local-stats-pixel fb-conv-api

4 gadījumi, kad tev tiešām, tiešām vajadzētu lietot konsīleri2

Raksts vairāk Spoku daiļā dzimuma pārstāvēm, taču gan jau, kādam arī no vīriešu kārtas Spokiem noderēs. Konsīleris ir viens no daudzajiem niekiem, ko var atrast meiteņu un sieviešu kosmētikas somiņās, taču nebūt ne visbiežāk izmantotais. Izlasi šo rakstu un iepazīsties ar 4 situācijām, kad šo kosmētikas rīku derētu un vajadzētu izmantot.

1. Kad tu ļoti kavē un nav laika izmantot visu kosmētikas somiņas saturu

Tu tik ļoti steidzies, ka esi aprēķinājusi cik minūtes tev ir, lai izlīstu no gultas, cik sekundes vari pavadīt tualetē un cik sekundes vari uzlikt kosmētiku? Tad šādiem gadījumiem tev ļoti noderēs daudzreiz lietojamais konsīleris. Tas tev palīdzēs iegūt pāris ekstra minūtes citām lietām.

2. Kad līdz agram rītam tusēji (vai ja tev ir paģiras)

Labs konsīleris būs, kā burvju dzēšgumija tiem neglītajiem, tumšajiem riņķiem, kas radušies tev zem acīm. Ja konsīlera saturā ir haloksils, tad tas liks šiem riņkiem izskatīties gaišākiem.

3. Kad tu nejūties labi un tev ir sarkans, nikns deguns

Dosies uz randiņu vai darba pārrunām un negribi, lai sarunu biedrs visu laiku blenž uz tavu apsārtušo degunu? Uzmanīgi nosmērē ar konsīleri sarkano deguna daļu un tas vismaz ārēji izskatīsies vesels.

4. Kad dodies mājās no sporta zāles ar ierobežotu daudzumu kosmētikas

Tu gribi izskatīties labi pat pēc kārtīga, sviedrus tecinoša sporta zāles apmeklējuma, bet nenēsā līdzi visu kosmētikas somiņu? Tad tev būš nepieciešams konsīleris ar krēmīgāku struktūru, kas liks visam labi izskatīties arī bez tonnas citas kosmētikas.

5. Ekstra padoms, kas vairāk domāts puišiem

Konsīlerim ir labs efekts, kas reizēm noder puišiem. Puišiem (protams, arī meitenēm, bet puišiem, tomēr biežak) sanāk izplūkties. Vai alkohols sakāpis galvā vai aizsargāts mīļotais cilvēks, vai citi iemesli - dažreiz sanāk. Un pēc kautiņa mēdz palikt zilumi zem acs vai uz vaiga. ja situācija nav pārāk traģiska, tad ar konsīleri var mēģināt paslēpt šo zilumu.

55 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

latviski sakot špaktelis?  emotion 

6 0 atbildēt

6. Kad vīrs zilu aci uzsitis.

0 0 atbildēt