local-stats-pixel fb-conv-api

7 nelaimi nesoši augi, kurus nedrīkst turēt mājās...2

26 3

Daudzi mājās tur visdažādākos ziedu un augus, taču ne visi no tiem ir parasti skaistuma elementi. Daži augi mēdz būt enerģētiskie vampīri, kas no saviem saimniekiem izsūc visu dzīvības enerģiju.

Lūk, kādus augus labāk savās mājās neturēt – pārlieciniet arī savus tuviniekus un draugus par to!

Begonijas

Begonijas ir ļoti populāri ziedi, kas mēdz dekorēt daudzu cilvēku mājas. Taču šie augu pievelk sev gan pozitīvo, gan negatīvo enerģiju, tādā veidā savam saimniekam sniedzot tikai daļēju labumu.

Kad augs uzņēmis enerģiju, negatīvo tā patur sev, bet daļu pozitīvās – atdod atpakaļ. Nav ieteicams mājās turēt vairāk par vienu begoniju, jo tad var tikt sabojāta energo apmaiņa.

Lilijas

Šie vizuāli nevainīgie augi patiesībā var provocēt skandālu. Tie ir bīstami tādēļ, ka no tiem var pēkšņi un negaidīti saņemt negatīvu enerģētiku. Lilijas turiet vietās, kur jūs nemēdzat būt pārāk bieži, piemēram, dārza mājā.

Paparžaugi

Šie augi labi derēs svaigā dabā un plašās teritorijās. Jūs varat ar tiem dekorēt savu puķu dārzu, ielikt kādā puķu pušķī. Taču nav ieteicams tos speciāli turēt mājās: tas uzņem skābekli un izdala ogļskābo gāzi, tas nozīmē, ka jums šī auga klātbūtnē var rasties galvassāpes.

Tuberoze

Šis ziediņš ļoti garšīgi smaržo, to pat izmanto parfimērijā, taču šis pluss nekādi nespēj samēroties ar tā mīnusiem. Neticēsiet, bet šis zieds provocē krāpšanu. Ja esat laimīgi precējušies un nevēlaties problēmas, tad noteikti atbrīvojieties no šī zieda.

Hipeastri

Šiem ziediem ļoti nepatīk, ka to klātbūtnē kāds taisa skandālu un bārstās ar negatīvismu. Tie uzsūc visu negatīvo līdz pat pēdējam pilienam, lai pēc tam to atdotu atpakaļ. Ja jums mājās regulāri kāds strīdas savā starpā, tad ar šī auga klātbūtni riskējat nekad netikt vaļā no mājās valdošās negatīvās enerģētikas.

Oleandrs

Ir gadījumi, kad šī auga ziedu smarža var izraisīt galvas reiboņus. Ja jums mājās ir mazi bērni, tad nekādā gadījumā neturiet tajā arī oleandrus.

Stellera

No šī Japānas ziediņa rodas vienas vienīgas nepatikšanas un briesmas gan maziem bērniem, gan dzīvniekiem. Auga sula var radīt veselības problēmas, kas bērniem var būt ārkārtīgi bīstamas.

26 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt