sodu, par valsts nodevību, VDI , kas pakļauta ir ASV var arī izveidot slepenu piekļuvi jebkuram telefonam, kas pieder, jums. Es tā padomāju, ja jebkuram telefonam, tad tik pat labi tas var būt kaut vai NOKIA 3310 vai arī kaut vai manējais. Par cik tagad esmu arī es kļuvis par Iphone klientu, man jasak domat, par to, ka mani varetu izsekot un mana privata dzive vairs nebutu drošībā. Jau tagad Vacijas žurnals "Spiegel" ir noskaidrojis, ka Apple noklausas jau visas sarunas, kas tiek veiktas no Iphone 6 , Iphone 5 un Iphone 4 un nākotnē sāks iespējams lasīt arī jūsu sms, kas tiek nosūtītas no jebkura Iphone un no jebkura telefona. Apple ari ir paziņojis, ka meģimas.aizsargat jeb kuru no saviem klientiem, lai citas lielakas telefon kompanijas neiejauktos jusu privataja dzive, tikai man ir jautājums, kā viņi var aizsargāt jūsu privato dzivi, ja paši noklausas jusu sarunas un pat iespejs sāks vēl lasīt jūsu sms, kas tiks aizsutits no jusu Iphone.

Ka ari pastastišu nedaudz, ko jau Google un Facebook ir officiali paziņojis.
Tatad viņi ir paziņojuši, ka izspiego savus klientus, tikai tas nav tā kā to dara Apple, kuri noklausas jusu sarunas.

Kā arī raksta nobeiguma pastāstīšu par Vāciju un ASV.
Tātad ASV ar Vāciju 23. Oktobri 2013.gada izveidojas skandals, jo ASV sāka noklausities Vacijas iedzivotaju sarunas un izsutitas sms.

Negribu būt nekāds kūdītājs, bet nu šādas ir tās skumjas ziņas. Jasak jau domat, vai mananprivata dzive nenonāk jau trešajas personās.Jo man jau pietiek ar to, ka mana mamma zin pietiekoši daudz, bet tagad ari citi cilveki un citas valstis!

80 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Cik labi ka man nav IPhone.... emotion

3 0 atbildēt
Verdzību neviens neatcēla. To advancēja. Tā pārgāja jaunā līmenī. Un vergi esam mēs. Es ticu, ka šī noklausīšanās un izsekošana ir tikai visa sākums. Būs tikai ļaunāk.
2 0 atbildēt

Vispār tas nav nesen. Divus gadus atpakaļ jau bija publicēts projekts no NSA (National Security Agency) par to, ka var izspiegot šīs ierīces arī izslēgtā veidā ( galvenais, lai batt. būtu iekšā). Galvenokārt tiek analizētā informācija ar noteiktām frāzēm teikumos un automātiski ierakstīta (Drugs, terorism, weapons u.c) Starp citu ASV prezidentam ir liegums izmantot Iphone!

Pirmkārt tiek vākta informācija par cilvēku grupām, kas un ko apmeklē. Teiksim, noteiktu Iphone lietotāju daudzums apmeklē vienu vietu, tiek noskaidrots, kas šī ir par vietu un, kas vieno šos cilvēkus.

Otrkārt Informācija tiek izmantota gan tiesiskā ceļā, gan marketingā, pašiem lietotājiem to nemaz neapzinoties.

Un treškārt, drīzumā ir plānots Android telefonus veidot ar iebūvētām batt. un atmiņām (tā pat kā Iphone), tad tas atvieglos datu iegūšanu arī no Android!

1 0 atbildēt
Nu, noklausās tavas sarunas. Un? Ne jau tava apspriestā kartupeļu talka viņus krata. Klausās jau kaut kāds megakompis, kas ar krutu softu atfiltrē huiņu no bīstamajām frāzēm par terorismu, allahakbar un tādām. Tāpēc es vjenmēr sarunu oabeidzu ar frāzi KILL 'MURUCA ALLAH
1 0 atbildēt

Apple kompānijai tiešām vajag zināt kā Tu ar Aivaru apspried iepriekšējās dienas dzertiņu! Ja kaut ko noklausās tad droši politiskā līmenī, vai konkurējošās kompānijās. Bet paldies par rakstu

0 0 atbildēt