local-stats-pixel fb-conv-api

9 lietas, kuras JAUNĀ paaudze NEPIEDZĪVOS81

1324 21

Sveiki spoki !

Esmu klāt ar savu kārtējo rakstu par mūsdienām un par to kā viss mainās ,šoreiz ķeršos pie tēmas ,par to ,ko jaunā paaudze nemaz neredzēs un nepiedzīvos.

Šeit gan būs runa iespējam par mūsdienu jauniešu mazbērniem ,tātad visai patālā nākotnē.

1324 21 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Ir filma "Idiokrātija" viņu skatoties man žēl palika kā cilvēce degradējas. Tur bija rādits kā gadu laikā cilvēki paliek stulbāki un stulbāki. Žēl emotion

2 0 atbildēt

Stereotipi. Jā, daudzi no jaunās paaudzes dienu pavada pie tehnoloģijām, jā, visi visās malās sēž pie telefoniem, bet pārsvarā tā ir nevis atkarība, bet vienkārši vajadzība, agrāk tās bija grāmatas vai blašķe žaketes kabatā, tagad tie ir telefoni, internets. Jā, jaunieši mazāk mācās (vismaz lielākā daļa) bet vai tiešām vienmēr visu ir labāk ''iekalt'' un mācīties no galvas, ja mums apkārt ir tik daudz tehnoloģiju un to varam sameklēt pāris sekunžu laikā jebkurā dzīves situācijā? + vēl jau projām liela jauniešu daļa sporto un aktīvi pavada savu brīvo laiku, nav vajadzības spriedelēt pēc pāris darbībām, kurām šobrīd vairāk pievēršam uzmanību.

3 1 atbildēt

Neuzskatu, ka cilvēku intelektu līmenis samazinās vai nemainās, bet tieši otrādi, palielinās. Skolā jau trenē tikai atmiņu. 

1 0 atbildēt

4.paskaties,kādās cenās ir grāmatas. Es ar Latvijas algu,nevaru atļauties!

1 0 atbildēt

gribi redzēt ko jautru, aizved bariņu pusaudžus uz mežu(telefonus, datoruslīdzi nevar ņemt), lai izdzīvo nedēļu - pietiks vien paskatīties kā cirvi prot izmantot

1 0 atbildēt

Ierīces ir paradzētas degradācijai, kādā starpbrīdī paeej pa gaiteni - 95% skatās telefonā - reālu informāciju neuzņem - viegli ietakmējami, tic visam ko viņiem saka

1 0 atbildēt

5. Nav tas iespējams. Jo kurš spēs izdarīt tā lai elektrība plūstu pa gaisu kā radiovilņi? Un lai tas cilvēkus netraumētu tiekot viņa laukā

1 0 atbildēt

Zemteksts - pasuale sūkās pēc pāris gadiem, un mēs visi te sēdēsim pie datoriem, tāpat kā tagad, bet sūdzēsimies vēl vairāk.

1 0 atbildēt

5. Vadi - vadi tik drīz nepazudīs, Lai cik labs arī Wi-Fi nebūtu, ātruma ziņā tas nestāv ne tuvu pat parastajam kabelim, par optisko nemaz nerunājot. Un jo vairāk visādu bezvadu iekārtu vienā vietā, jo vairāk traucējumu. Un arī daudz citas te minētās lietas piedzīvos gan jaunā paaudze, gan vēl pāris pēc tam

1 0 atbildēt

Un viņu bērni ar kko  nepiedzīvos, evolūcija.

1 0 atbildēt
Cilvēki "nedegradējās". Tehnoloģijas Attīstās.
5 4 atbildēt
No taa visa kas mineets neizmantoju tikai kabel TV
1 0 atbildēt
tas autopilota mašˇinas gan sūds, vienīgais labums būtu pagulēt, ja tālu jābrauc, citādi nekas neatsit autoprieku :D
0 0 atbildēt

labs raksts + ,bet iisti nesapratu nm6 -vai turpmaak es ar mobilo vareeši sists naglas un ar printeri sruuvēt skruuves...bet jā intelekts jau driiz buus ierakstams sarkanaja gramāta ,jo ja paskatas kadas lieta taisija , buveja un domāja 100gadus tapakaļ bez jebkada datora palidzibas tikai ar ziimuli un papiiru rokā -tad tagad bez datora kas tava vieta apreiķina un pieraada ka 1+1 =2 tu nekā nespej izdariit..

0 0 atbildēt

Nav kauns teikt tieši - Tu esi idiots, vistiešākajā nozīmē, tiešām uzskati, ka dēļ mūsdienu tehnoloģijām cilvēki tagad ir mazāk inteliģenti nekā bija pirms 100 gadiem ?!?

0 0 atbildēt

Gaidīšu to dienu kad pa gaidu plūdīs elektrība! emotion

0 0 atbildēt

Negribas īsti piekrist, ka cilvēka intelekts degradēsies, jo kā gan ar vājām zināšanām par tehniku tiks izgudrotas tās visas lietas, kuras uzskaitīji rakstā. Bet daļa taisnības jau vien ir, daudzi dara tikai tik, cik no viņiem prasa, un ne grama vairāk.

0 0 atbildēt

Par rakstīšanu gan Tev nepiekritīšu. To tāpat būs skolā jāiemācās, grozies kā gribi.

Starpcitu, es gribētu glīti iemācīties rakstīt ar tušu emotion

0 0 atbildēt

Kādreiz par 50 santīmiem varēja gandrīz 2 mazās Coca-cola pudelītes nopirkt, tagad knapi viena sanāk. Un tas ir tikai viens no piemēriem.

0 0 atbildēt

Ch-ch-ch-ch-changes Turn and face the strange Ch-ch-changes

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »